» »

Meblo vzmetnica

Meblo vzmetnica

oripeel0 ::

Ima kdo izkušnje z Meblo vzmetnicami? Kako so se vam obnesle na dolgi rok – udobje, vzdržljivost, kakovost spanja?

Opazil sem, da ponujajo precej različnih modelov: nekateri imajo lateks z dodatkom bakra, drugi so penasti, eni so klasični, drugi z "naprednim 7-conskim vzmetenjem". Kaj od tega je zares pomembno gledati in kaj je samo marketing bullshit? Razlike v ceni med njimi so precej velike (300–500 EUR).

Se splača gledati tudi kakšno drugo firmo? Swiss Bed, Medico Home, Vitapur?
  • spremenilo: oripeel0 ()

Phoebus ::

Mi imamo doma 4 njihove, že prej 3. Različni modeli, smo zadovoljni.
Ne glej "kaj ima", ampak pojdi v salon in preizkusi, katera ti je všeč.

Jaz sem bil 100% da bom nekaj čisto drugega od tistega, kar sem na koncu izbral. Isto moja :-)

--edit:
Prejšnji trije so bili 15 let (2), in 8 let (eden, custom mera ki jo je mulc prerastel).
Tista dva sta imela zunanjo prevleko že manj udobno (nič se ni trgalo, zgornja pena pa ni bila več isto), od mulca je bila čisto OK. So pa vse modeli z žepkastimi vzmetmi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Phoebus ()

Kalibri ::

Imaš temo na ST glede nategunov Swiss bed

starfotr ::

Vzemi iz naravnih materialov. Ne pene. Jaz sem zadovoljen z meblom.

oripeel0 ::

Phoebus je izjavil:

Mi imamo doma 4 njihove, že prej 3. Različni modeli, smo zadovoljni.
Ne glej "kaj ima", ampak pojdi v salon in preizkusi, katera ti je všeč.

Jaz sem bil 100% da bom nekaj čisto drugega od tistega, kar sem na koncu izbral. Isto moja :-)

--edit:
Prejšnji trije so bili 15 let (2), in 8 let (eden, custom mera ki jo je mulc prerastel).
Tista dva sta imela zunanjo prevleko že manj udobno (nič se ni trgalo, zgornja pena pa ni bila več isto), od mulca je bila čisto OK. So pa vse modeli z žepkastimi vzmetmi.

Hvala za odgovor! Tole glede testiranja pa nevem haha. Ali res lahko vidiš katera vzmetnica je "dobra" po parih minutah ležanja na njej? Sem mislil, da to šele po parih tednih vidiš...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oripeel0 ()

koyotee ::

https://meblojogi.si/product/vzmetnica-...

Po 6 letih bp, je pa ekstra hard.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Vanadium ::

Če gledaš lateks poglej še ko-si. Doma jo imamo žena, tamal in jaz in smo zadovoljni. Mi je pa žal, da nisemo vzeli 100% lateks ampak imam lateks-kokos-lateks. Naslednja bo sigurno samo lateks.

Kurzweil ::

Absolutno ne jemat Swiss+Bed... nekaj časa sem bil kritičen zaradi natega, groženj in vsega mogočega s strani tega "podjetja", avgusta pa sem dejansko šel mimo njihovega salona in mi ni dala miru radovednost... šel testirat in so zelo slabe...

Horas ::

jaz sem lani kupil swiss bed scorpio za 350€ srednja trdota, pred tem mel dormeo za 1000€. razlike sploh ni, lahko pa rečem da spim še bolje na swiss bed.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vzmetnica swissbed (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
33038561 (2023) Okapi
»

Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

285133011 (3914) FTad
»

Nakup (kvalitetne) vzmetnice do cca. 600€? (strani: 1 2 )

7221350 (19404) vzmeteno
»

Ležišče iz spominske pene

215962 (5216) St235
»

Nakup vzmetnice - nasveti (strani: 1 2 )

7733108 (19414) amigovespuci

Več podobnih tem