Forum » Strojna oprema » Aquamark3 in 3DMark03 kazeta 64 MB namesto 128MB in slabi rezultati, navpicne rdece crte
Aquamark3 in 3DMark03 kazeta 64 MB namesto 128MB in slabi rezultati, navpicne rdece crte
Malner ::
Vdceraj sem dobil Asus Radeon 9600XT. Nalozil sem najnovejse gonilnike in stestiral. Pri 3DMarku03 so bili ostali rezultati dobri, le pri Mother nature je bil samo 1 FPS. Tudi pri Aquamarku je bil rezultat bolj slab. Na koncu sem ugotovil, da mi oba programa javljata, da je na graficni samo 64MB spomina. Probal sem malce starejse gonilnike in spet sem imel samo 64MB. Gonilnik je javljal, da imam 128MB. Na koncu sem poiskusil Omega gonilnike in koncno so bili rezultati normalni, kot pri drugih ljudeh, s katerimi sem primerjal, pa tudi spomina sem imel po novem 128MB.
Poleg tega sem imel tezave pri instalaciji saj sem komaj instaliral gonilnike, ker so bile na ekranu navpicne rdece crte ki pa so izginile po restartanju. Od takrat naprej vse deluje normalno.
Poleg tega sem imel tezave pri instalaciji saj sem komaj instaliral gonilnike, ker so bile na ekranu navpicne rdece crte ki pa so izginile po restartanju. Od takrat naprej vse deluje normalno.
JustVi ::
heh, to se nVidii ne dogaja, čudn
no ATI dela odlične kartice, sam tole z softwerom ma še vedno mal čudn.
no nam smetil..
no ATI dela odlične kartice, sam tole z softwerom ma še vedno mal čudn.
no nam smetil..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3DMARK 2001SE build330 (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Navijanje | 58626 (27358) | LittleDevil |
» | Težava z grafikoOddelek: Strojna oprema | 853 (818) | vitamincek |
» | PC zmrzne med instalacijo OS winOddelek: Pomoč in nasveti | 890 (805) | cekr |
» | Se Geforce FX 5200 sploh splaca??Oddelek: Kaj kupiti | 1889 (1172) | Oblivion |
» | Stavka RacunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1933 (1650) | Trdi |