Forum » Loža » Sifon, kako zaščititi pred lasmi, ipd
Sifon, kako zaščititi pred lasmi, ipd
lolipop2 ::
fikus_ ::
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
djabi ::
Mi imamo samo navadni sifon/luknjo/sito (glej sliko spodaj), a zadeve je potrebno ves čas pobirati ven. Razen, če nimaš las, dlak ... v kar pa dvomim.
Kaj več opcij ni. Lahko sicer pokriješ z gumijastim čepkom ali kako se temu pravi, a boš moral v vsakem primeru pobrati smeti, ko boš potegnil ven.
Od fikusa omenjena mrežica je tak-tak. Do določene mere deluje, a se dela s pobiranjem "človeških ostankov" ne boš rešil.
Kaj več opcij ni. Lahko sicer pokriješ z gumijastim čepkom ali kako se temu pravi, a boš moral v vsakem primeru pobrati smeti, ko boš potegnil ven.
Od fikusa omenjena mrežica je tak-tak. Do določene mere deluje, a se dela s pobiranjem "človeških ostankov" ne boš rešil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: djabi ()
bm1973 ::
Svoji punci/ženi/ljubici reči, naj se počeše pred tuširanjem.
Tako se BISTVENO zmanjša količina las v tušu...
Svoji punci/ženi/ljubici reči, naj se počeše pred tuširanjem.
še vedno pa so...
Mogoče to
https://www.leonardo-dekor.si/mrezica-z...
tole sem imel v mislih. Uporablja kdo kaj takega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lolipop2 ()
tetriandoch ::
Če maš klasiko, potem daš mrežico in pobiraš ven. Če pa novodobno čudo, pa tudi kaj obstaja. Bo treba pobrati lase. Samo še vsekakor ne bo.
barakus ::
Kakšna pa je razlika med klasičnim odtokom s sitom in tem na sliki? Ali je sifon drugače realiziran?
David Mayer ::
Je popustilo po nekaj časa - se da dobiti kje samo ta vezni element, da poveže palici vzvodenega čepa (ne vem, kako temu rečejo mojstri) ali se zamenjati vse skupaj - novo sicer res ni, to že drži... Meni osebno je bolj praktičen klik-klak sifon, samo menda ni tako 'sterilen' in pač...
Ales78 ::
Ali obstaja kakšna zaščita, da se lasje ne nabirajo notri? Obstajajo neke gumijaste zadeve... ima kdo? se obnese?
Samo kot info, kanaleti mi sicer zadevo dobro sfiltrira, da ne gre naprej po cevi, ampak, je treba pa zadevo enkrat na mesec očistiti, je pa trivialno in 5 minut dela... kar je, če sem prav razumel, tisto kar ne bi rad počel. In tukaj verjetno ni rešitve, če las odpade, mora nekako priti ven iz hiše. Mogoče kakšen mlinček, čeprav proti nečemu kot so lasje, težka.
Vas zanima, zakaj zares plačujete visoke davke na plačo?
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kopalnica tus sestavljen iz stekla in brez banje samo odtok v tlehOddelek: Loža | 10602 (1908) | PINki |
| » | Kako odmašiti cev v kopalnici (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40509 (7898) | zee |
| » | Priklop sušilca na skupni odtokOddelek: Loža | 6275 (5998) | msjr |
| » | Cevosan za čiščenje odtočne cevi v kuhinjskem lijaku? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11019 (8844) | hruske<> |
| » | Problem v kopalnici (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30434 (27193) | Malajlo |