» »

ADSL download

ADSL download

sovca ::

Dejte povedat kaj se naštima za maksimalen izkristek pri downloadanju.Mene včasih kr dol vrže in to zvečer , povejte v čem je problem, kaj morm naštimat?8-O

MUC ::

Avto reconnect :))

sovca ::

Ne boš verjel ampak mam to že naštiman.:) >:D

2nemesis ::

Bi rekel da te reconnecta z drugim IP-jem. Za navadni download to ni noben problem, za P2P prograne je pa druga zgodba ...
Če si na ADSL-ju pri Siol-u boš moral pa zaprositi za fiksni IP, potem te ne bi smel enkrat na dan dol metat ...

Klemenn ::

in kaj je slabš če maš fiksen ip?

:\

em, vem da je boljš to da te dol ne meče, ampak me res zanima kaj je slabš - poleg perm bana na ircu ;)

Ne moreš več dveh IP-jev dobit preko ADSL-ja, ker vedno dobiš samo en in isti IP.
Zame je boljši fiksni IP, če pa hočeš še kakšen comp priklučit, si pač umisliš router ...

Zanima me edino če je kompatibilno z Siol-TV !?!
Tudi njihov TV-komunikator rabi ip številko ...

BaRtMaN ::

080 1000 :D

alf__ ::

dela preverjeno..
mreza 8 kompov, rutr pa siol tv...np

Paramedic ::

Kaj bi blo krivo pr men: ko me dol vrže (včasih tud večkrat v 1 dnevu) mi reconect ne pomaga nič. Oz. se reconecta po več urah (danes npr. 8 ur do reconnecta), če pa izklopim modem in ga nazaj vklopim se pa poveže takoj, ko dobi modem povezavo s siolom. Zdi se da je modem čuden...
End transmission.

Paramedic: Povej katero škatlo ADSL imaš. Nekateri so imel že probleme z SI200 - CTJ813, men pa ta deluje povsem v redu. Za take stvari imaš tehnično podporo providerja, naj ti pretestirajo in sporbajo z drugim ADSL-jem. A morda čakaš da se samo popravi ??:8)

Paramedic ::

nemesis: čakam, da bom formatiru winse, da izključim to možnost, potem pa če bo še zaj... bom pa poklical.
Mam pa kr en IskraTel Calisto 821.
End transmission.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SiOL mrk (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
17210812 (10812) hruske
»

ADSL, SiOL - deluje brez 24 urne prekinitve ?!?

Oddelek: Omrežja in internet
452341 (1287) BaRtMaN
»

program za spremembo IP brez disconectanja.

Oddelek: Programska oprema
131453 (1283) Ziga Dolhar
»

SiOL in aDSL (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
583652 (2589) Hux
»

ISDN primerjava! US Robotics proti ASUS!

Oddelek: Strojna oprema
6972 (805) nodes

Več podobnih tem