» »

Kosmodisk reklama

Kosmodisk reklama

Muflon1 ::

A gre kirem tista reklama za kosmodisk ko je ena stara mama notr tud tko na živce kokr men? men gre tko da me prime da bi TV skoz okno vrgu:8)

Dalmatinc ::

bizi sva že 2 ...

Hmm, ani kozmodrisk ????

teac ::

No ja, ne se spravlat na stare ljudi. Drugač pa meni gre ful na kurac reklama za IBM APTIVA (klik, do novega sveta). Šit, ko pa to vidim...grrrr;((

teac ::

Še bolj pa tista od SILLUET 40 al kak se napiše. Ko pa to vidim, pa mi gre na bruhanje. Kot bi gledal 50 let star kung fu film, ko glas zaostaja za 1 sekundo (blek...). Pizda, da ne morejo vsaj sinhronizirat slike in zvoka...drgač pa...ehh..

Muflon1 ::

AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH Spet je bila Špančeva Mici po televiziji (križ me je pa bolu) komi sm se ustavu da nism brcnu v ekran

P.S. Pa sej ne moreš bit TAKA OVCA

OZZY ::

Bizi veliko folka nasede na take reklame. Pozman nekaj folka (no pravzaprav jih moja mat pozna pa mi je povedala), ki so kupili kosmodoske. Poznam pa tud dva, ki sta kupila ibm-aptivo.
Tako da obstaja tak folk. :O
Go with the flow.

teac ::

Jooojjj. OK, saj proti samim izdelkom nimam nič proti, samo, ko vsaj nebi folka napizdovali, naj lažejo pred kamero(no, za $ je folk zgleda pripravljen naredit VSE). Pa take glupe reklame majo (me začne glava bolet, ko to gledam). Samo višek vseh reklam pa je po mojem mnenju za SILLUET 40.
LP:D

abcde7 ::

Kva pa bo tist kupček plastike pomagu;((? Moja mama ga je nosila pa ni blo nč bol! Glede reklame-> res je zoprna pa še predolga!!!;(

OZZY ::

MA robo. Vse take reklame majo namen zavedeti kupca, da ne vidi prave resnice. Me prav zanima koliko plačajo tistim, ki tam nastopajo. Predvsem uni v reklami za ibm. ,,Sem dubu ponudbo in je bla prou uredu. Plačilni pogoji bla, bla, bla.``. Nategovanje neinformiranih ljudi je pravi biznis.
Go with the flow.

Koci ::

iz takšnih reklam ponavadi kupujejo tisti iz topica o knjigah


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nove reklame za Apple Macintosh

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
463186 (3186) Liker
»

Najbolj antipaticne/simpaticne reklame?

Oddelek: Loža
342709 (2123) Roadkill
»

simobilov 'dekolte' prepovedan! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10235285 (33093) Keyser Soze
»

reklama "Kako si?" (za jogurt) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5323457 (22119) cbelica
»

Nakup notesnikov v Avstrijskem METROJU - akcije

Oddelek: Kaj kupiti
101786 (1550) francek1

Več podobnih tem