» »

Western Digital 80 GB - vreden nakupa?

Western Digital 80 GB - vreden nakupa?

Bannockburn. ::

Klik.

Prosim za feedback, če je stvar res ugodna kupčija.

Hvala!

BoLhCa ::

ATA100?
poglej raje za kaksnim Maxtor-jem na SATA kontrolerju..
ga imam sam in zadevce je hitra, predvsem pa tiha, tko de jst sm z njim zelo zadovoljen..
drugac pa WD-ji sploh niso slabi diskaci...
ce ti plata ne podpira SATA diskov, potem si le umisli omenjeni disk=)

McHusch ::

Men je super služil, dokler ni crknu. >:D

boštjan ::

Bannockburn.,če i pred enim letom stal tolko 40GB bi ga kupo,tako da jaz ti pravim da ga vzami.se splača.

msmiha ::

Jaz mam ta disk in mi deluje prfektno. Zakuro sem pa enkrat elektroniko (beri čip za pogon motorja) sam sem ga pol zamenjal in disk živi dalje;) :D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

R0K ::

Tudi jaz ga imam. Dela OK. Rač dela 24/7, dovolj tih in hiter. Ugoden nakup za ta dnar ...

AniMatic ::

Ja jaz ga imam, je precej tih in popolnoma dovolj hiter za mojo uporabo.
Go back to primal state of mind...

billy ::

Kdo kvasi neumnosti v stilu "ATA100? jao...to je počasno...rajši vzami SATA" ???

bolhca, napiši mi en EIDE disk, ki ima več kot 100MB prenosa? Oz vsaj enega, ki bi mu bilo ATA100 vodilo preveč tesno?

perci ::

billy: Sej ni bolhca tega napisu. Pač priporočil mu je sata disk, kar bi mu tudi jaz, pa ne zaradi hitrosti, ampak čist zaradi praktičnosti priklopa - seveda če imaš na plati sata kontroler, drugače ne.

Bannockburn. ::

Evo, disk sem naročil včeraj.

Drugače pa nima SATA kontrolerja, tako da mi preostane edinole EIDE. Nikoli nisem bil nesprten in nepripravljen počakati... Moti me le to, da mi noben disk ne zdrži več kot dve leti. Imam IBM deskstar 40GB in ga je začel srat, ker ima neke file recorde corrupted in mu nič ne pride do živega.

cdflip ::

Bannockburn - ce imas take probleme z diski je ze skrajni cas , da jih zacnes hladiti.

JohnyB ::

Hja Perci jest mam SATA na plat pa sm SATA Maxtor-ja 120Gb dal nazaj pa sm raj vzel PATA Hitachi Deskstar 160GB 8 mb!

Prvo Maxtor je ružu k norc, acces time je mel obup cca 17ms!!! Medtem k je mel recmo moj WD 80GB 8mb cca 13ms!

SATA 120GB Maxtor je 31k za Hitachija Deskstar 160Gb sm pa dal 160GB in sm zlo zadovoln8-)

In WD je itak zakon disk :D men dela BP!
Apple iMac

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JohnyB ()

schurda ::

Ker ni velike razlike, se splača tudi 120GB. Sicer pa imajo v WD diski z 8MB cache-a 3 leta garancije. 80JB imam tudi jaz in je super. BTW, tudi jaz sem imel deskstarja, pa mi je pobral 10 let življenja in gore podatkov. Hvalabogu sem se ga rešil.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

]_g_] ::

WD 800JB (80GB) 7200rpm ATA100 vs. WD 800LB (80GB) 7200rpm ATA100

a JB ma 8mb cache LB pa 2mb ? al kej?
what's the difference?

boštjan ::

JB ma 8MB cache,BB pa 2MB,za LB pa 1.slišim
aha LB-Liquid Bearing tudi 2MB cache

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boštjan ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
939482 (6437) dela
»

Tihi diski (120-160GB) (strani: 1 2 )

576121 (4273) Grimlord
»

Kateri tihi,zanesljivi in hiter disk priporočate?

342552 (1678) Grimlord
»

Kateri 200GB disk izbrati?

452842 (2054) Dr_M
»

Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )

15310636 (7821) Keyser Soze

Več podobnih tem