Forum » Pomoč in nasveti » Photoshop in rdeče barve
Photoshop in rdeče barve
bs ::
HELLO!
Imam en problem. Imam vec al manj novo kisto, WIN XP, LCD Samsung 191T, Photoshop 7.
Ko odprem kako sliko v PS, je videti obcutno bolj rdeckaste barve kot pa kje drugje. Prej ko sem mel se CRT, se mi to ni dogajal.
Mi lahko kdo pove kako naj se tega znebim, ker je nerodno obdelovat slike, ki niso realnih barv.
Hvala
Imam en problem. Imam vec al manj novo kisto, WIN XP, LCD Samsung 191T, Photoshop 7.
Ko odprem kako sliko v PS, je videti obcutno bolj rdeckaste barve kot pa kje drugje. Prej ko sem mel se CRT, se mi to ni dogajal.
Mi lahko kdo pove kako naj se tega znebim, ker je nerodno obdelovat slike, ki niso realnih barv.
Hvala
- spremenilo: bastadu ()
bs ::
Picnik, sem pogledal v color settings, samo tam noter jaz nisem dognal kaj moras nastavit, da se kaj bistveno spremeni.
Sem pa nardil v View/Proof Setup/Custom...dal sem na RGB, prej je blo nekaj v zvezi s CMYK. Zdej mi nekje bolj normalno prikaze barve.
Zame bo to kar OK. Ce pa je kdo se kaj bolj zverziran v tem podrocju, naj mi pa prosim javi. :-)
Sem pa nardil v View/Proof Setup/Custom...dal sem na RGB, prej je blo nekaj v zvezi s CMYK. Zdej mi nekje bolj normalno prikaze barve.
Zame bo to kar OK. Ce pa je kdo se kaj bolj zverziran v tem podrocju, naj mi pa prosim javi. :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | barva las. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6873 (1883) | kuall |
» | Življenska doba monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7956 (5938) | dela |
» | Nedokončano, a potrebujem mnenjeOddelek: Izdelava spletišč | 1236 (855) | Zeberdee |
» | photoshop in brskalniki - problemi z barvamiOddelek: Izdelava spletišč | 1870 (1650) | opeter |
» | Rdeče oči pri flešuOddelek: Zvok in slika | 1387 (1215) | tratto |