Forum » Loža » Vonjave v kuhinji
Vonjave v kuhinji
rs1975 ::
Zdravo, imate kakšen predlog kaj narediti, da odpravim vonjave v kuhinji?
Imamo sicer napo, ampak nima odvodne cevi, uporabljamo ogleni filter. Ampak to ni to, ko se praži kakšna čebula cela bajta smrdi... ;)
Razmišljam o lokalnem rekuperatorju, bi ta rešil mojo težavo? A mora biti lokalni rekuperator montiran v paru, da gre iz enega notri čisti zrak na drugem pa "umazan" ven?
Kako se obnesejo čistilci zraka? Dejansko "očistijo" zrak, oz. odstranijo vonjave?
Imamo sicer napo, ampak nima odvodne cevi, uporabljamo ogleni filter. Ampak to ni to, ko se praži kakšna čebula cela bajta smrdi... ;)
Razmišljam o lokalnem rekuperatorju, bi ta rešil mojo težavo? A mora biti lokalni rekuperator montiran v paru, da gre iz enega notri čisti zrak na drugem pa "umazan" ven?
Kako se obnesejo čistilci zraka? Dejansko "očistijo" zrak, oz. odstranijo vonjave?
Magic1 ::
Dobra napa s zunanjim odvodom. Šele potem prezračevanje. Lokalni so dost minimalno efektivni za take probleme.
Magic
Groot ::
Če razmišljaš o rekuperatorju, zakaj potem ne bi preprosto uredil odvoda za napo? To je daleč najboljša opcija.
tony1 ::
celje ::
jaz jih imam. splesnilo ni še noben filter - prvič slišim. je pa (pri mojih) na displeju (med drugimi informacijami) koliko je filter še uporaben oziroma kdaj je potrebna menjava.
tony1 ::
So precej uporabni, niso pa nadomestilo kuhinjske nape.
Kdaj bo potrebna menjava merijo verjetno delovne ure.
Kdaj bo potrebna menjava merijo verjetno delovne ure.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prezračevalni sistem z rekuperacijo (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 95447 (4990) | koli99 |
| » | Lokalni Rekuperator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36685 (3668) | freesty |
| » | Poceni in dober rekuperator (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 94819 (22670) | barracuda |
| » | Nizka stopnja kisika v prostoruOddelek: Loža | 5087 (3332) | poweroff |
| » | Prisilno prezračevanje stanovanja (lokalni prezračevalni sistem)Oddelek: Loža | 12731 (11451) | fosil |