Forum » Strojna oprema » Asus Terminator
Asus Terminator
flier ::
Zdravo,
ali ima kdo izkusnje z Asus barebones PCji, konkretno me zanima Terminator model (pri nas ga prodaja kar nekaj trgovin pa ne bi zdaj delal reklame) opremljen s Celeron procesorjem ? Cena je kar solidna pa se tiha masina je. Zanima me predvsem kako je s stabilnostjo sistema pa ce je onboard graficna kartica v redu (ne za igrice pac pa za normalno delo - dokumenti in brskanje po internetu). Torej prosim napisite svoje izkusnje. Hvala!
Lp,
flier
ali ima kdo izkusnje z Asus barebones PCji, konkretno me zanima Terminator model (pri nas ga prodaja kar nekaj trgovin pa ne bi zdaj delal reklame) opremljen s Celeron procesorjem ? Cena je kar solidna pa se tiha masina je. Zanima me predvsem kako je s stabilnostjo sistema pa ce je onboard graficna kartica v redu (ne za igrice pac pa za normalno delo - dokumenti in brskanje po internetu). Torej prosim napisite svoje izkusnje. Hvala!
Lp,
flier
boštjan ::
tolko ,da ti povem, onboard grafika je čisto ok,če delaš z raznimi programi,ki niso grafično požrešni;office npr. in seveda internet.pojavi se lahko tudi problem če hočeš dvd gledat,vsaj pri starejših je blo tako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux in 3 monitorjiOddelek: Kaj kupiti | 894 (762) | alessio2 |
» | Problem z RAID0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1374) | OK.d |
» | RAID5Oddelek: Kaj kupiti | 1661 (1476) | jlpktnst |
» | Onboard zvočna in grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 883 (758) | GregaS |
» | plata za P4 in linuxOddelek: Kaj kupiti | 686 (569) | r5r |