Forum » Izdelava spletišč » Pomoč pri izdelavi delov strani
Pomoč pri izdelavi delov strani
rap3r ::
Mi lahko kdo prosim pomaga, kako bi lahko na spletni strani prikazoval ceno delnic sam za določeno podjetje, rabil bi tudi način kako prikazovat temperaturo in vreme za 4 evropska mesta.
Zadnji problem je pa kako naresti novice, ki se scrolajo tako kot tele v desnem spodnjem kotu: www.jnj.com
Ce mi lahko kdo pomaga bom zelo vesel.
Hvala
Zadnji problem je pa kako naresti novice, ki se scrolajo tako kot tele v desnem spodnjem kotu: www.jnj.com
Ce mi lahko kdo pomaga bom zelo vesel.
Hvala
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
zaj_tam ::
Od kje mislis vzet podatke o vremenu in ceni delnic? V katerem jeziku nameravas to izpeljat?
Tisti meniji so narjeni z Javo in lahko izvorno kodo 100% izbrskas kje na netu. Ti pa odsvetujem njih uporabo. Meni zasteka za pol minute windowse ko odprem tole stran. Fuj.
Tisti meniji so narjeni z Javo in lahko izvorno kodo 100% izbrskas kje na netu. Ti pa odsvetujem njih uporabo. Meni zasteka za pol minute windowse ko odprem tole stran. Fuj.
Stran je ful cudn narejena vem.
Lih to sprašujem kje nej dobim podatke, ki so javno dostopni, da bi jih lahko naprimer v aspju uporabu, dvomm da se to da v html.
Lih to sprašujem kje nej dobim podatke, ki so javno dostopni, da bi jih lahko naprimer v aspju uporabu, dvomm da se to da v html.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Za tista stiri evropska mesta bos na googlu mogoce kaj nasel, ker sem ze vido strani, ki ponujajo zastonj linkanje do teh podatkov.
Daj povej malo podatke o katerih vrednostnih papirjih tocno hoces met, ker je odvisno od strani precej kako jih bos dobil. No ja, najverjetneje bos mogo prebrat fajl.
Daj povej malo podatke o katerih vrednostnih papirjih tocno hoces met, ker je odvisno od strani precej kako jih bos dobil. No ja, najverjetneje bos mogo prebrat fajl.
Vreme sem uredil in jadel. Za cene delnic pa nenajde.
Rad bi prikazoval za J&J.
Rad bi prikazoval za J&J.
Na reuters poglej.
Drugace pa kaki NYSE?
google?
Vlgavnem poglej vec strani da bos vido kaj ti pase bol.
Drugace pa kaki NYSE?
google?
Vlgavnem poglej vec strani da bos vido kaj ti pase bol.
Hvala za pomoč, samo to sem že vse pregledal, nikjer ne ponujajo prikazovanje podatkov na drugi straneh. Večina vleče podatke od reutersa, samo nevem kako, sploh nemorm pogruntat s kje vlečejo...
NYSE je podn... res da majo ažurnost, samo nemorm samo enega stocka prikazovat.
Edina možnost ki sem jo ugotovu je tole
NYSE je podn... res da majo ažurnost, samo nemorm samo enega stocka prikazovat.
Edina možnost ki sem jo ugotovu je tole
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Finančna kriza na Kitajskem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 37942 (32367) | GregiB |
» | Precenjeni Amazon posloval z izgubo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 17642 (14847) | Tilen |
» | Izplacilo dividend lastnikom delnicOddelek: Loža | 2433 (2066) | Thomas |
» | Ford odpušča (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 11524 (9132) | Thomas |
» | Zlom borz?Oddelek: Problemi človeštva | 1719 (1249) | rh^ |