Forum » Loža » štirikolesnik - problem pri nakupu - prevara...?
štirikolesnik - problem pri nakupu - prevara...?
gregor ::
Da ne bo samo jokanje v tej temi
, še nekaj slik vozila o katerem govorimo.
Včeraj.
Prva lokacija...
Druga lokacija...
Vse slike pa so tukaj:
https://imgur.com/a/muwlxFz
Včeraj.
Prva lokacija...
Druga lokacija...
Vse slike pa so tukaj:
https://imgur.com/a/muwlxFz
kumer ::
Vsekakor zanimiv design. Daleč najbolj izstopajo luči. Zelo futuristično.
Nikjer pa ne vidim praske
, pa V-TWIN nalepke so tudi vidne.
Nikjer pa ne vidim praske
Custom paint job. 
Poškodba barve pobarvana in skrita pod črko T.
Ropota kar precej. Z 500 ccm pa sigurno ni najglasnejša zverina na trgu.
Poškodba barve pobarvana in skrita pod črko T.
Sem ga očistil za foto termin. 
Je že bil zelo prašen. V blato pa ga res še nisem peljal.
Sedaj ko je v break in obdobju pazim, da ga ne priganjam preveč.
Je že bil zelo prašen. V blato pa ga res še nisem peljal.
Sedaj ko je v break in obdobju pazim, da ga ne priganjam preveč.
bedak_res ::
S spoštovanjem, j***te se vsi s telimi štirikolestniki.
Mimo stanovanja se mi vozijo ob vseh možnih urah. Ropota za popizdit, ne gre nikamor in izgleda butasto.
Mimo stanovanja se mi vozijo ob vseh možnih urah. Ropota za popizdit, ne gre nikamor in izgleda butasto.
fikus_ ::
Sodelavec je pred nekaj letu kupil Kitajca in najglasnejša stvar sta bila zobnika v diferencialu. Preden si ga videl ali slišal motor, se je slišalo zobnika iz diferenciala. Tudi menjave in iskanje boljših olj ni pomagalo. Vgrajen je stožčasti zobniški par z ravnimi zobmi namesto s spiralnimi.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()

Pithlit ::
Awwww... there, there... *pat**pat*
Life is as complicated as we make it...
ZveeZ ::

Ce te moti, da se ti furajo mimo stanovanja pa kupi hiso.
Mene moti da vsake 15 minut lokalni zvonik razbiva kot zmešan. Pa tud nikamor ne potegne, in tud precej butasto izgleda.
delavec44 ::
Mene moti da vsake 15 minut lokalni zvonik razbiva kot zmešan. Pa tud nikamor ne potegne, in tud precej butasto izgleda.
Ti bojo sedaj eni rekli, kdo je bil prej tam.

Ti bojo sedaj eni rekli, kdo je bil prej tam.
Ma sej vem da me imate za usekano. Kljub temu pa zaenkrat še vem da je bil zvonik tu pred mano. Pa v resnici me ne moti (večino časa niti ne registriram zvonenja). Sam zabavno se mi zdi snežinkice zafrkavat (ampak tud to že veste).
Sodelavec je pred nekaj letu kupil Kitajca in najglasnejša stvar sta bila zobnika v diferencialu. Preden si ga videl ali slišal motor, se je slišalo zobnika iz diferenciala. Tudi menjave in iskanje boljših olj ni pomagalo. Vgrajen je stožčasti zobniški par z ravnimi zobmi namesto s spiralnimi.
Glede Bende:
AI: Uvrščajo se v premijski razred kitajskih proizvajalcev.
Močna je na področju motorjev.
https://bendamoto.com/products/motorcyc...
2024 pa je vstopila na področje ATV.
Jaz ne slišim zobnikov, samo brrrr, brrr...
Dej en takšen test naredi za vse nas :D Če smo že investirani v temo.
Ja, ta video je že bil tukaj objavljen. Dvomim, da bom to kdaj presegel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregor ()
c23po ::
Podeželje. Sosed - prevzaprav najbolj oddaljena hiša, ki si še lahko rečemo sosedje - ga uporablja za vsakodnevna opravila, kot konja recimo. Pogosto tudi povleče prikolico z naloženo frezo, par drv iz hoste ... Zanimivo je gledati takšen racionalen in ljubeč pristop do "delovne živali". Lep primer, kako vplesti hobi v vsakdanjo rutino.
Vendar je tudi res: ko se ostali sosedje odpravljajo na polje ali v trgovino, to komaj zaznaš. Jahača pa slišiš, ko konja zajaha, dolgo zatem ko se odpelje, ko se ustavi v trgovini in še v bifeju mimogrede. In ni šans, da bi ob vrnitvi domov ujel ženinega ljubimca. Ni šans. To je pač cena za narcistični odnos moških do moči, ki jo spravimo pod svojo kontrolo in, seveda, želimo ta pomembni podatek deliti z vsemi okoli sebe.
Mogoče sem snežinkica in me bo negdo zafrkaval. Kar tako, ker sem, ker je snežinkice dovoljeno zafrkavati. Koga drugega, samo zato ker je to kar je, pa ni dovoljeno.
Vendar je tudi res: ko se ostali sosedje odpravljajo na polje ali v trgovino, to komaj zaznaš. Jahača pa slišiš, ko konja zajaha, dolgo zatem ko se odpelje, ko se ustavi v trgovini in še v bifeju mimogrede. In ni šans, da bi ob vrnitvi domov ujel ženinega ljubimca. Ni šans. To je pač cena za narcistični odnos moških do moči, ki jo spravimo pod svojo kontrolo in, seveda, želimo ta pomembni podatek deliti z vsemi okoli sebe.
Mogoče sem snežinkica in me bo negdo zafrkaval. Kar tako, ker sem, ker je snežinkice dovoljeno zafrkavati. Koga drugega, samo zato ker je to kar je, pa ni dovoljeno.
Računalniki nimajo spominov.

