Forum » Programiranje » Nujno potrebujem informacijo!
Nujno potrebujem informacijo!
Mr.G. ::
Zanima me,kje bi lahko dobil informacijo o zastopništvu v Sloveniji za program Dlog NC-3W?
Program potrebujem (ali pa samo ceno za njega) za uradno kupit (ali pa v primeru,da ga kdo prodaja) in seveda tudi naslov zastopništva. V naslednjih dveh (2) mesecih se nameravam lotiti privat proizvodnje na žični eroziji za trg.
Na omenjenemu programu imam 11 let delovnih izkušenj,ampak na šihtu.Po dolgotrajnem prepričevanju šefa sem končno dobil v last stroj Makino EC-3020 in nameravam stopiti v privatniške vode.Potrebujem pa samo naslov ali pa informacijo kje dobiti program.
V naši tovarni smo program kupili pred približno 10 leti in takrat sem tudi bil na natečaju za le tega.Ko jih sedaj vprašam kje dobiti kontakt do tega človeka nobeden ne ˝ve prav točno˝!
Bog si ga vedi zakaj.
Gledal sem po Googlu pa nisem nič našel.
Prosim za pomoč!
Program potrebujem (ali pa samo ceno za njega) za uradno kupit (ali pa v primeru,da ga kdo prodaja) in seveda tudi naslov zastopništva. V naslednjih dveh (2) mesecih se nameravam lotiti privat proizvodnje na žični eroziji za trg.
Na omenjenemu programu imam 11 let delovnih izkušenj,ampak na šihtu.Po dolgotrajnem prepričevanju šefa sem končno dobil v last stroj Makino EC-3020 in nameravam stopiti v privatniške vode.Potrebujem pa samo naslov ali pa informacijo kje dobiti program.
V naši tovarni smo program kupili pred približno 10 leti in takrat sem tudi bil na natečaju za le tega.Ko jih sedaj vprašam kje dobiti kontakt do tega človeka nobeden ne ˝ve prav točno˝!
Bog si ga vedi zakaj.
Gledal sem po Googlu pa nisem nič našel.
Prosim za pomoč!
ali3n ::
Obrni se na firmo ki razvija ta program ... morda http://www.dlog.de/?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ali3n ::
uspešno "privatkanje"
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Renault Megan sprednji amortizerjiOddelek: Na cesti | 6347 (5334) | facepalm |
» | frekvenčnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4922 (1345) | lovro535v2 |
» | Tesla breakeven (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12498 (10863) | MeGreat |
» | HDV kameraOddelek: Zvok in slika | 2045 (1728) | lazar.j |
» | AlienWareOddelek: Kaj kupiti | 2013 (1837) | T3CHNOboy |