Forum » Pomoč in nasveti » monitor in kabel
monitor in kabel
polozweii ::
Za monitor bom nabavil DisplayPort kabel za monitor Dell.
Za ločljivost x1440 zadošča DP v1.2. V navodilih monitorja je omenjen HDCP za katerega delovanje mora biti uporabljen DP kabel v1.4.
Na spletu piše: Zaščita HDCP preprečuje nelegalno kopiranje filmov
Je bolje da nabavim kabel v1.2 da tega HDCP sploh ni?
Druga zadeva:
Ko sem na monitor priklopil drugi PC se ob ugasnitvi računalnika na ekranu pojavlja:
No HDMI Cable
The display will go into power safe mode in 4 minutes.
Monitor ugasne šele po 4 minutah.
Na prejšnjem PC se je monitor takoj ugasnil. V OSD nisem našel kako izklopim časovnik da bi monitor takoj ugasnil. V čem je problem?
Za ločljivost x1440 zadošča DP v1.2. V navodilih monitorja je omenjen HDCP za katerega delovanje mora biti uporabljen DP kabel v1.4.
Na spletu piše: Zaščita HDCP preprečuje nelegalno kopiranje filmov
Je bolje da nabavim kabel v1.2 da tega HDCP sploh ni?
Druga zadeva:
Ko sem na monitor priklopil drugi PC se ob ugasnitvi računalnika na ekranu pojavlja:
No HDMI Cable
The display will go into power safe mode in 4 minutes.
Monitor ugasne šele po 4 minutah.
Na prejšnjem PC se je monitor takoj ugasnil. V OSD nisem našel kako izklopim časovnik da bi monitor takoj ugasnil. V čem je problem?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Monitor se noče ugasniti - težave z grafično (?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1291 (836) | Malcolm_Y |
| » | HDMI kabel ne deluje (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11372 (9324) | deejay2 |
| » | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7269 (6150) | ST-777 |
| » | PC-(HDMI-DVI)-Monitor ne delujeOddelek: Zvok in slika | 4119 (2577) | sl0wking |
| » | VGA se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 22299 (19908) | Jst |