cvalsr ::
Se pridružujem. Ni treba ravno "mimo stanovanja, ki ni kupljena hiša", to debilno rjovenje slišiš že iz sosednje vasi. Celo motoristi so se zadnje čase malce kultivirali in ne pribijajo "gasa do daske" v naseljih, ti prizadeteži na drekpumpah pa mislijo, da imajo pravico terorizirati celo okolico. Kako sploh gre to skozi tehničnega?
Sosed ga ima in uporablja kot delovno "živinče". Nikoli ni pretirano hrupen, torej se da. Debili pa se gonijo po gladkih asfatnih cestah s polnim gasom in 40 km/h. Zakaj se ne zapre v svojo garažo in nabija gas, če mu rjovenje povzroča orgazme? V Avstriji imajo celo omejitve hitrosti ponoči zgolj zaradi hrupa, pri nas pa...

cvalsr ::
Se pridružujem. Ni treba ravno "mimo stanovanja, ki ni kupljena hiša", to debilno rjovenje slišiš že iz sosednje vasi. Celo motoristi so se zadnje čase malce kultivirali in ne pribijajo "gasa do daske" v naseljih, ti prizadeteži na drekpumpah pa mislijo, da imajo pravico terorizirati celo okolico. Kako sploh gre to skozi tehničnega?
Sosed ga ima in uporablja kot delovno "živinče". Nikoli ni pretirano hrupen, torej se da. Debili pa se gonijo po gladkih asfatnih cestah s polnim gasom in 40 km/h. Zakaj se ne zapre v svojo garažo in nabija gas, če mu rjovenje povzroča orgazme? V Avstriji imajo celo omejitve hitrosti ponoči zgolj zaradi hrupa, pri nas pa...
Nisem napisal "s spoštovanjem", teh drekpumparskih teroristov res ne zmorem spoštovati.
To je odvisno koliko imaš sreče in od lokacije.
Pred kratkim je na našem koncu mulc dobil kros motor in se vozi cele dneve. Policajem je znan, ampak ga ne dobijo (menda ga morajo dobiti pri dejanju), mulc zavije v hosto in tam čaka na čist zrak.
Pred kratkim je na našem koncu mulc dobil kros motor in se vozi cele dneve. Policajem je znan, ampak ga ne dobijo (menda ga morajo dobiti pri dejanju), mulc zavije v hosto in tam čaka na čist zrak.
mancini ::
Kaze ti soh 86, aku pa je star 2 meseca. Tvoj bi moral bit 98-100%.
Nekaj merite pa ne veste kaj.
Prvo bi ga morali s testerjem izpraznit, napilnit in obremenit.
Soh 86 pomeni da je na zalost poskodovan. Kar ti je ze vec ljudi tukaj napisalo, ker nikakor ne bi smel bit na 6 V. Ze na 10 bi bilo kriticno.
Nekaj merite pa ne veste kaj.
Prvo bi ga morali s testerjem izpraznit, napilnit in obremenit.
Soh 86 pomeni da je na zalost poskodovan. Kar ti je ze vec ljudi tukaj napisalo, ker nikakor ne bi smel bit na 6 V. Ze na 10 bi bilo kriticno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mancini ()
Pri polnjenju je razumljivo, da je čez 13V, ker s to napetostjo polni alternator.
Pomeri takoj ko ugasneš in čez kakšno uro, dve. Če je aku v dobrem stanju, ne bi smelo biti veliko razlike (0,1-0,2V).
Ko je aku na okrog 12,5V po kakšnem dnevu, ko se ne polni , pomeni da je že precej degradiral. Če pri zagonu ni dosti obremenjen (je večji od tovarnisko zmontiranega), bo še kar nekaj časa delal, če je pa pri zagonu obremenjen, pozimi -,... bo pa počasi odpovedal, ne bo dal več dovolj zagonskega toka od sebe.
Pomeri takoj ko ugasneš in čez kakšno uro, dve. Če je aku v dobrem stanju, ne bi smelo biti veliko razlike (0,1-0,2V).
Ko je aku na okrog 12,5V po kakšnem dnevu, ko se ne polni , pomeni da je že precej degradiral. Če pri zagonu ni dosti obremenjen (je večji od tovarnisko zmontiranega), bo še kar nekaj časa delal, če je pa pri zagonu obremenjen, pozimi -,... bo pa počasi odpovedal, ne bo dal več dovolj zagonskega toka od sebe.
všečno
koliko pa to leti?![]()
3 sek do 100 kmh
leti kar vredu, do 50 kmh precej hitro, potem do 60, 70 še tudi zadovoljivo vleče, verjetno tudi zaradi V-TWIN motorja
več pa še nisem vozil, ker imam break in obdobje, imam verzijo za B kat., ki gre do 90 kmh
večino se vozim do cca 50 kmh, občutek hitrosti je na ATV precej drugačen, kot v dobro izoliranem avtu
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Elektronika na avtu zabava v nedogled (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 44091 (789) | sbawe64 |
| » | kako da tožim ford slovenija in kaj lahko dosežem?Oddelek: Na cesti | 7000 (5561) | joez7 |
| » | Uveljavljanje zahtevkov po nakupu avta od fizične osebe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 63397 (46845) | mat xxl |
| » | Polnilec akumulatorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 27292 (17639) | FireSnake |
| » | Avto star mesec dni s kupom problemovOddelek: Na cesti | 8526 (6371) | Vikking |