Forum » Pomoč in nasveti » Inštalacija z več cdjev - problem
Inštalacija z več cdjev - problem
_spirit_ ::
Programe in igre, ki so na enem cdju inštaliram brez problema. Ravnokar pa sem hotel inštalirat na rač Enter the matrix, ki je na 4ih cdjih. Prvega naredi v redu, me vpraša za drugega, js dam drugega, potrdim, nekaj časa kopira v redu, pol pa se pojavi sporočilo, da je vstavljen napačen cd ter da bi mogu bit noter prvi (navede ime prvega cdja). Inštalacija se tam vstavi, v primeru da dam nazaj prvega noter pa zamrzne vse skupaj. Slučajno kdo ve kako bi rešil ta problem?
p.s. Poskusil sem tudi s Simpsoni, ki so na treh cdjih, pa je napaka ista. Takoj kadar ustaviš naslednji cd, se pojavi to.
p.s. Poskusil sem tudi s Simpsoni, ki so na treh cdjih, pa je napaka ista. Takoj kadar ustaviš naslednji cd, se pojavi to.
- spremenil: _spirit_ ()
MKrmec ::
Mal pocaki z novi Windowsi pa probi se kasno igrco na večih cdjih ampak original igrce!!!!!
Ethan ::
Zivjo,
meni se je isto dogajalo.
Problem pa se enostavno reši, če imaš dva cd-roma.
Igro navadno inštaliraš in ko te vpraša po drugem cd-ju, ga enostavno daš v drugi cd-rom.
Če pa imaš samo en dvd. cd, cd-r rom pa reštive zaenkrat ne vem.
Lp, Andrej.
meni se je isto dogajalo.
Problem pa se enostavno reši, če imaš dva cd-roma.
Igro navadno inštaliraš in ko te vpraša po drugem cd-ju, ga enostavno daš v drugi cd-rom.
Če pa imaš samo en dvd. cd, cd-r rom pa reštive zaenkrat ne vem.
Lp, Andrej.
I feel the need, the need for speed!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je narobe z diskom?Oddelek: Strojna oprema | 3445 (2723) | Mesar |
» | Instalacija windows Xp se prekine....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (968) | amigo_no1 |
» | Hitrost prenosa iz CD na HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (963) | Tugo |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1673 (1421) | danielka84 |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8777 (7023) | Zheegec |