Forum » Omrežja in internet » FTP
FTP
Imagination ::
Rabim pomoč!
Strežnik MS 2000! Narejen imam ftp, sedaj me pa zanima, kako in kje je potrebno nastaviti, da lahko na ftp samo nalagaš, downloadat pa ne smeš - če se to sploh da.
Za kakršnokoli pomoč hvala!
lp
Strežnik MS 2000! Narejen imam ftp, sedaj me pa zanima, kako in kje je potrebno nastaviti, da lahko na ftp samo nalagaš, downloadat pa ne smeš - če se to sploh da.
Za kakršnokoli pomoč hvala!
lp
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Nobody?
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
zvery1 ::
Dolociti moras pravice uporabnikom kar pa naredis v programu ki ti laufa server.
Jest uporablam G6 ftp server in je res uredu.
Ce ga rabis mi posli mejl na zvery@email.si
Lp
Jest uporablam G6 ftp server in je res uredu.
Ce ga rabis mi posli mejl na zvery@email.si
Lp
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
Muchos gracias!
---
alesrosina ::
v direktorjiju, ki si ga nastavil za ftproot gres v windows explorer (default mislm da je c:\inetpub\ftproot) in na temu diru kliknes z desnim miskinim knofom, gres na properites > security in potem nastimas kateri uporabniki imajo pravico pisanja, kateri ne itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16702 (8241) | Gapi |
» | ftp na IIS in omejen dostopOddelek: Izdelava spletišč | 1304 (1132) | Klemenn |
» | WinXP pravice uporabnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2646 (2223) | ToniT |
» | IIS FTPOddelek: Omrežja in internet | 1028 (879) | CaqKa |
» | Vdor na strežnikOddelek: Loža | 2219 (1934) | poweroff |