Forum » Pomoč in nasveti » nastavitev zvočne k. Live 5.1
nastavitev zvočne k. Live 5.1
Marsovec1 ::
Pri zvočni kartici Creative Live 5.1 in zvočnike Creative 5300 mi ne uspe pri filmih in glasbi dobiti zvok na centru. Testni program pokaže, da je vse v redu (pri testu mi center igra). Poskusil sem razne predvajalnike, zvočna ni kriva.
Paramedic ::
Ej, to je čist normalno. Tut nizkotonec pravzaprav ne bi smel delati med filmi ipd., ampak je na srečo emuliran, tako da vedno dela. Center pa ni emuliran, zato deluje le ko je zvok v Dolby 5.1 formatu, se pravi pri DVD-jih in DivX-ih z AC3 zvokom, razumeš?
End transmission.
akulp ::
Fora je v tem da moraš v Surround Mixerju nastavit pod EAX - Tasks - Watch Movie in potem pod Preset Movie Mode..potem bo pa delal!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11339 (5147) | Sarimner |
» | problem z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 1046 (1046) | sojko |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7883 (6638) | gumby |
» | AC97 na ABITKD7 + zvok na bsplayerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1067) | Blup |
» | 5.1, nekaj je narobe. Al`pa ne znam kaj nastavit!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1502 (1139) | BlackHole |