Forum » Pomoč in nasveti » Resetiranje računalnika(igra lol)
Resetiranje računalnika(igra lol)
knoxville ::
Lp!
Igram igro league of legends in se mi pogosto dogaja to, da ko zaženem igro se mi comp. Resetira oz. Zamrzne. Čudno mi je to, ker igram tudi igro crysis 2, ki je bolj zahtevna in nimam nobenih problemov(vse imam na high). Tako, da računalnik imam dovolj zmogljiv, da bi tudi igra league of legends morala delati normalno. Ko sem pa 1x ze v igri mi pa se še nikoli ni zgodilo kaj podobnega, samo ob zagonu se to dogaja. Za kakršno koli pomoč oz. Odgovor bi bil zelo vesel, ker to mi gre pa že kar pošteno na živce:d
Lp
Igram igro league of legends in se mi pogosto dogaja to, da ko zaženem igro se mi comp. Resetira oz. Zamrzne. Čudno mi je to, ker igram tudi igro crysis 2, ki je bolj zahtevna in nimam nobenih problemov(vse imam na high). Tako, da računalnik imam dovolj zmogljiv, da bi tudi igra league of legends morala delati normalno. Ko sem pa 1x ze v igri mi pa se še nikoli ni zgodilo kaj podobnega, samo ob zagonu se to dogaja. Za kakršno koli pomoč oz. Odgovor bi bil zelo vesel, ker to mi gre pa že kar pošteno na živce:d
Lp
- spremenil: Mavrik ()
krispe ::
Nekaj je narobe z igro/crackom od igre.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
subby ::
s crackom od zastonjske igre... smešno
knoxville a si že poskusil čist brisat lol pa ga ponovno namestit?
knoxville a si že poskusil čist brisat lol pa ga ponovno namestit?
Igro sem že zbrisal najmajn 5x,tudi formatiral sem comp. Bral sem na lol forumu,kjer so debatirali o podobni težavi in so nekateri pisali da naj bi zaradi tega ker imaš ATi grafično. ali je to možno da bi delala vredo samo z gforce? sedaj sem odklukal avtomatic restart,je eden napisal naj se to naredi in bomo videli kaj bo. upam da bo šlo:D
hja no, odkar je nov launcher se tud frendu isto dogaja... ko naj bi začel igro se mu sesuje, potem pa lahko normalno joina če jo reštarta
tko da je skor sigurno nov launcher kriv zato, da ima težave z ATI/AMD grafikami
tko da je skor sigurno nov launcher kriv zato, da ima težave z ATI/AMD grafikami
UNIVERZUM ::
Jaz imam ATI grafično pa dela normalno. Se mi še ni crashala, me pa moti da včasih ko je časa ravno za eno rundo, rabiš čakat 20min da prideš na server.
Ti morda windows javi kakšno napako ali se špil samodejno "normalno" izklopi?
Ti morda windows javi kakšno napako ali se špil samodejno "normalno" izklopi?
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Igram lol že kar nekaj časa in od samega začetka se mi to dogaja tako da ni samo sedaj ko je nov launcher.Ne javi mi nobene napake niti modrega zaslona samo restarta comp. včasih mi pa tudi zamrzne samo to bol redko večinoma restarta. recimo če je veliko ljudi gor,da moram počakati par minut da se loginam sploh ne morem it igrat ker pač se mi po parih sekundah enostavno restarta.Ko pa enkrat pridem v igro,pa lahko igram po cele dneve pa se nebo restarto comp.Res zanimivo,ker samo pri tej igri imam probleme ostalo vse dela super brez kakršnih koli problemov.
rezator ::
Probaj Stinger program da ti malo svinjarijo popuca. Dela maš 5 minut, da ti program zlovda in da ti pregleda komp. Pa je zastojnski program.
Some people feel the rain. Others just get wet.
UNIVERZUM ::
Sam bi malce preveril kateri programi/procesi tečejo na računalniku, ko se to zgodi (pogledal bi pred zagonom-ker potem ne vidiš zaradi reseta).
katere windowse pa imaš?
katere windowse pa imaš?
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
poglej če maš v mapi c:\windows\minidump kaj *.dmp datotek pa nekam uploadaj najnovejšo, da vidmo kaj bi znal bit vzrok za resetiranje
svinjarije zaenkrat nimam popolnoma nič gor. predvčerajšnim sem formatiral comp in takoj potem sem naložil lol pa je delalo isto. Uporabljam windows 7. Fantje zaenkrat se vam zahvaljujem,sedaj ne morem prav nič pogledat,ker sem službeno odsoten do sobote.tako da v nedeljo bom napisal kateri programi tečejo in tudi predlog od subby-a.
hvala,lp do nedelje!
hvala,lp do nedelje!
ABX ::
Tudi sam imam občasno težave z LOL. Čeprav zadnje čase je mir, prej pa se mi je dogajalo da sem imel random reštarte Pc-ja. Ampak preden je začela igra, nikoli vmes.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem po menjavi internetnega ponudnikaOddelek: Omrežja in internet | 2705 (1864) | Konlov |
» | Problemi z internetom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 711 (602) | toni2 |
» | XP ali Win7 na prenosnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18871 (17173) | LJ4L |
» | League of Legends problemOddelek: Igre | 1391 (1019) | arjan_t |
» | tezava z diski ter SSDOddelek: Strojna oprema | 917 (767) | chrispy113 |