» »

Reddit - nevidni komentarji?

Reddit - nevidni komentarji?

MrStein ::

Na reddit sem dal vprašanje.
En je komentiral, nekaj vprašal. Ko mu odgovorim, se števec komentarjev poveča, a moj odgovor ni viden.

Gre za https://www.reddit.com/r/skype/comments...

Trenutno piše : 4 comments
Viden pa je le en od MsDutchie ( permalink na komentar: https://www.reddit.com/r/skype/comments... )

Jaz sem napisal en odgovor, potem en komentar o tem, da sem mu odgovoril a mi izginja komentar in mogoče še en na začetku (prisegel bi, da sem odgovoril, potem pa vidim da ni mojega odgovora. Najprej sem pomislil, da sem pozabil submitati, ampak zdaj sumim, da je tisti tudi bil submitan a je potem neviden).

Prej se mi nič takega ni dogajalo, je pa res, da sem objavil le tam 10 komentarjev na reddit-u.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Vmes se je en moj komentar pojavil.
Mogoče imajo danes bolj stroga pravila... kdo bi vedel.

FAQ namreč pravi:

There are missing comments in a thread

If you find a thread that says there are more comments than you can see in the thread, the "missing" comments were probably removed - by the moderators of that subreddit, by the reddit spam filter, or by the subreddit's local AutoModerator. A comment which is removed in this way actually stays in the thread; it is merely hidden so that readers can't see it. So, reddit counts a removed comment in the total comments for a thread, but doesn't display it.

Sicer ne bi pričakoval, da niti lastnih ne vidim, ampak mogoče je to to.
Motiti se je človeško.

iloveboobz ::

lahko je tut shadowban..
smoki

So se naslednji dan pokazali komentarji.

In res, prvi komentar sem dejansko oddal.

Zgleda da so imeli včeraj strožje spam nastavitve ali podobno.
Na enem drugem sajtu sem imel podobne probleme včeraj. (sem oddal sporočilo in mi je zavrnilo, češ da prepogosto pišem sporočila, čeprav je bilo to prvo sporočilo po več dnevih)
Motiti se je človeško.

Da ne odpiram nove teme.

Podoben problem.

V temi pod enim komentarjem piše "2 replies". Ko kliknem na ta text, se spremeni v nekaj kot "deleted comments". Ko kliknem na to, se končno razširi, a piše le sivo "This comment has been deleted" in pod njim sivi linki gor, dol, reply...

Ampak! Na old.reddit.com pa je lepo vidno. Vmes sta že bila dva taka komentarja.

Oba sta sicer moja. Zgleda enako če sem prijavljen ali ne.

Po kaki uri sta bila oba vidna tudi na novem GUI.

A je to stalnica? Reddit ne uporabljam tako pogosto.

Razen tega je v isti temi en omenjal DM, a prejel nisem ničesar (vsaj nikjer ni za videti), prav tako nikjer ne vidim možnosti poslati DM.
Gre za tech support in določene podrobnosti niso za javnost.
Motiti se je človeško.

KG-348 ::

če ima izklopljeno funkcijo dm mu ne moreš pošiljat

Če kliknem (tapnem, ker sem na telefonu) na njegov username, pokaže stran z enim stavkom: This user is banned.

Kar je hecno, ker je uradni account podjetja/avtorja app-a, za katerega je ta subreddit, in aktivno sodeluje ves čas.
Razen, če so ga banali ravno danes/včeraj.
Motiti se je človeško.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

reddit karma

Oddelek: Loža
202332 (802) raceboy
»

OneDrive download počasen in ne gre

Oddelek: Pomoč in nasveti
111330 (1157) MrStein
»

Naslednji GameStop sledi ...

142260 (1677) gruntfürmich
»

Je kakršna koli možnost da bi še naprej uporabljal stari Skype verzija 7.41.0.101?

273757 (2872) nokia6310
»

Spletni forumi

111900 (1617) shadeX

Več podobnih tem