» »

Plur1bus

Plur1bus

1
2
»

Ganon ::

Okapi je izjavil:

V tretjem delu se ni zgodilo popolnoma NIČ ;(

V bistvu se veliko dogaja okrog sveta in likov, samo ne po tvojem okusu. Eni takšne epizode naravnost obožujemo. Gilligan, sedi, pet.

Lion29 ::

so?

je ze kdo pogledal?

"Pinche tu madrey, kebron" :D:D:D

skratka... serija je OK, mi je vsec, ker vodi misterij napredj. Se pa - vsaj meni - zdi, da je vedno manj privlacna, in vedno vec gluposti. Ta scena z "truth-serum" mi je bla totalno debilna. ne vem no...

pa kako kljub temu, da imajo znanje in celega sveta, vseh psihiatrov in ogromno use-case-ov, niso sposobni predvidet in razumet njenega obnasanja - bedasto, ce vprasate mene

isto je kao da imajo folk ki se zdravi od heroina--- ce je vse tako randy dandy v njihovih mozganih... nobena odvisnost nebi smela biti psihicni problem ... za fizicni pa jih pac malo zdrogirtajo z drugimi drogami, da grejo preko krize... mah...

skratka appeal pada, tega sem se bal... upajmo, da pa bodo vseeno drzali nek nivo
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

tilen03 ::

Boljše od 3. epizode, gledamo naprej...
99.991% of over-25 population has tried ChatGPT.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.

Nikonja ::

Prve dve sta bile odlični, tretja tko tko, ta zadnja pa iskreno kr neki... pol časa sem brskal po fonu... tolk vprašanj pa čisto nobenega odgovora in imam občutek da jih tudi za večino vprašanj ne bomo niti dobili...

Okapi ::

Nisem bil pozoren - a internet jim je crknil? AI pod nazorom kolektiva?

Okapi je izjavil:

Nisem bil pozoren - a internet jim je crknil? AI pod nazorom kolektiva?

sem studiral, kaj vse bi lahko zaprli, ce imajo instant prenos misli, oz. delujejo kot eno... internet pa vse komunikacije odpadejo... tko tel, radio, tv in internet, knjige, casopisi, revije - vse to nima vec smisla...

glede na to, pa da njej hocejo ustreci, bi mogli pustit internet... kako bo drugace na tiktoku? :)

me pa zanima, glede na to, da tudi oni so vse pametnejsi in delajo poskuse, da izvejo, zakaj so ti primeri ostali... sklepam, da bodo esdonencialno rasli v moci in kapacitetah... edino smiselno... sam to pol totalno unici serijo...ali?

eh, ce napenjam mozgancke me bolijo, tako da raje prepustim mozganckanje drugim :D

Ganon ::

Da ne pozabite, danes je že izšla peta epizoda. Ostale se bodo še naprej držale petkov.

karafeka ::

A nobenega od vas ne zanima od kod je pršel signal? In zakaj? Sam od sebe se ja ni poslal.

matobeli ::

Ja marsovci so ga poslal, ane :D

Zdej a so ga prostovoljno ali pod vplivom tega parazita je pa odprto, možno je oboje.

Gregor459 ::

Dron in smeti ta je bila najboljša scena zaenkrat v seriji :))

Gregor459 je izjavil:

Dron in smeti ta je bila najboljša scena zaenkrat v seriji :))

oh, se mislu, da ne bo noben omenil... in sem lih mislu napisat...

zame je serija padla 80%, in mi je bila zaradi tega ta scena ABSOLUTNO cringe. Super posiljena ta situacijska komedija... medtem ko je scena s pizzo pri BB bila ikonska (ali z muho)... je meni osebno, ta bila totalno posiljena.

ne vem no, se mi je totalno razblinil tisti sarm iz prvih dveh epizod, tisti obscutek,m da imamo novo kultno serijo... mogoce sem pricakoval vec ... mogoce sem preoster... bomo vidli... se vdno mislim in upam, da ne bo postala srot...

Serija je definitivno overrated in tudi (bila) overhyped

Okapi ::

Zdi se, da imajo avtorji ideje za en potencialno dober film (recimo v slogu Stika, ampak na drugačen način), pa hočejo to raztegnit na najmanj eno sezono nadaljevanke. In potem se pač vleče.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Okapi je izjavil:

Zdi se, da imajo avtorji ideje za en potencialno dober film (recimo v slogu Stika, ampak na drugačen način), pa hočejo to raztegnit na najmanj eno sezono nadaljevanke. In potem se pač vleče.

