Forum » Loža » Kje kupiti kuhinjski pult 28 mm?
Kje kupiti kuhinjski pult 28 mm?
Ciciv ::
Vprašanje v naslovu: Kje kupiti kuhinjski pult debeline 28 mm in širine 635 mm?
Potrebujem pult te debeline, ker mi 38 mm ne pride vredu (moja napaka pri načrtovanju).
Ima jih samo Slovenijales, ampak v 2 barvah, ki sta zelo grdi.
Potrebujem pult te debeline, ker mi 38 mm ne pride vredu (moja napaka pri načrtovanju).
mailer ::
V Obiju oz Bauhausu imajo pulte na metre različnih dimenzij. Tudi vzorcev imajo več.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
WizzardOfOZ ::
Si šel v hobby v črnuče (za gorenjem)? Si vprašal, če ti lahko dobavijo željeno barvo?
Jaz sem namreč naročil pri njih 6m dolžine in 70cm širine, pa 28 debeline in so mi ga dobavili v barvi kot sem jaz hotel (v barvi marmorne plošče).
Seveda ti 70cm debeline brez problema lahko odrežejo na 63,5cm
Jaz sem namreč naročil pri njih 6m dolžine in 70cm širine, pa 28 debeline in so mi ga dobavili v barvi kot sem jaz hotel (v barvi marmorne plošče).
Seveda ti 70cm debeline brez problema lahko odrežejo na 63,5cm
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
mtech7 ::
https://r.mojster-jaka.net/
na tej strani lahko naročiš, ali pa samo izračunaš ceno za ultrapas pult v različnih debelinah in barvah. Odrezan na mero..
na tej strani lahko naročiš, ali pa samo izračunaš ceno za ultrapas pult v različnih debelinah in barvah. Odrezan na mero..
WizzardOfOZ ::
Ko sem vpisal 6m dolg pult, mi je napisal opozorilo, da je najdalša dolžina lahko 2770 mm. Lahko še kdo proba?
j1n10 ::
Vprašanje v naslovu: Kje kupiti kuhinjski pult debeline 28 mm in širine 635 mm?
Ultrapas? 2800mm dolžine se ga dobi širina 1300 pa se stisne.
lahko na zs ce te zanima.
Lp
Vuli ::
vpraši na hobiles.si
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
nadlipnik ::
Sam sem ga kupil v LesoProdukt. Za detajle pobrskaj po Egger spletni strani ali pa jih pokliči.
BaTeMaN ::
Pulti so dolgi običajno 4100 mm (sploh debelina 38mm). Običajna širina pa je 600 ali 900 mm.
Na MDF osnovi boš našel tudi kje 16 mm, compakte pa celo 12 mm.
27 mm lahko da kdo ima serijsko, sam ne poznam... ampak bilo kaka izdelava z ultrapasom ne bo dolga 6 m... po mojih izkušnjah so ti dolžine FENIX 4200, EGGER 2800, RESOPAL 3600... to ti lahko lepijo na 25 mm MDF, IVERKO ali VEZANO PLOŠČO, ki prav tako niso v formatu 6000 mm.
Na MDF osnovi boš našel tudi kje 16 mm, compakte pa celo 12 mm.
27 mm lahko da kdo ima serijsko, sam ne poznam... ampak bilo kaka izdelava z ultrapasom ne bo dolga 6 m... po mojih izkušnjah so ti dolžine FENIX 4200, EGGER 2800, RESOPAL 3600... to ti lahko lepijo na 25 mm MDF, IVERKO ali VEZANO PLOŠČO, ki prav tako niso v formatu 6000 mm.
less then zero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaTeMaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvalitetna rac. mizaOddelek: Loža | 5858 (3877) | d4vid |
» | Stena kuhinjaOddelek: Loža | 15324 (14209) | Pithlit |
» | Kje dobiti najceneje les za mizoOddelek: Loža | 6264 (5275) | ...:TOMI:... |
» | Dolge PoliceOddelek: Loža | 2599 (2240) | Malajlo |