Forum » Pomoč in nasveti » Pomoc zaslon na prensoniku
Pomoc zaslon na prensoniku
Seth ::
A ima kdo izkusnje, ce zaslon na prenosniku nima vec dobrega stika in ne kaze vseh pikslov. Vzrok za to je verjetno iztrosenost foljastega kabla. A se to da popravit?
Hvala
Hvala
BigHugo ::
Kaj pa če ti je crknila BackLight žarnica? A v ozadju vidiš malo slike?
Pa povej, kakšen notebook imaš.
Pa povej, kakšen notebook imaš.
LP BigHugo
Imam compaq Evo n800v. Dvomim da je sla zarnica. Od zacetka je zaslon menjaval barve, ko sm ga premikal. Pozneje je pa prsu v stanje kot je zdej. Zaslon se vidi, vendar je efekt taksen, kot da, bi gledal racunalnik na TV, ki nima dovolj vrstic, da bi razlocno videl vse pike. Ali drugace, podobno je kot takrat ko gres na zaustavitev sistema (win XP), ko se celoten zaslon rahlo zatemni.
Hvala
Hvala
Sicer imam garancijo. Apak sem mislil, ce se to da kako na hitro resit, ker s servisi je treba cakat.
LP
LP
BigHugo ::
Pelji ga rajši na servis, sicer s posegom v notebooka lahko še zgubiš garancijo. Stroški popravila pa znajo biti v primeru izgube garancije visoki.
Zanima me pa samo še, ali ti dodatni monitor ali pa TV-Out dela pri tem normalno.
Zanima me pa samo še, ali ti dodatni monitor ali pa TV-Out dela pri tem normalno.
LP BigHugo
Ja, sicer nisem probal TV-out-a, ampak izhod na monitor deluje normalno, tko, da sm preprican, da je kriv kabel.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16803 (7764) | Seb4 |
» | SO d.o.oOddelek: Kaj kupiti | 5687 (4634) | trzenje |
» | Notesnik 200KOddelek: Kaj kupiti | 3693 (2639) | Jan987 |
» | Prestigio prenosnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17976 (10152) | Utk |
» | prenosnik za ca. 400.000Oddelek: Kaj kupiti | 1976 (1772) | BigFoot |