Forum » Loža » A1 naročnik/uporabnik
A1 naročnik/uporabnik

BRBR ::
Torej, dospel mi je pred oči tak račun od A1.
Naročnik firma, plačnik zaposleni, na naslov plačnika.
Kajpak kake pogodbe z zaposlenim/plačnikom A1 nima. Domislica direktorja firme.
A to zdrži a bo tržna al pa kaka druga inšpekcija, al pa vsaj Asta Vrečko zakurila kres ?
Naročnik firma, plačnik zaposleni, na naslov plačnika.
Kajpak kake pogodbe z zaposlenim/plačnikom A1 nima. Domislica direktorja firme.
A to zdrži a bo tržna al pa kaka druga inšpekcija, al pa vsaj Asta Vrečko zakurila kres ?
Never underestimate the power of idiots in large groups.
- spremenil: BRBR ()
fikus_ ::
Verjetno gre za službeni telefon... Če je na firmi papirologija prav napisana, se prav obračunava boniteta,.... potem ne bo težav z inšpekcijo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Verjetno gre za službeni telefon... Če je na firmi papirologija prav napisana, se prav obračunava boniteta,.... potem ne bo težav z inšpekcijo.
Hmm, telefon je službeni in se uporablja 99.99...% službeno. Kao, si je izmislil, do neke meje firma pol pa zaposleni. Nima veze a je klic službeni ali ne.
fikus_ ::
Torej se je uporabnik strinjal s tem, naj on razčisti.
Sem pa mnenja, da se službeni telefon ne uporablja privat, celo pustil bi ga v službi, tam delam 8 ur in toliko sem plačan.
Sem pa mnenja, da se službeni telefon ne uporablja privat, celo pustil bi ga v službi, tam delam 8 ur in toliko sem plačan.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Bolj zanimivo bi bilo vedeti kakšen papir mora imeti A1, če se uporabnik/plačnik ni pisno naročil na njihovo storitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | EV polnjenje na sihtuOddelek: Loža | 4049 (1654) | alekskac |
| » | Zahteva za izpis klicev brez dovoljenjaOddelek: Mobilne tehnologije | 7214 (5953) | poweroff |
| » | Izbira novega GSM (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9052 (7364) | Buljan |
| » | nakup na podjetje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 45771 (38542) | SeMiNeSanja |
| » | Vrhovno sodišče ZDA bo odločalo o pravici do zasebnosti na delovnem mestuOddelek: Novice / Zasebnost | 5887 (4608) | Mercier |