» »

Kako posnet DVD?

Kako posnet DVD?

Racunalnik ::

Downloadu sm film,mam te fajle



Zdej me pa zanima kaj morm v nerotu klikn da bo te fajle posnel kot DVD za dvd player?

MihaFirst ::

jst bi to najprej dau v windows movie maker al pa adobe pro, ga sestaviš, pol pa daš export pa zapeči na DVD. Nero bi mogoč tut znau zapečt DVD, sam ne, če je film v več kosih, oziroma bi ti štekal umes pa še podnapisi bi te zezal. pa tak in tak ti takih DVDjev po nekaj predvajanjih player noče več vrtet (še posebi pr Samsungu).
www.gamma.si

Racunalnik ::

Vrjetn bi pa mogl teli fali ze nekak bit tako narejeni da jih ni treba sestavljati ampak samo zapect na cd,sej je to vsebina orginal dvdja.

jurcek3 ::

z nerotom express specs, dvd video, potem pa das v video_TS,
www.gapex.si

Racunalnik ::

Sej to je ker mi nikjer na da opcije vide dvd ampak samo podatkovni dvd,vcd ali svcd kar pa ni to.

kozi ::

Zapeči podatkovni dvd pa bi to moralo delat.

Racunalnik ::

A potem je ta vsebina prava,kot na orginalu,brez direktorijev?Ker za SVCD vem da naredi 4 direktorije in notri nasopa ustrezne fajle.

laguna ::

Jaz DVD-je zapečem s dvema poddirektorijema in sicer VIDEO_TS in AVDIO_TS, v poddirektorij VIDEO_TS dam te tvoje faile ifo, vob...., prav tako pa pečem kot podatkovni DVD. Glede spodnje črtice med video in ts ter med avdio in ts pa nisem čisto siguren če je ali ne, najboljše je v raziskovalcu na originalnem DVD pogledati ali so ali ne, sedaj nimam pri roki nobenega originalnega DVD tako da. Sem pa tudi zapekel tudi brez poddirektorija in je delalo (Philips lx3900 SA).

Lep pozdrav...
lagunaaaa

Racunalnik ::

Zdej sem odkril napako,nisem imel razisrjenega expresa,sam glih dvd video bi bil lahko v ne razsirjenem.Dal sem vse v video ts,v avdio nic,bomo videli kaj bo,za edini file k je zatezil da ne spada notr je z koncnico*.bc,dej poglek prosim gor na slikco,ker zgleda kot da je VOB ampak je se pripisan.bc!

laguna ::

Mislim da bi tisti bc moral biti vob, saj pri zaporedjih vobov točno ta manjka, tako da poskusi spremeniti v vob file, potem pa preveri z kakim programom na računalniku, ki predvaja DVD, npr Power DVD, postaviš se na meni, kjer označiš tvoj direktorij, poveš da je DVD na disku in poskušaš pogledat ta tvoj film. Če boš to naredil s temi faili, kot jih imaš, ti bo verjetno film že na začetku ali pa na koncu najverjetneje zablokiral. Torej mislim, da bi res moral biti VOB.

LP
lagunaaaa


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako zapeči?

Oddelek: Zvok in slika
82827 (2761) gruntfürmich
»

DVD velik 3gb uprašanej

Oddelek: Zvok in slika
141954 (1640) CaqKa

[Nero Burning Rom] peka video DVD-ja?

Oddelek: Zvok in slika
153897 (3416) rikta33
»

Program Sonic MyDVD ali kaj drugega?

Oddelek: Zvok in slika
71124 (1082) CaqKa
»

DVD burn?

Oddelek: Programska oprema
111569 (1403) Tr0n

Več podobnih tem