Forum » Mobilne tehnologije » Blokiranje +216 klicev iz Tunizije
Blokiranje +216 klicev iz Tunizije
twom ::
Preden se grem hebat z A1 supportom...
iPhone SE 2020, vse posodobitve. Blokiranje številke nima smisla, ker je vsakokrat druga, dobim pa od klica ali dveh na dan, do kakšen teden ali dveh tudi nobenega. Traja pa sedaj to že mesece. Neznanih številk nebi blokiral, ker imam skoraj več klicev iz neznanih, kot znanih. Nobenih pa ni prav veliko..., tako da če karikiram, tunizijske prevladajo (joke).
Ali A1 podpira blokiranje by coutry code?
iPhone SE 2020, vse posodobitve. Blokiranje številke nima smisla, ker je vsakokrat druga, dobim pa od klica ali dveh na dan, do kakšen teden ali dveh tudi nobenega. Traja pa sedaj to že mesece. Neznanih številk nebi blokiral, ker imam skoraj več klicev iz neznanih, kot znanih. Nobenih pa ni prav veliko..., tako da če karikiram, tunizijske prevladajo (joke).
Ali A1 podpira blokiranje by coutry code?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 715585 (6573) | 141741 |
| » | Klic z moje številke-nisem klical jaz (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 16915 (6274) | mirator |
| » | "Financial Market" klici iz +44 številkeOddelek: Loža | 2288 (1494) | bm1973 |
| » | Indijski telefonski prevaranti kličejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 50490 (10609) | MIHAc27 |
| » | Ščitenje osebnih podatkov proti lastni volji (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 22577 (21705) | zmaugy |