» »

Elsa 3d očala

Elsa 3d očala

Ethan ::

Zivjo,

zanima me kje se da kupit ta očala pri nas in če sploh delajo na kartici geforce 4200 TI.

Hvala in lep pozdrav, Andrej.
I feel the need, the need for speed!!

mazy ::

mal sm gledu na netu pa je kr fajn izdelk sam piše na njihovi strani da nucaš nvidia grafično, zakaj?

drgač pa http://www.stentor.si/cenik/cenik.txt
3 D Revelator (3D Očala - brezžična) 16.500
3 D Revelator (3D Očala - s kablom) 11.400

ampak še nism pogrunto čemu to služ

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mazy ()

Najlepša hvala.
Služi pa da ko igraš igre zgleda da si v njih.
Saj mislim nekaj takega.
Thank again.

LP, Ethan.

Klemenn ::

si že kaj pomislil na oči?? :\

Ethan... ka misliš ti to kupt? dej če boš poročaj o rezultatih. pa še neki. če kupiš cable edition ki je cenej kak maš pa pol monitor vklučen?

Oj,
sem poskusal poklicat tisto firmo, sam pravijo, da tega ne prodajo ter da je stran na netu stara več kot dve leti.

Iščemo naprej.

Peace

iskra ::

To so verjetno tista očala, ki ti izmenično zatemnjujejo levo in desno oko in v kombinaciji z ustrezno programsko opremo izmenično prikazujejo sliko za razmak oči iz levega in desnega očesa na zaslonu ... skratka, videl sem jih na infosu leta nazaj in po 20 minutah igranja, sem imel rdeče oči ... :\ Po moje jih boš težko dobil pri nas ...

ka se da dobit kaka druga očala, kake druge firme recimo kej za radeone?

HitriPepe ::

Oj! Jaz mam ta očala, so celo wireless, pa povem da kar trgajo če jih rabiš občasno!
Če že gledaš tisti testni program od nvidie ti ni nič jasno, kak lahko recimo pridejo stvari ven iz monitorja. Te pa mal bolijo oči če jih maš ful dolgo gor!

Bi jih pa tudi prodal ce bi bil keri resni kupec, delajo skor ziher na 4200, sam ne na DVI prikljucku, pa monitor ti more podpirat osvezevanje nad 100 Hz, ker drugače ni nič.

Drugace pa imas tule link do driverjev oziroma tutoriala o driverjih kjer piše skor vse kak delujejo pa te stvari:

http://download.nvidia.com/stereo/45.23...

Lp
www.STROJI.NET

Zgodovina sprememb…

Grey ::

Kaj pa če imaš LCD in ti slika tko al tko ne utripa? Po moje bojo tele 3d očala zaživela in dobila svojo pravo vlogo ko bojo zuni OLED zasloni. Visoko osveževanje, resnične barve, dober kontrast...to je to kar rabijo ta očala.

Ok,
zadj sem prejel očala.

Bomo videli kako se obnesejo ter in ali če bom videl Ufo-te na nebu.

Javim ko stestiram.

p.s. Zdaj imam monitor do 85 herz ampak dobim v četrtek hitachija , ki podpira 1024 x 768 do 115 hz.

Tako da zdaj samo inštaliram in bomo videli kako zgleda.
Peace

Še nekaj.
Če rabi kdo geforce ti 4200 128 mb vivo, naj mi javi ker imam trenutno dva doma.
Oba ledatek.

LP,

never mind

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mazy ()

boštjan ::

MAZY,zakaj imamo na slo-techu privatna sporočila.Ethan-ov post sem pustil samo zato,da ga kontaktirate prek ZS. Vsak nadaljni post bo izbrisan,če bo pogovor nanesel na private

Oj,
sem probal očala in kmalu padeš dol ko zagledaš kar se ti zdi neverjetno.

Ko ta se slika poglobi in gre vn iz monitorja.
To bi moral probat vsak računalničar.
Sem probal v igrah max payne 2, f1 challenge, Raven shiled, XIII in dela super.
Ne moreš verjet doklerne videš.

Predvsem me je presenetila formula , ker kaj takega si niti ne moreš predstavljat.

Tako, da je nakup več kot uspel.
So pa wireless kar je še toliko boljši.

Zaenkart lp,
bom pa javil napredke.

Peace :))

LuiIII ::

Živ!

Za katera očala gre in kje si jih dobil? Sam imam sicer poseben vhod za 3D sinhronizacijo na grafični kartici, a bi verjetno z nekaterim softwarom delala tudi ta tvoja očala. Denarja za Crystal Eyes pa nekako še nimam.

Lui

sej res kje si ti to nabavu. že prej si reku da pr uni firmi ko sm ti limo nimajo, kje si pa pol dubo? in pa kak monito je ta tvoj na katerem to uporablaš?

jamiroq ::

kaj kdo ve, če je možno pri nas dobit eDimensional 3D Glasses? so podobna reč kot tale Elsina, le da niso nVidia-only...

Hello.

Očala so elsa 3d revelator in delajo brez problemov na geforce ti 4200 128 mb in monitor imam Philips 17 " ( igre igram v resoluciji 800 x 600 x 100 Hz) , tako da delajo očala brez problemov.

Bom pa v četrtek nabavil Hitachi 19" in podpira res. 1024 x 768 x 115 Hz).
Samo predstavljal si, da ko gledaš pri F1 kako se formula v menuju vrti in da sprednji in zadnji konec se ob vrtenju vpogibajo ven in noter v monitor.

Spektakularen je tudi nvidia test , kjer si lahjko nastaviš globino ( kot v vsaki igri) ter tako sem mislil, da imam katodno cev dolgo vsaj en meter!!!

Res spektakularnost 200 %.
Kupil pa sem jih od enega prijatla in Šmarja pri Jelšah.

Zheegec ::

Sem imel včasih Elsa3D očala, ne vem sicer če so bila ista (lahko prilimaš slikco??), samo vem da je na GF2 MX vse skupaj zanič delovalo :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

LP,

Ethan8-)

Zdaj pa bo, vsaj upam.

Sorry, ker se komaj učim lepit.
:)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: perci ()

Grey ::

Ethan(ali drugi lastniki 3d očal):

Kolk časa pa igraš povprečno na dan? Ker mene zanimajo očala eDimension pa delujejo na isti princip, shutter glasses. Kolk si pa plaču za očala?

M@T ::

KAKO je pa z LCD monitorji ko imajo manso osvezitev.

mkonci ::

Ja to tud mene zanima, pa če se da z njimi Call of Duty igrat?
Mam LCD 17'' in grafo Radeon 9600 265Mb, kaj tuki bi to tud delovalo?
Po kolkem času pa te začnejo oči bolet? zgor sem zasledil, da če dolg igraš, sam to je relativno, za ene je dolg že 30min recimo zame je dolgo 13 - 19 ur (LAN):D ?
Se da to v času napisat, tisti ki to stvar imate, bi tud sam probu kej tazga, sam ne da me pol oči po 1 ur bolijo da ne morš več gledat!!!:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3D DLP projektor

Oddelek: Kaj kupiti
82316 (1251) franckranc
»

nVidia GeForce 3D Vision KIT

Oddelek: Kaj kupiti
152536 (2306) reXor
»