Forum » Izdelava spletišč » Kako pri htmlju brez opcij?
Kako pri htmlju brez opcij?
WinsuckeR ::
Kako pri htmlju doseči da se bo stran odprla brez opcij?
Vsi odgovorji toplo zaželjeni!
pa še moj page- www.winsucker.tk --> še v delu!
Vsi odgovorji toplo zaželjeni!
pa še moj page- www.winsucker.tk --> še v delu!
mare_ ::
am, kakšnih opcij?
drugače se pa tale tvoja stran neverjetno dolgo nalaga (ADSL), pa mora meni res žmigat in se trest?
drugače se pa tale tvoja stran neverjetno dolgo nalaga (ADSL), pa mora meni res žmigat in se trest?
WinsuckeR ::
Brez zgornih opcij kot so meniji in gumbi nazaj + vrstice za naslov(v IE).
Klori hvala za komentar!
Meniji se pač tresejo in žmigajo (čeprov ne vem zakaj bi žmigal) ker sem tako hotel, V verziji za Linuxe, Opero in Mozillo bodo vse to nadomestile slike ker imata oba na moji strani neoprebavljive probleme kot so zamikanje vrstic itd.
glede nalaganja imam pa probleme zaradi noptimizerane verzije spletne strani (nova stran in s tem končna verzija naj bi bila gor malo po novem letu).
pa še enkrat hvala za odgovor.
Vsi odgovori na temo močno zaželjeni!
Klori hvala za komentar!
Meniji se pač tresejo in žmigajo (čeprov ne vem zakaj bi žmigal) ker sem tako hotel, V verziji za Linuxe, Opero in Mozillo bodo vse to nadomestile slike ker imata oba na moji strani neoprebavljive probleme kot so zamikanje vrstic itd.
glede nalaganja imam pa probleme zaradi noptimizerane verzije spletne strani (nova stran in s tem končna verzija naj bi bila gor malo po novem letu).
pa še enkrat hvala za odgovor.
Vsi odgovori na temo močno zaželjeni!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinsuckeR ()
mare_ ::
tole daš v head:
naslov.html - url strani
o1 - ime okna (ni obvezno)
naprej se boš pa še sam znašel;)
potem pa spremeniš še body tag:
<Script Language="JavaScript"> function deljenje(){ window.open('naslov.html','o1','width=300,height=300,toolbar=0,location=0,directories=0,status=0,menubar=0,rezisable=1,scrollbars=0'); } </Script>
naslov.html - url strani
o1 - ime okna (ni obvezno)
naprej se boš pa še sam znašel;)
potem pa spremeniš še body tag:
<body onload=deljenje()>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345837 (4974) | sunniegoldie |
» | [Javascript]Dodajanje v URL naslovOddelek: Programiranje | 3697 (3501) | jeryslo |
» | CSS problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9821 (7620) | nuuush |
» | Iframe pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1218 (1079) | opeter |
» | [php-html] začetniški problemiOddelek: Programiranje | 1537 (1250) | Ziga Dolhar |