Forum » Hlajenje in modifikacije » slabosti modificiranja
slabosti modificiranja
sirotka ::
Pred dnevi sem se odločil, da je moj miditower dolgočasen in da se moj geforce nekam nesramno greje! Zato sem si ohišje prešprical z krom barvo, AMPAK ta k****** barva se po 4 dneh ni posušila!!!!! Zato sem šel po njej z avtolakom, a mislite da se mi bo barva luščila! Alien-w OPROSTI ker ti nisem verjel, da je barva res v p****.
sirotka ::
Ja sej mam na srečo strica, ki ima tovarno platičnih elementov, tako da sem zastonj dobu plexi in si bom najbrž naredu kar plexi ohišje. Ane bi blo to še narbolš? Pa še 1 cm debu je, tako da ne bo hmal poču:)
alien-w ::
sirotka...jap, barva JE v q***u! Zlo dobr vem, ker sem jo na roke dol pucal... too much! Pleksi men ni gut, ker se ven vidi tudi stvari, ki noces da se vidijo, je pa ql, ce zelis imeti popolnoma viden racunalnik.
IceIceBaby ::
Fantje, jaz sem dal enem tislarji delat leseno kocko 50x50x50. Pa gor tko pokrov lepo uštiman. Ko jo dobim bom pa pofarbu lepo pa vodn hlajenje not pa to. Bom poslikal pa postal slike ko bo fertik :)
btw...a se da plexi barvat.
btw...a se da plexi barvat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje bi kupiu plastično/stekleno ploščo ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2374 (2251) | Shark-357 |
» | še moj vodni blok (spike) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8355 (6808) | WinsuckeR |
» | Cena plexi-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7058 (6469) | CaqKa |
» | Home made ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2261 (1779) | sekundek |
» | Kaj pravte na tole?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1841 (1358) | element |