Forum » Programska oprema » Milimiterski papir, narisan, da ga jz samo sprintam
Milimiterski papir, narisan, da ga jz samo sprintam
Klemenn ::
no
rabu bi narisan milimiterski papir
vseeno v čem (word, adobe itd..)
sm da bo milimiterski papir
rabu bi narisan milimiterski papir
vseeno v čem (word, adobe itd..)
sm da bo milimiterski papir
Avenger ::
Jaz sem nekaj podobnega naredil v Quarku, je zelo enostavno in do pikometra natančno... Milimetrskega pa naredi sam, ne bodi len.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Predator ::
pokukaj še v to temo, če boš našel kakšen navdih;)
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
moj_nick ::
CorelDraw
Narediš eno vodoravno črto, nastaviš oddaljenost duplikata na 1mm in potem samo tiščiš Ctrl+D. Enako narediš z navpično črto.
Narediš eno vodoravno črto, nastaviš oddaljenost duplikata na 1mm in potem samo tiščiš Ctrl+D. Enako narediš z navpično črto.
Highlag ::
Zakaj si ga pa v kakšni papirnici ne kupiš? Vsaj pacal se ti ne bo če ga boš polil z vodo.
Avenger ::
Aja? Kaj pa če ma laserja?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Klemenn ::
sem ugotovu da mi nix ne pomaga
ker, to k sem dubu je netočno, pa še vse črte so iste barve (recimo kuplen ma une k so na en cm mal bol temne, druge so pa čist tanke
in če bi šel na to risat bi blo čist grdo pa nenatančno pa še vidlo se ne bi nič
poanta, zakaj jz sploh to rabm:
mormo naredit dnevnik za prakso
pa mora bit ena shema pač narisana na tem papirju in profesor je reku da lahk tut nalimamo ; lpo bi pa blo če bi sprintal
no, če kdo najde točno kaj rabim
ker, to k sem dubu je netočno, pa še vse črte so iste barve (recimo kuplen ma une k so na en cm mal bol temne, druge so pa čist tanke
in če bi šel na to risat bi blo čist grdo pa nenatančno pa še vidlo se ne bi nič
poanta, zakaj jz sploh to rabm:
mormo naredit dnevnik za prakso
pa mora bit ena shema pač narisana na tem papirju in profesor je reku da lahk tut nalimamo ; lpo bi pa blo če bi sprintal
no, če kdo najde točno kaj rabim
CaqKa ::
če oni tam zgoraj pravi da je to v corelu čisto simpl.. zakaj nebi potem najprej naredil teh črt na en milimeter nato pa še an en centimeter pa bi tem ta drugim samo debelino spremenil... pol si pa vse skup shrani kot bmp ali pa nekaj pa riši tisto kar pač morš narisat gor.
snow ::
visual c++ / mfc z printing stuff ... pa napišeš 2 for zanki :]
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poševna milimetrska mreža! HELPOddelek: Pomoč in nasveti | 4121 (3549) | lopov |
» | OblikovanjeOddelek: Programska oprema | 2685 (2408) | opeter |
» | Grafična priprava za tiskOddelek: Pomoč in nasveti | 4414 (3987) | Matev |
» | Potrebujem milimeterski papir!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7523 (7236) | bili_39 |
» | Oblikovalci in risarji pozor!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1718 (1592) | Kekec |