» »

ESET licenca kupljena na hrvaški strani

ESET licenca kupljena na hrvaški strani

BorutO ::

Na ESETu sem našel, da licenca, kupljena v državi članice EU-ja, deluje ta licenca potem povsod po EU-ju. Malo sem brskal in našel, da so recimo na forumih pisali, da deluje licenca kupljena na češki strani povsod po EUju. Me zanima, če je že kdo kupil ESET licenco na hrvaški strani in mu deluje v sloveniji in drugod po EU? Hrvati imajo med vsemi članicami EUja na ESETu še najcenejše pakete. Rad bi kupil Premium, samo ne vem če bo potem deloval v sloveniji. Sicer nisem nikjer po tujih forumih našel, da če kupiš licenco v kateri koli EU državi, da potem ne bi delala v drugi EU državi. Sicer sem našel en uradni forum, kjer trdi, da se da kupljena licenca v eni državi aktivirati v drugi državi ampak poudarja, da če je licenca namenjena posebej za (recimo hrvaško) tržišče, lahko obstajajo omejitve pri kativaciji. https://forum.eset.com/topic/15053-acti...

strom_15 ::

Pozdravljen.

Kje si ti videl, da je cenejši premium kot v Sloveniji. Pri obeh je cena 70 EUR za 1 leto. vir: https://nort.hr/kosarica/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: strom_15 ()

BorutO ::

ja, pomota je bla, drugače sem mislil na češko licenco. Ampak bom še vseeno počakal do konec črnega petka. Se pa spomnim, da sem 3 leta nazaj kupil licenco na eset us spletni strani in je delovala normalno. Sem pa nekje našel, da je nekdo kupil licenco preko indijske strani, pa je dobil napako, da je ne more registrirati zaradi regije. Čehi imajo akcijo, da za 3 leta plačaš samo 2 leti.

mtošev ::

Zanima me zakaj kupuješ sploh licenčni antivirusnik? A si ostal v 2006?

mrTwelveTrees ::

Imaš kaj boljšega v mislih ?

_Denny_ ::

Windows Defender, vse ostalo je na Win10/11 bedarija, ki dejansko naredi več škode kot pa koristi. Edina upravičena uporaba bi bila na starejših Win, če jih sploh še najnovejša verzija kateregakoli antivirusa podpira.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni ključi programov

Oddelek: Operacijski sistemi
183674 (2666) GenZNPC
»

Kje kupiti original Windows 10 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
19141856 (16542) Gospod
»

Nakup windows 10 preko kuponlandije za 28€? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6524335 (20783) PrimozR
»

NOD32 - problem pri posodabljanju

Oddelek: Programska oprema
71612 (1487) bisernik
»

[fork]Antivirus okus meseca

Oddelek: Programska oprema
272377 (2377) Highlag

Več podobnih tem