Forum » Omrežja in internet » VPN, Router in Access point
VPN, Router in Access point
cls ::
Doma imam Router ki podpira VPN, preko katerega ima oče linijo do firme. Zadeva deluje OK, vendar pa je problem ker ni wireless in to nekako njemu ni všeč.
Sedaj pa me zanima če bi zadeva, vključno z VPN delovala če kupim access point (v mislih imam d-link dwl-900+) in ga priklopim na en port na routerju. Na notebooku pa wireless kartico. Za navaden net naj ne bi bilo problema (pač access point na router), vendar me zanima za VPN, ker bo v veliki večini namenjem temu.
In če zadeva deluje, potem še vprašanje če preko wirelessa delata npr dva notebooka, eden z VPN povezavo, drugi pa navadno.
Tnx!
Sedaj pa me zanima če bi zadeva, vključno z VPN delovala če kupim access point (v mislih imam d-link dwl-900+) in ga priklopim na en port na routerju. Na notebooku pa wireless kartico. Za navaden net naj ne bi bilo problema (pač access point na router), vendar me zanima za VPN, ker bo v veliki večini namenjem temu.
In če zadeva deluje, potem še vprašanje če preko wirelessa delata npr dva notebooka, eden z VPN povezavo, drugi pa navadno.
Tnx!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
bmandelj ::
vkolikor o tvoj oce doma vzpostavi povezavo v sluzbo in ne obratno bo zadeva delovala bolj ali manj brez problema (beri: ce slucajno ap ne rabi kaksnega posebnega konfiguriranja kar mislim da je skoraj nemogoce da bi ga potreboval)
LP Brane
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
cls ::
Povezava se ustvari od doma s programom StoneGate. Me malce skrbi, ker router omogoča VPN. Da ni treba potem še da bi isto omogočal AP, ker ne vem na katerem nivoju dela AP in če sploh ve kaj prenaša.
Pa še nekaj da ne odpiram nove teme. Koliko userjev se lahko istočasno priklopi na en AP in kako se potem deli njihova hitrost?
Pa še nekaj da ne odpiram nove teme. Koliko userjev se lahko istočasno priklopi na en AP in kako se potem deli njihova hitrost?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači Proxy?Oddelek: Omrežja in internet | 5261 (4293) | wungad |
» | Čimhitrejši wireless access point(ali router)Oddelek: Kaj kupiti | 2643 (2104) | xandros |
» | Odkrita ranljivost v WPA2Oddelek: Novice / Varnost | 10043 (8364) | denial |
» | kateri wireless routerOddelek: Kaj kupiti | 1657 (1507) | Tr0n |
» | Sheranje interneta preko WLAN povezave?Oddelek: Omrežja in internet | 2523 (2286) | ABX |