Dandanes se vse razteguje. Pa smo vseeno druzba quote-ov in reel-ov :P

webmaher ::

ubogi dronček s smetmi... hvala bogu da lahko gledam na 1,5 brzini in absolutno ničesar ne zamujam...aleluja :))
Aspect ratio
2.39 : 1
a kdo gleda u kinu tristo kosmatih :D

JH84 ::

Meni ni baš zanimiva ta serija...1 del mi je bil dober, zdaj gre pa samo navzdol....

TucoX ::

5. epizoda mi je fino sveža, ker vključuje brilijantne kadre (dronček, filmska nit hrane za pol-nezemljane, šrotarica, kojoti ko zviznejo pred sireno), ah jbg, pravzaprav ima vsaka epizoda doslej prijetno svežino.
Zmaga pa koncept uniformiranosti. Skoraj vsi ljudje se združijo v en um (pod en um?), kar omogoča neverjetno efektivnost in učinkovitost izrabe resursov.
Ampak samo da zdaj vidimo kaj bo tisti šokantni vzdih prinesel. Razkosane ljudi, ki čakajo za predelavo v drobnokristalno snov? Je to del učinkovite izrabe resursov na dlani? Komaj čakam naslednjo epizodo.

Bi bil izjemno presenečen če ne bo soylent scenarij.

Sicer me pa, bolj kot sama zgodba, navdušuje scenografska in koreografska lepota serije.

Mal vleče na Apple, utopijski socializm.

gus5 ::

V epizodi 6 se mora Carol soočiti z dejstvom, da njeno sebično in ogrožujoče ravnanje ne odbija/plaši le ljudi kolektiva, pač pa tudi večino od preostalih 12 individualistov. Večina individualistov dobronamerne in naivne ljudi kolektiva sprejema takšne, kot so, in jim poskuša pomagati pri preživetju, Carol pa kolektiviste prezira in jih poskuša spremeniti; domišlja si, da jim z dekolektivizacijo lahko pomaga preživeti in jih osvobodi. A njej ne gre za preživetje, blagostanje in svobodo "okuženih", pač pa za lastno, saj se zaveda paradoksa, da je njeno preživetje v svojstvu "svobodne" in "neodvisne" individualistke odvisno od drugih. Ker se sama noče spremeniti v osebo kolektiva, skuša dekolektivizirati druge in tako svojo individualistično paradigmo vsiliti vsemu človeštvu.

delavec44 ::

Kakšno blagostanje? To si falil, da jih bo v kratkem času večina pomrla zaradi vsiljenega prepričanja kaj ne smejo jesti? Nekam zelo za ta (vsiljeni) kolektivizem navijate.

BuDi79 ::

delavec44 je izjavil:

Nekam zelo za ta (vsiljeni) kolektivizem navijate.
komunisti will komunist.

Pomoje se to bolj navezuje za zelene fašiste. Heh, še štrom ugašajo :)

Taksno kolektivisticno drustvo je najbolj energetsko ucinkovita in eko resitev ;)

Sam ta nova komunikacija mora sigurno nekaj stat. V najboljsem primeru vec kalorij... Mozgani so zlo pozresni...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilen03 ()

Je instant telepatija sploh možna? Glede na to, da imajo spomine Gail pred smrtjo (a po vključitvi), bi prej rekel, da vsi vejo vse ali so pa uploadani na en centralni strežnik. Zdaj, da bi vsi vedeli vse, možgani nimajo kapacitet.

otago ::

Če gledaš pozorno, vidiš, da so kolektivci pri pripravi odgovora vzamejo čas, time-out. Ali morajo preiskati svoj strežnik ali pa njihova skupna inteligenca potrebuje čas, da pripravi sprejemljiv odgovor vprašatelju.

Če sem pravilno razumel. 8 milijard. Od tega jih vsak dan umre cirka 100.000.* Če so ekološko naravnani, tudi nimajo otrok. Torej je zadnji naravno spočet otrok bil pred prevzemom kolektivizma. In po 9 mesecih bo hud japonski scenarij.

*Copilot pravi, da umre mesečno do 4.7mio ljudi.

Mogl bi jih cca 6.6M na mesec povprečno. V cca 100letih more umret praktično vseh 8MRD.

Imajo pa srečo da imajo na voljo celoten svet in vse ljudi, komot lahko starostno piramido uravnavajo in zadnji ugasne luč.

Razen če ne bo francoz lastnoročno oplodil parih držav.

Saj menda, ko pridejo do kritične točke, ki jo lahko prehranijo, zakaj se ne bi razmnoževali? Ni cilj vsakega organizma samoohranitev?

Razen, če tisti ki je ta virus poslal, hoče na lep način iztrebit cel planet, da potem ko pride ne bo imel problemov z njimi.

Možno. Čeprav, zastonj delovna sila...

FTad ::

bm1973 je izjavil:

Mah, kaka dobra serija... Pogledal prva dva dela...

