» »

Xiaomi wifi ojacevalec n300

Xiaomi wifi ojacevalec n300

simone ::

Zdravo.V hisi na podstresju imam bolj slab wifi signal.Spodaj je ok zgoraj pa ful pade jakost.Mi priporocate tale ojacevalnik signala?

blackbfm ::

ne.. ojačevalnik mora bit vsaj AC standard in dual band, da lahko promet razdeliš po ločenih radijskih pasovih

mat xxl ::

NE z ojačevalcem ne bo nič ojača vse motnje poleg signala. Raje kako Asus Aimesh omrezje .

simone ::

Kateri izdelek je potem najboljsi da kupim?

toro69 ::

mat xxl je izjavil:

NE z ojačevalcem ne bo nič ojača vse motnje poleg signala

Razloži :)

blackbfm ::

mat xxl živi še v letu 2003.. moderni ojačevalci ločujejo promet po pasovih in znajo z novimi standardi bolje izkoriščat spekter

mat xxl ::

toro69 je izjavil:

mat xxl je izjavil:

NE z ojačevalcem ne bo nič ojača vse motnje poleg signala

Razloži :)

Pogosto postavljam specialna draga omrežja v ogromnih stanovanjih in vidim v praksi, kaj kao deluje, je pa tudi maharjev veliko, ki bloge pišejo na te teme.

Meni nekdo napiše, da sem za časom :). . Kupi za 25 eur saomija pa vidi, kako sranje je! Lahko bo pa ok, če si daleč od sosedov, daleč od elektro smoga…

V osnovi pa velja, kolikor denarja, toliko muzike. Ua pameten odgovor je treba detaljno vedeti, kak objekt, kake stene, kaj želite od wi gi ja, je objekt skabliran z utp, če je po katerem standardu. Koliko odjemalcev bo, kake brzine rabijo, laka dejavnost bo…..

Iz prakse povem, da z ojačevalci veliko krat narediš še slabšo počasnejšo zadevo , posebej takimi nevodenimi, ojačam, lar vidim…., zato bolje sistemi, kot Asus Ai Mesh. Pač dodajaš, kakor rabiš, da pokriješ vse in vse je centralno kontrolirano ni v 3 dni. Tako na splošno, sam se občasno ukvarjam z tem sem postavil že vsaj 50 sistemiv v zadnjih 10 letih, dela pa to tudi Anni iz Trzina, odvisno je pa vse od lokacije, kompleksnosti, potreb pa navadno se dela, da je vse vsaj 1x predimenzionirano, da ni težav v praksi .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gsm ojačevalec

Oddelek: Kaj kupiti
189119 (3907) mrTwelveTrees
»

DVB-T antena

Oddelek: Zvok in slika
285042 (3529) 737
»

Nakup integriranega ojacevalca

Oddelek: Zvok in slika
3711023 (9216) CMpunk
»

brum v zvočnikih kriv je štrom!

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
419274 (6495) settler
»

Wifi - na daleč - problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6011474 (10390) lebang1

Več podobnih tem