Forum » Na cesti » Visoki obrati v prostem teku
Visoki obrati v prostem teku

jobers2 ::
Zdravo
Gre za audi a6 2019 letnik 2.0 motor.
Vcasih se mi obrati vrtijo na 1000 pa ne dela regeneracije ler jo je pred tem ze naredil. Ker ce bi delal regenaraciko vem kk je k vroce poha skoz auspuh itd. Zdaj pa opazan da mi vcash dela pod visokimi obrati tj 1000. Ne vem zaradi cesa. Ko
ga ugasnem ventilatorji nic ne delajo koz pri regeneraciji. A ve kdo zakaj to dela? Ima se kdomiste u
I?zkusnje
Lp
Gre za audi a6 2019 letnik 2.0 motor.
Vcasih se mi obrati vrtijo na 1000 pa ne dela regeneracije ler jo je pred tem ze naredil. Ker ce bi delal regenaraciko vem kk je k vroce poha skoz auspuh itd. Zdaj pa opazan da mi vcash dela pod visokimi obrati tj 1000. Ne vem zaradi cesa. Ko
ga ugasnem ventilatorji nic ne delajo koz pri regeneraciji. A ve kdo zakaj to dela? Ima se kdomiste u
I?zkusnje
Lp

iloveboobz ::
kristalna krogla ne dela v petek dopoldne. Posledično boš mogu dat na tester in ugotovit tako napako.
smoki

PINki ::
Klima tudi dvigne obrate. Pozimi, zaradi povečane obremenitve el. grelca kabine, kmalu po zagonu motorja. Poleti pa zaradi klime, ko je kabina še vroča in ni dosegla nastavljene temperature.

d4vid ::
Dokler je mrzel, ti dela električni grelec, da hitreje segreje kabino in motor. Posledično dvigne obrate, da alternator da ven več toka.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

nekoman ::
To se da odklikat v meniju notr, pri golf piše nekaj podobnega secondary heating, ne vem pa kako je pri passatu..

jobers2 ::
Jst mam audija
In dns mi je delal na obratih 50 km po a tocesti pa ni delal regeneracije pol sem ga pa vgasnu pa nazaj przgal pol je blo pa ok.
Bo treba na testerf
In dns mi je delal na obratih 50 km po a tocesti pa ni delal regeneracije pol sem ga pa vgasnu pa nazaj przgal pol je blo pa ok.
Bo treba na testerf
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Passat b8 - povišan prosti tek (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10777 (9642) | iloveboobz |
» | Alternator ali akumulator? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 25151 (22479) | krneki0001 |
» | Prvi avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26532 (22565) | Buggy |
» | Se avto res matra? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27481 (25214) | energetik |
» | Prizgane luci na avtu in poraba goriva xD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 42811 (40376) | RejZoR |