Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri zagonu CD-ja
Težave pri zagonu CD-ja
alfff ::
Imam sledeč problem:
Na Cd-ju (CD-R) je posneta igrica. Nekaj časa je na enem računalniku dobro delala, dalo se jo je igrat iz cd-ja, ni bila inštalirana na trdi disk. Zdaj pa , ko vstavim tisti cd v ta računalnik, mi le-ta javi, da je to audio cd in zraven že kar odpre cd-gramofon. Pokaže, da je gor samo en Track1, ki pa se tudi v audio obliki ne da predvajat.ne vem pa, kakšno hitrost ima CD.ROM pogon v tem računalniku, niti ne vem, s kakšno hitrostjo je bila igrica posneta na cd.
Na drugem računalniku (novejšem) pa igrica it tega cd-ja normalno dela...
Prosim za vašo pomoč!!!
alfff
[moderator: pretirana uporaba velikih črk je nezaželjena! Hvala.]
Na Cd-ju (CD-R) je posneta igrica. Nekaj časa je na enem računalniku dobro delala, dalo se jo je igrat iz cd-ja, ni bila inštalirana na trdi disk. Zdaj pa , ko vstavim tisti cd v ta računalnik, mi le-ta javi, da je to audio cd in zraven že kar odpre cd-gramofon. Pokaže, da je gor samo en Track1, ki pa se tudi v audio obliki ne da predvajat.ne vem pa, kakšno hitrost ima CD.ROM pogon v tem računalniku, niti ne vem, s kakšno hitrostjo je bila igrica posneta na cd.
Na drugem računalniku (novejšem) pa igrica it tega cd-ja normalno dela...
Prosim za vašo pomoč!!!
alfff
[moderator: pretirana uporaba velikih črk je nezaželjena! Hvala.]
- spremenil: V-i-p ()
neki123 ::
Mislm da ti crkuje CD-rom. Iz tvojega pisanja sklepam, da maš en prastar računalnik in eno staro igro, če se jo da igrat s CD-ja. Probaj dat v računalnik drug CD-rom al pa daj prekopirat CD na tak medij, ki ga bo tvoj CD-rom bral. Pa naj ga, če ga bodo kopirali zaprejo ( naj ne bo multisesion ) in pečejo z nizko hitrostjo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9355 (7561) | charly5650 |
» | Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6099 (4905) | Trancedeejay |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7048 (5962) | City |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1753 (1387) | AnWar |
» | buffer underburnOddelek: Pomoč in nasveti | 1363 (1115) | milosm |