Forum » Loža » GVO ni naredil najave po opravljeni vezavi, zaradi česar sem brez optike. Kaj lahko storim?
GVO ni naredil najave po opravljeni vezavi, zaradi česar sem brez optike. Kaj lahko storim?
Twixz ::
Živjo!
Torej, GVO je prišel v naše naselje letos junija naredit optiko.
Po premisleku sem s 1. septembrom pri Telemachu sklenil pogodbo za nov paket (2 leti) za optiko. S popusti za kompenzacijo stroškov z GVO (pogodba 250€, itd.).
Do petka sem se kregal, prerekal, je*al vse po spisku vsem po spisku na Telemachu. Na maile sploh niso odgovarjali, zato sem šel osebno v poslovalnico, kjer sem celo ugotovil da Telemach s svojim sedežem v Ljubljani nima kontakta. Oni so meni zatrjevali da je kriv GVO. Niso pa preverili zadeve (denar bi pa imeli za položnice, lol).
Mene je internet zabaval, tehnik je bil pri meni, neke kable vezal, nič bolje. EON box se ugaša, TV vsakič ko ga ugasneš prekine povezavo z internetom, na računalniku isto meče ven internet.
Sem klical na GVO in so mi potrdili, 3x (od treh različnih oseb), da je najava avtomatska, ko oni preverijo signal in uredijo zadeve.
No, to so prišli uredit oktobra (ne prej, spet lol) ker mi prej noben ni povedal da se moram jaz s tem ukvarjati, ne glede na to koliko sem plačal.
No, v petek, 6. novembra, mi pa napiše GVO da "je prišlo do napake v sistemu in da najava ni bila opravljena." in da "kompenzacije niso možne.".
Kaj storiti? Rad bi dobil vsaj 3 položnice nazaj. Razmišljam pa, da bi zahteval, da mi naredijo vse v prvotno stanje in vrnejo denar, saj mi je prej brez teh pi*darij internet delal normalno.
Lepo nedeljo :)
Torej, GVO je prišel v naše naselje letos junija naredit optiko.
Po premisleku sem s 1. septembrom pri Telemachu sklenil pogodbo za nov paket (2 leti) za optiko. S popusti za kompenzacijo stroškov z GVO (pogodba 250€, itd.).
Do petka sem se kregal, prerekal, je*al vse po spisku vsem po spisku na Telemachu. Na maile sploh niso odgovarjali, zato sem šel osebno v poslovalnico, kjer sem celo ugotovil da Telemach s svojim sedežem v Ljubljani nima kontakta. Oni so meni zatrjevali da je kriv GVO. Niso pa preverili zadeve (denar bi pa imeli za položnice, lol).
Mene je internet zabaval, tehnik je bil pri meni, neke kable vezal, nič bolje. EON box se ugaša, TV vsakič ko ga ugasneš prekine povezavo z internetom, na računalniku isto meče ven internet.
Sem klical na GVO in so mi potrdili, 3x (od treh različnih oseb), da je najava avtomatska, ko oni preverijo signal in uredijo zadeve.
No, to so prišli uredit oktobra (ne prej, spet lol) ker mi prej noben ni povedal da se moram jaz s tem ukvarjati, ne glede na to koliko sem plačal.
No, v petek, 6. novembra, mi pa napiše GVO da "je prišlo do napake v sistemu in da najava ni bila opravljena." in da "kompenzacije niso možne.".
Kaj storiti? Rad bi dobil vsaj 3 položnice nazaj. Razmišljam pa, da bi zahteval, da mi naredijo vse v prvotno stanje in vrnejo denar, saj mi je prej brez teh pi*darij internet delal normalno.
Lepo nedeljo :)
Anney ::
Ne vem zakaj podpisujete pogodbe predčasno, mene so skoraj mesec dni posliljevali s pogodbo po telefonu, 4x poslali preko pošte, a na lokaciji sploh ni njihovega priključka (sredi naselja), pa so pa zatrjevali, da bodo uredili, kar pa se do danes še ni zgodilo, ker je nemogoče, kar se je kasneje tudi izkazalo. Tako, da sem v letu skoraj 2026 primoran biti na telefonski parici, na katero sem vmes ze pozabil, da sploh še obstaja (žal še dandanes), do telekom optike, ki bo upam da čimprej.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
mrTwelveTrees ::
Vse kar lahko reklamiraš na Telemach, na GVO nič. Ti plačuješ Telemachu, in če imaš dokazila zahtevaj dobropis za te mesece ko ti je delo težave.
Sicer pa.... bodo počasi vsi operaterji šli na kontakt samo preko AI, potem si ga naje*al !
Sicer pa.... bodo počasi vsi operaterji šli na kontakt samo preko AI, potem si ga naje*al !
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | RUNE Rural optika na vašem naslovu (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Omrežja in internet | 272812 (3714) | Mikrohard |
| » | Komplikacija z optiko (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 23397 (2836) | starfotr |
| » | A1 priklopOddelek: Omrežja in internet | 7065 (4694) | jukoz |
| » | Gradnje optike, VDSL central.... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 69809 (35868) | Lonsarg |
| » | GVO-jevo zavajanje novih naročnikov ali kaj si dolžan, če ne podpišeš pogodbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17225 (15112) | mojca |