Forum » Programska oprema » NERO 5.5 virtual disc only
NERO 5.5 virtual disc only
mich ::
Problem je v tem da mi po inštalaciji najde samo Virtual disk, nikakor pa pekača.v 1 primeru so majstri iz PC Plusa na konfiguraciji DVD rom in pekac, prikljucili slednjega kot secundary slave, ter za namecek še na samem pekacu nastavili pin na slave.No vseeno ko sem ga dal na primary mi ga v nNerutu ne najde.
2 primer...ista firma, v konfiguraciji je samo COMBO enota na secundary master, vendar Nero ne najde pekača............
V čem je fora....
NERO je na priloženem disku in sicer verzija 5.5
2 primer...ista firma, v konfiguraciji je samo COMBO enota na secundary master, vendar Nero ne najde pekača............
V čem je fora....
NERO je na priloženem disku in sicer verzija 5.5
Tiger ::
1. Kaj nerota poženeš kot administrator ali navaden uporabnik? Priporočeno je, da imaš administratorske pravice!
2. Preveri od katere verzije naprej Nero podpira tvojega pekača - Supported Recorders
2. Preveri od katere verzije naprej Nero podpira tvojega pekača - Supported Recorders
mich ::
1. kot administrator
2. AOPEN COM 4824, ga sicer ni na seznamu, vendar k njemu prilagajo omenjeno verzijo NERO 5.5??
2. AOPEN COM 4824, ga sicer ni na seznamu, vendar k njemu prilagajo omenjeno verzijo NERO 5.5??
piskot ::
Če ga ni na seznamu, potem ti ga ta verzija ne podpira. Pojdi na link http://www.ahead.de/en/index.html in snemi nerota, potem ti bo sigurno delal.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NERO vlki problem!Oddelek: Programska oprema | 1224 (1063) | PI |
» | Hrošč v Neru 6 in Ahedov odgovorOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1801 (1801) | mojsterpeter |
» | nero - snemanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1520) | pmodic |
» | CDRWIN ?!?!?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1181) | Mr.B |
» | Odkodiranje MP3 v CD AudioOddelek: Zvok in slika | 1977 (1758) | gunner |