» »

Powerbank

Powerbank

Borut15 ::

Zdravo. Kateri oz. koliko maH powerbank kupiti za polnjenje telefona oz. tablice?

pixelzgaming ::

telefoni so generalno nekje 4000 - 7500 mAh te dni, tablice nekje do okoli 10000 mAh. Zavedati se moraš, da polnjenje ni 1:1 in prihaja do izgub. Za telefon bi rekel kupi vsaj 10000mAh, za tablico 20000mAh za 1-2 polnjenja. Za kaj večjega pa že tako skoraj potrebuješ orožni list :D
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | Linux
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 14TB HDD | Proxmox VE
Server2: i7 4770 | 16 GB DDR3 | 128GB SSD | 16TB HDD | CasaOS

tikitoki ::

Pa kupi neko solidno zavedvo. Poceni noname kitajci so preposto vsaj tolk slabsi, k prihranis.

Xserces ::

anker so ok. dokaj ugodni sploh če ne rabiš nevem kakšne hitrosti polnjenja.

20k mAh
Link 1
Link 2

10k mAh
Link 3
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

Borut15 ::

tikitoki je izjavil:

Pa kupi neko solidno zavedvo. Poceni noname kitajci so preposto vsaj tolk slabsi, k prihranis.

Pa saj a ni vse kitajsko?

Na Temuju je kaj pametnega?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Borut15 ()

beta1 ::

Jaz skoraj vsaki dan izključno polnim telefon in druge naprave s powerbanki. Pač tako je, da si ne morem privoščiti biti na štriku, tudi ne ponoči.

V zadnjih letih sem sem si kupil marsikaj od Ankerja, Ugreena itd... Ampak sploh 20.000mah, so cigli. Veliki, težki 500g. Popolnoma neuporabno. Za v žep to ni!!!

Sem pa kupil letos dva nova powerbanka, kat tako na slepo:
Power Bank CANYON OnPower 101 - 10.000mah
in
INIU Carry P51-E2 Power Bank 22.5W Smallest 20000mAh

Canyon napolni Samsunga 5000mah, 1x in ostane cca 30%
INIU napolni 3x in ostane cca 20%.

Oba svetovna. Majhna, lahka, za v torbo, žep. Imam Samsung telefon, Polnita čez 17W preko USB-C. Deklarirana sta 20W.

Ne kupim več teh Ankerjev nikoli. Težki cigli. Sem imel par, pa so polnili 12W max preko usb-c. Pa enako z istim kablom probano.
Huawei LTE CPE master.

darkolord ::

Borut15 je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Pa saj a ni vse kitajsko?

Na Temuju je kaj pametnega?
Poceni noname kitajci so ponavadi nateguni. Brand name ponavadi niso.

alternative ::

Na Aliexpress se dobi prazen powerbank za 4 do 8 celic 18650. Dobre celice se dobi pri nkon.nl za 2 eur po celici. Ta kombinacija mi že leta uspešno deluje.

alternative je izjavil:

Na Aliexpress se dobi prazen powerbank za 4 do 8 celic 18650. Dobre celice se dobi pri nkon.nl za 2 eur po celici. Ta kombinacija mi že leta uspešno deluje.

Sorry. Ni variante. Ni garancije, preveliko, pretezko, ne zgleda lepo, kvaliteta vezja vprasljiva... Cena nic kaj ceneje.

Zgoraj sem napisal 2 modela. Nimas kaj zgresit s tem, pa se cena je ugodna. 3 leta garancije.
Huawei LTE CPE master.

Xserces ::

INIU Carry P51-E2 Power Bank 22.5W Smallest 20000mAh 325g

Anker Zolo 22.5w 20000mAh 392g.

Tko da glede teže in velikih škatl od anker ni res. So vsi podobni

Sam imam ankerja in mi je čist ok. Imam pa malo dražjega za laptop.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

starfotr ::

Borut15 je izjavil:

Zdravo. Kateri oz. koliko maH powerbank kupiti za polnjenje telefona oz. tablice?

Takega, da ima dovolj dovoljenj, recimo CCC in podobno in da ni prevelik, ker so tudi omejitve koliko baterij lahko imaš s sabo na letalu.

alternative ::

beta1 je izjavil:

alternative je izjavil:

Sorry. Ni variante. Ni garancije, preveliko, pretezko, ne zgleda lepo, kvaliteta vezja vprasljiva... Cena nic kaj ceneje.

Zgoraj sem napisal 2 modela. Nimas kaj zgresit s tem, pa se cena je ugodna. 3 leta garancije.

Za izgled mi dol visi. Glavno, da je dovolj robusten, da preživi padec na tla. Skupaj ga drži šest vijakov, do sedaj kljub vsem padcem še ni razpadel. Velikost in teža je sorazmerna kapaciteti, kot pri ostalih. Zadnja leta dajejo Kitajci tudi v poceni škatlice solidno elektroniko. Celice iz nkon pa zato, ker so eden od najzanesljivejših virov baterij. Niti ne pazim, da ga ne polnim preko 80%, ker so celice tako poceni. Enega imam napolnjenega s celicami, recikliranimi iz starih baterij iz prenosnikov. Kapaciteta je nekje slaba polovica novih.

Tole na primer: https://www.aliexpress.com/item/1005009...

Zgodovina sprememb…

alternative je izjavil:

beta1 je izjavil:

alternative je izjavil:

Za izgled mi dol visi. Glavno, da je dovolj robusten, da preživi padec na tla. Skupaj ga drži šest vijakov, do sedaj kljub vsem padcem še ni razpadel. Velikost in teža je sorazmerna kapaciteti, kot pri ostalih. Zadnja leta dajejo Kitajci tudi v poceni škatlice solidno elektroniko. Celice iz nkon pa zato, ker so eden od najzanesljivejših virov baterij. Niti ne pazim, da ga ne polnim preko 80%, ker so celice tako poceni. Enega imam napolnjenega s celicami, recikliranimi iz starih baterij iz prenosnikov. Kapaciteta je nekje slaba polovica novih.

Tole na primer: https://www.aliexpress.com/item/1005009...

Naj se OP sam odloci, kaj bo kupil. Teža, izgled... Kaj mu je pac pomembno.

Drugace bi se jaz zamisli, kako rokujes s stvarmi. Jaz se nebi hvalil s tem kolikokrat ti zleti po tleh.
Huawei LTE CPE master.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupiti baterije 18650? (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
9210294 (3552) matobeli
»

Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
37290400 (19270) Karen
»

Iščem EU trgovino z baterijami

Oddelek: Pomoč in nasveti
406245 (4391) Leko
»

Prenosna baterija, cim ceneje?

Oddelek: Mobilne tehnologije
393170 (1320) Samael
»

katero 18650 baterijo kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5411900 (8269) jb_j

Več podobnih tem