» »

Prokleta "v"okna!!!!!!!!!

Prokleta "v"okna!!!!!!!!!

tejo ::

Danes si mi je sesul Win2k, ko pa ga hočem popraviti, pa mi zašteka pri odkrivanju naprav v računalniku. Če kdo ve rešitev naj mi pove, saj imam na računalniku ZZZZZZZZEEEEEEELLLLLLLLOOOOOOOO pomembne podatke.:(:(:(

whatson ::

znova instaliraj Winse...
ali pa naredi backupe..
ni ti treba formatirat... tako da lahko "ZEEELOO pomembni podatki" ostanejo:D

Ja saj, ko jih znova nameščam, mi zašteka vse skupaj. Tam, ko išče napreve v rač. (miška, tipkovnica itd.).

abcde7 ::

Nalož si win98, te ti še najmanj zaštekajo!8-)

JXS ::

nalož si Linux pa res navš mel problemov:D:D:D:D:D:D

Ejga, Win2k mi je delal 3 mesece, Win98 pa mi ponavadi dela en teden. Potem pa praviš, da Win98 manjkrat crknejo!!!>:D>:D>:D

Ja men tel delajo že en let!!!8-) Pa skor nkol ne šteknejo! TI preveč navijaš ipd. zato ti pa skoz šteka!>:D:D

Ej, od takrat, ko je crknila plata, nisem računalnika nič več navil. In tudi če bi procesor preveč navil, Windowsev ne bi sesul, ampak bi mi štekali samo toliko časa, dokler ne bi frekvence spravil na tisto, pri kateri dela normalno. Kapiš?

Ja ko da men, k mam comp normaln skoz, windowsi ne štekajo???
Mogoče majo pa mene rajši?:D

miranpozar ::

Očitno ti nekaj nagaja hardver. Probaj se poigrat z nastavitvami v BIOSu, sicer pa probaj fizično odstranit vse nepotrebne kartice iz kište ven, pa inštaliraj Win2k, glih toliko da rešiš podatke in potem vse na novo in previdno postavi nazaj.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

MRtwister ::

dobte si norton utilities, za vsaj malo boljse delovanje oken>:D

Moj hardware je čisto ok! Okna so se mi vedno sesuvala, pa sem že 3* zamenjal vse komponente računalnika. Mimogrede, Win2k imam že nameščen, pa tudi pomembni podatki so ostali, samo na disku je pa velika zmešnjava.

andrej ::

ce mas zlo pomembne podatke, enostavno vzemi disk ven, in jih na drugem racunalniku prekopirat. Drugic pa si delaj backupe, ce so podatki res tako pomembni:D
No, za tvoj problem. Mozno je da je tvoj hardver cisto ok, enako mozno pa je, da mas zlo cudne driverje... btw: kaksen hardware pa mas. ce mas cel kup naprav, vrze ven tiste, ki jih ne rabis in instaliraj w2k na cisto - brez recimo kaksne tv kartice, pekaca, itd...

grizli123 ::

Podatke lahko rešiš preko dosa, če si nabaviš programček, ki ti prepozna NTFS particijo. Stvar lepo deluje. Sicer sem uporabnik WIN 2000 in WIN ME in do sedaj nisem imel nobenih problemov z WIN2000. Lahko poskusiš tudi WIN XP Beta2, so zelo stabilni in vse kar ti je delovalo pod 2000 ti bo tu tudi, pa še veliko tistega, česar ti prej pod 2000 ni delovalo...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vprašanje glede izbire Windowsow

Oddelek: Operacijski sistemi
411506 (1005) asd_guy
»

Kateri OS?

271532 (1121) andrej
»

Win2k, instalacija, pomoc

212275 (2057) CaqKa
»

Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )

585397 (4539) andrej
»

Win 2000 ??

231613 (1455) AlchemY

Več podobnih tem