Forum » Pomoč in nasveti » v XP-ji čudežno barvanje napisov pod ikonami plavo
v XP-ji čudežno barvanje napisov pod ikonami plavo
matrix2 ::
Pred nedavnim sem v XP-jih zasledil čuden pojav in sicer so se pričeli napisi pod ikonami barvati plavo. Ker kaj takšnega še nisem nikoli zasledil v vinsih, smatram da je prišla kakšna trdovratna okužba z neta. Takšnih ikon kjer se napisi čudežno barvajo plavo je iz dneva v dan več. Imam inštaliran Norton 2004,Trojan ter ad-aware. Sistem sem večkrat prečokiral in izsledil trojanarje, bili so uspešno odctranjeni. Vendar tako obarvanih napisov je kljub temu vedno več, zakaj??
pivmik ::
seveda, virusi raje barvajo ikone in se s tem izdajo kot pa formatirajo pogone, brišejo filete in razpošiljajo epošto.
Prej bi reku da je kaka napaka v widnowsih/nastavitvah winsov
Ali pa kakšen program ki si ga inštaliral ti je dodaj nov feature.
BTW: Norton AV sux.
Prej bi reku da je kaka napaka v widnowsih/nastavitvah winsov
Ali pa kakšen program ki si ga inštaliral ti je dodaj nov feature.
BTW: Norton AV sux.
LP, Gregor GRE^
Ziga Dolhar ::
a) imaš nastavljeno plavo barvo ozadja?
b) kakšnega formata je slika, ki jo imaš za background? --> težava bo verjetno tule.
b) kakšnega formata je slika, ki jo imaš za background? --> težava bo verjetno tule.
https://dolhar.si/
matrix2 ::
Barva ozadja je privzeta, slika je formata jpg. No če ni vzrok virus potem me itak ne skrbi. Ne vem, če ste me pravilno razumeli , ne obarva se mi ikona ampak tekst pod ikono. Ugotovil sem tudi da se obarvajo samo wordowi doc. ter beležke.
pivmik ::
Ja, objavi sliko tukaj da vidimo z kaj se gre.
Ma kaj se ti obarvajo prav črke v živo modro barvo ali samo ozadje teksta?
Možno da si nekako vklopil kompresiranje datotek, katere njihovi napisi - barva črk se pobarva v živo modro.
Če pa se ti pobarva ozadje teksta v eno barvo(kot tukaj v črno) potem ni nič narobe:
Ma kaj se ti obarvajo prav črke v živo modro barvo ali samo ozadje teksta?
Možno da si nekako vklopil kompresiranje datotek, katere njihovi napisi - barva črk se pobarva v živo modro.
Če pa se ti pobarva ozadje teksta v eno barvo(kot tukaj v črno) potem ni nič narobe:
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
WhiteWolf ::
Windows Explorer ->Tool ->View -> Show Encrypted or compressed NTFS files in color
Najbrz imas to obkljukano! Odkljukaj!
Najbrz imas to obkljukano! Odkljukaj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ozadje map v windowsih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1296) | ST-777 |
» | Obarvane ikone - kako odpraviti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2109 (1674) | boogie_xlr |
» | več vprašanj.....Oddelek: Izdelava spletišč | 1719 (1407) | cahahopie |
» | prozorno ozadje teksta na namizjuOddelek: Operacijski sistemi | 1622 (1375) | MRB0rYS |