» »

SbLive! 5.1 in DTT2200 - kaj nardit da bi delu center?

SbLive! 5.1 in DTT2200 - kaj nardit da bi delu center?

Putimir ::

Omenjeno sem si učeri omislu ;))), vse lepo in prou, sam mi nikakr ne rata, da bi mi center satelit (ne sub) delov. Ne, vse je prov zvezan, ker na testu vsi zvočniki lepo delajo, tko kt morjo, cdaudio, mp3, špili, tud tist live experience - tukej se pa punta. Cista tisina. Edina stvar ki ga je prepričala, da da nekej od sebe je dolby digital demo, ki se dobi z instalacijo. Sam ne mi rečt, moram špilat dolby vsebino, če hočem da bo delal :(((

Fnx, Putimir

matevzm ::

Ce imas vse prav zvezano in nastavljeno v livewaretu (ce je kaj nastavljati), potem se pritozi pri Creativu (ali mogoce MSju). V principu bi lahko vse zadeve uporabljale se srednji zvocnik, razen ce 1) MS nima zaenkrat podpore za prostorski zvok iz vec kot 4 zvocnikov, 2) Creative gnoji z gonilniki (hm, zakaj to ne bi bilo presenecenje..)

Splash ::

Jast mam cisto isto opremo:).Mislim da si mal zabrkal.Za mp3 pa audio CD itd. zvezes sam 2 zice(2. slika v prirocniku)tku da ti delajo 4 zvocniki +sub.Sej ti vse pise v knigci tku da se enkrat mal poglej.Pol pa rox:)

Putimir ::

Že že, štirje sateliti pa sub, to tud men dela, sam jst s tistim nism zadovoln, ker to pomen da sm en zvocnik zastonj kupu!!!! :( Bi pa rajš kupu za manj dnarja FPS1800 ane?!?

Za|Bon ::

Tist je pa DIGITAL experience fantek:)Lepo mors nabavt tak kabl se mi zdi da tko k pr men k mam DTT 2500 in LIVE 1024 player, ter mors nabavit kabl za digitalni izhod pri liveu....in pol nej bi delal, pa se to nisem prepraican, ce ne samo z vsebino, katera ma napisan zvok za 5.1 . Drgac pa buy........LIVE 5.1 ........:) sam to nej ne bi vplival na nc.....Ne vem, znajd se....:)

Lp. Zabon;((

Putimir ::

Neki sm slučajn pogruntou, in sicer: v surround mixerju imaš en "task" - Watch movie, ki mu pripadata preset-a Movie Mode ON in OFF. Na "ON" se dragemu centru zaljubi oglasit. Krasno!
A kdo mogoce ve, kaj ta preset, Movie Mode On, pomeni, torej, kako se to na roke nastavi? (predvidevam, da nekje v EAX Control panelu...)

Putimir


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki 5.1 (SW GENIUS)

Oddelek: Zvok in slika
71420 (1289) LordWorm
»

Zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
5942 (886) partysound
»

Dolby 5.1

Oddelek: Zvok in slika
363068 (2616) ciper
»

nastavitev zvočne k. Live 5.1

Oddelek: Pomoč in nasveti
5838 (661) aambro
»

Zvočniki 5.1 sistem

Oddelek: Zvok in slika
201387 (1034) LunKi

Več podobnih tem