- babja serija, in to starih bab
- Začetek skopiran iz Sagana (Contact)
- ideja brez zveze, kao nek Borg napad iz Star Treka, sam brez streljanje, ampak preko signala
- vsi srečni, neproblematični
- collective mind, vsi vedo in znajo vse
- cel kup neumnosti, par zafrustriranih bab bo rešilo svet
- bolj woke, dei ne bi mogla biti.
- to se bo vleklo par sezon, brez nekega smisla
- Apple TV je imel nekaj dobrih ZF serij, ta ni to... Pa za ZF serija nimam prav visokih standardov...

+ nobenega straight while male-a v glavnih/pomembnejsih vlogah. Tisti Francoz je neke Alzirske narodnosti, pol imas pa se tistega Paragvajca (ali kaj je ze)...

webmaher ::

otago je izjavil:

Če gledaš pozorno, vidiš, da so kolektivci pri pripravi odgovora vzamejo čas, time-out. Ali morajo preiskati svoj strežnik ali pa njihova skupna inteligenca potrebuje čas, da pripravi sprejemljiv odgovor vprašatelju.

Če sem pravilno razumel. 8 milijard. Od tega jih vsak dan umre cirka 100.000.* Če so ekološko naravnani, tudi nimajo otrok. Torej je zadnji naravno spočet otrok bil pred prevzemom kolektivizma. In po 9 mesecih bo hud japonski scenarij.

*Copilot pravi, da umre mesečno do 4.7mio ljudi.

vsak dan umre v povprečju okoli 1% ali malo manj... le kaj so naumili, da so prišli do številke ... neverjetni so...a čmo Billa vprašat...on ve vse in še več... še posebno odkar se je ločil :D

delavec44 je izjavil:

Možno. Čeprav, zastonj delovna sila...

To je samo strošek....

delavec44 je izjavil:

Kakšno blagostanje? To si falil, da jih bo v kratkem času večina pomrla zaradi vsiljenega prepričanja kaj ne smejo jesti? Nekam zelo za ta (vsiljeni) kolektivizem navijate.
Če bi bil kolektivizem vsiljiv, bi že kolektivizirali preostalih 12 individualcev. Dogaja se prav nasprotno, ljudje kolektiva ustrežejo vsaki muhi individualistov. Če bi si Carol zaželela atomsko bombo, bi ji preskrbeli atomsko bombo. Šibka točka ljudi kolektiva ni njihova kolektivistična organiziranost, prej njihova nevsiljivost in zavračanje poseganja v pravice drugih živih bitij, celo rastlin. Ubijanje je za njih tabu. Primer: oni ne trgajo sadja, ker bi, menijo, ubili sadež. Le čakajo lahko, da sadež sam pade z drevesa. Zaenkrat se hranijo še s starimi zalogami hrane (epizoda 6 se dogaja cca 2 tedna po kolektivistični preobrazbi) in odmrlimi organizmi, odmrlimi/odpadlimi deli organizmov, njihovimi produkti; tudi iz trupel ljudi pridelujejo proteinska živila.

Saj bi jih (12 individualcev), če bi našli neinvazivno metodo. Poljub so že probali, pa ni zagrabil. Kdo je pa ostale vprašal za soglasje?

delavec44 je izjavil:

Saj bi jih (12 individualcev), če bi našli neinvazivno metodo. Poljub so že probali, pa ni zagrabil. Kdo je pa ostale vprašal za soglasje?
Kdo je Carol vprašal za soglasje, da jo socializira(jo) kot individualistko? Individualizem ni prirojen, je privzgojen oz. pridobljen v procesu inkulturacije.

karafeka je izjavil:

A nobenega od vas ne zanima od kod je pršel signal? In zakaj? Sam od sebe se ja ni poslal.
Signal je preveč kompleksen, da bi bil naravni pojav. Zdi se, da je neke vrste informacijsko-biološki paket, ki ga v vesolje oddaja civilizacija, ki razume biologijo in fiziko na nivoju, ki daleč presega človeško. Mogoče je signal izum bitij, ki sama obstajajo kot kolektivno super-bitje. In zdi se, da ne gre za agresijo, temveč širjenje specifične življenjske oblike. Je kot regratovo seme, ki se širi skozi vesolje. Signal je prišel iz območja v vesolju, oddaljenega 400 svetlobnih let, in pri ljudeh sprožil kolektivizacijo. Avtorji signala verjetno niso niti vedeli, kdaj in koga vse bo signal zadel, z njim verjetno niso namerno ciljali Zemlje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gus5 ()

no comment ::

Lahko, da gre samo za beta test Protokola 0.43.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1107217728 (12951) Kurzweil
»

Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37683661 (13423) Kurzweil
»

El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )

6512120 (8645) IL_DIAVOLO

Better call Saul!

123727 (2436) Limona

Več podobnih tem