Forum » Zvok in slika » Software efekti za kitaro ?
Software efekti za kitaro ?
IceIceBaby ::
Jo,
zaenkrat nimam doma ojačevalca za đitro zato sem jo kr v line in na comp prklopu in za silo dela. Ampak zanima me če se da kak programčič dobit ki bi oponašal efekte za kitaro. Recimo da iz zvočnikov distortion dobiš itd.
Tnx
zaenkrat nimam doma ojačevalca za đitro zato sem jo kr v line in na comp prklopu in za silo dela. Ampak zanima me če se da kak programčič dobit ki bi oponašal efekte za kitaro. Recimo da iz zvočnikov distortion dobiš itd.
Tnx
Jebiveter ::
obstaja že, samo... ponavadi to ni ravno uporabno, ker pride do velikega delaya in sploh ne mors igrat. drgac pa malo poguglaj!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
djgregec ::
Jaz poznam program ReValver, sam jo to bol tak tak, na enmu racunalniku se lepo čuje na drugem pa ne.
IceIceBaby ::
tnx, ReValver mi dela kul. Sicer sound ni nevem kaj ampak je zadovoljivo. Tudi delaya ne zaznam nobenga.
Gemm ::
GuitarFX.
Delaya niti ni (Athlon @ 2100MHz, zvočna na nForce MCP-T), če se pojavi, ga lahko ročno znižaš. Meni kar všečen programčič.
Delaya niti ni (Athlon @ 2100MHz, zvočna na nForce MCP-T), če se pojavi, ga lahko ročno znižaš. Meni kar všečen programčič.
icek ::
Jaz sem imel ReValver in je bil delay prevelik pa se zvok slab. Mogoce zato ker sem takrat imel 366MHz celerona.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: icek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM povzroča "zrušitve sistema"!Oddelek: Strojna oprema | 1857 (1570) | Pyr0Beast |
» | programiranje procesorja (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 36488 (25889) | icek |
» | navijanje voltaže ramaOddelek: Navijanje | 1101 (1018) | dxx |
» | PIC 16f84A - utripanjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2203 (2003) | ql000 |
» | kateri ram...Oddelek: Strojna oprema | 1897 (1658) | Marjan |