Forum » Pomoč in nasveti » Epox8rda+ ne prepozna grafe na agp??
Epox8rda+ ne prepozna grafe na agp??
migič ::
ol epox 8rda+ mi ne prepozna Radeona 9200se zakaj,sploh se noče zagnat??Mi lahko kdo pomaga glede tega??
mihek ::
Zivjo!Jst sm sam drug nik mam!!Ja računalnik se starta sam tom redko kdaj grafa sedi notr tko kot treba!!Prej sm meu Radeona 8500le pa mi je isto naredu,GeForce 4 mi pa dela normalno??Z grafo ni nc narobe!!A je mu kdo podoben problem??
Tic ::
Enako je bilo pr men, ko smo hoteli enega radeona 9000 notr dat. Sicer ni bilo nujno, tko da nevem zakaj ni delala. Probi dat agp na 4x.
persona civitas ;>
mihek ::
Hvala vseeno ampak noce je povohat!!Kaj to sam take srot kartice nocejo delat al kaj???Moram glih Radeona 9600 nabavt al kaj??
Dead_Eye ::
si zataknil uni hakelc na agp slot-u? jaz sem imel enake probleme z gf2MX, če sem jo preveč zatisnu, ni delala. na drugi plošči(k7s5a) pa dela bp
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18930 (12446) | Ursus |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9641 (5616) | Tilen |
» | Bios flash r9800seOddelek: Strojna oprema | 941 (833) | Kleto |
» | Problem z Radeonom 9500 ProOddelek: Strojna oprema | 1504 (1017) | Sycroft |
» | HUD problem!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1015) | element |