Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje bi kupiu plastično/stekleno ploščo ?
Kje bi kupiu plastično/stekleno ploščo ?
WTF? ::
Trenutno sm brez rač. ohišja in sm si reku da si bom sam sestavo nekaj kar bi naj predstavljal ohišje .. zej me pa zanima kje bi se dal kupit plastične oz. steklene plošče ?
Tko zagotovo ... ker se mi ne da vozit do vsake trgovine , bi rad vedu kje 100% to zadevo prodajajo .. :D
Tko zagotovo ... ker se mi ne da vozit do vsake trgovine , bi rad vedu kje 100% to zadevo prodajajo .. :D
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
sid911 ::
za plexi: bauhaus, nazadnje so imeli kar veliko izbiro plexi stekel različnih velikosti
odvisno od tega kako si si zamislil ohišje...z ogrodjem ali brez
odvisno od tega kako si si zamislil ohišje...z ogrodjem ali brez
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sid911 ()
Randomm2 ::
Mislim, da se ti najbolj splača kakšno steklarstvo. Če si v Lj. tko ni problema. Čene pa kot že rečeno Bauhaus itd...
! Če iščeš pravo steklo pa v vsakem primeru v steklarstvo in če nimaš doma pravega orodja ne boš mogu stekla zrezat.
! Če iščeš pravo steklo pa v vsakem primeru v steklarstvo in če nimaš doma pravega orodja ne boš mogu stekla zrezat.
Mess with the best die like the rest.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Randomm2 ()
Shark-357 ::
Tule dobiš vse dimenzije in barve plexi stekla klik...(3mm 50x50 plošča pride cca 1200sit)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rezanje plexi steklaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 13803 (9692) | Machete |
» | Kje kupiti pleksi steklo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24022 (23181) | flameir |
» | kje do mravljinčne kislineOddelek: Hlajenje in modifikacije | 10105 (8561) | Jackal |
» | kje ti zrežejo ohišje?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2025 (1587) | mazy |
» | Plexi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 6930 (4698) | IR Babun |