Forum » Loža » Mrge v Šiški
Mrge v Šiški

endelin ::
Haha
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
Kar tako malo s pištolo med bloki.
Če še niso pod ključem se lahko policija kar samoukine :P
Kar tako malo s pištolo med bloki.
Če še niso pod ključem se lahko policija kar samoukine :P
- spremenil: endelin ()

VelkBla ::
Naj se med sabo pobijejo in stolčejo, druge pustijo pa na mir. Naj jim še za to najdejo primeren prostor, po možnosti kakšen ZOO.

recmajkemi ::
Sej, če ne bi blo nevarno za vse ostale, ko se tolčejo med sabo bi se še strinjal s tvojo izjavo. To, da jim je pa za najti primeren prostor pa vsekakor.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

MadMen ::
Malo komično, da ga je policija izpustila na prostos. Kaj, če streljaš in ogrožaš splošno populacijo je ok... bi mogel sendvič ukrast al kaj?

LeQuack ::
Malo komično, da ga je policija izpustila na prostos. Kaj, če streljaš in ogrožaš splošno populacijo je ok... bi mogel sendvič ukrast al kaj?
Če bi masko nosil pod nosom, potem bi bil pa res v težavah.
Quack !

lynxslo5 ::
Papuče in pištole. Ljubljana je varno mesto.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

mtosev ::
Upam, da bodo ustrezno kaznovani.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Bud_Bundy ::

solatko ::
Možakar je pač pokazal svoj karakter, nad žensko s pestmi, nad moške s pištolo, vsekakor narodni junak.
Delo krepa človeka

Hec ::
Papuče in pištole. Ljubljana je varno mesto.
Izredno varno, doticni gospodje so bili Mariborcani.
Dobro si jih poglejte, tipicna mariborska moda.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.
Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Kurzweil ()

blink ::

redtech ::
Skelet zadnjega, ki je prišel na sceno je bil zelo usločen in ne ustreza primerkom na sliki?

Skelet zadnjega, ki je prišel na sceno je bil zelo usločen in ne ustreza primerkom na sliki?
Pusti skelet. Pomemben je tisti iracionalni delcek mozganov, ki povsem obicajne ljudi v ekstremni situaciji spremeni v divje opice. Ko to zdruzis se s crednim nagonom (skupina) pa dobis to kar se je zgodilo v Siski.

Telbanc ::
Mel smo streljanje šiptarjev v BTC, ki se je pometlo pod tepih, zaj mamo tale primer, smo mala Bosna, in to je to. Genetsko je to super za nacijo. Lepo se premešajo geni za naslednjih 1000 let.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Hec ::
Mel smo streljanje šiptarjev v BTC, ki se je pometlo pod tepih, zaj mamo tale primer, smo mala Bosna, in to je to. Genetsko je to super za nacijo. Lepo se premešajo geni za naslednjih 1000 let.
Seveda, pijani slovenceljni so pa nekaj cisto drugega. V Tacen si gres lahko v kriminalisticni muzej pogledati dobra dela pijanih dolenceljnov, stajercev,...
Imas tam tudi celo glavo v formalinu, z neznimi poskodbami sekire.
In ne se imeti za nekaj vec od Bosancev, si popolnoma enako sranje, samo, da si hochstapler, ki jih je po cisti sreci odnesel samo z 10 dnevi vojne in si zato v malo boljsem gospodarskem in premozenskem polozaju. Dejansko pa si samo Balkanec. Kot oni.
Niso pa fasisti. Ti pa si.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: negot ()

Je odvisno od posameznika do posameznika, bedaki se najdejo povsod. Pove pa ta karta nepismenosti v bivsi drzavi, ki se sklada tocno z mejami nekoc otomanskega cesarstva, vec kot tisoc besed.

c23po ::
Karta pove samo, da so se cesarji v preteklosti odločili dati nam pismenost ali pa ne. Ne pove pa, da se za cesarje narodi niso plebiscitarno odločali.
Fun fact: leta 1965 je delež pismenih znašal 99% tako v ZDA kot SSSR. [Nepreverjeni vir: perplexity.ai]
Fun fact: leta 1965 je delež pismenih znašal 99% tako v ZDA kot SSSR. [Nepreverjeni vir: perplexity.ai]
Računalniki nimajo spominov.

fur80 ::
Pištola je bila verjetno lažna, plašilka, ker drugače si ne predstavljam, da človeka potem izpustijo?

Machete ::
To pa je špas, za nekom, ki beži, streljat s plašilko. Glede na predviden IQ vpletenih, pa niti to ni nemogoče.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

mertseger ::

Groot ::
Aha torej so tudi ZDA, Švedska, Francija, Nemčija itd. male Bosne? Ker last time I checked, je v vseh naštetih državah bistveno več primerov ekstremnega nasilja. In ne, niti približno niso za vse krivi priseljenci, kar bo najbrž naslednji argument.

bm1973 ::

ginekk ::
Kako pometlo pod tepih? Policija je raziskala, našla udeležence, ugotovila da so streljali s strašilnimi (signalnimi) pištolami, naredila ustrezne ovadbe.
Tvoja pričakovanja so verjetno takojšen izgon in vojna napoved Albaniji.

trololololo ::
Kako pometlo pod tepih? Policija je raziskala, našla udeležence, ugotovila da so streljali s strašilnimi (signalnimi) pištolami, naredila ustrezne ovadbe.
Policija običajno naredi svoje. Tožilstvo in sodnija ne.

BCSman ::
Še tisti ki so konec 80ih bili v JLA pravijo, da so jugoviči bili nepismeni. Za flaškon rakije so dobili izpit za tovornjak pa drugega kot pastirske palice še niso držali v rokah.

Glugy ::
Največ nasilja pride iz same osnove za kriminal in to je neenakost. V Sloveniji smo hvala bogu prvaki v enakosti na svetu ( desnica to sicer to skuša na vsak način prikazat kot nekaj slabega; da bi bogatejši imeli še malo več, srednjega sloja bi bilo pa s tem mnogo manj ) obenem smo pa svetovno gledano visoko razvita država. Treba se je zavedat uspeha, ne spat na njem ampak vseeno pa cenit kar imamo, če nehamo to cenit kar imamo bomo to izgubil pa se niti zavedal ne bomo kako lepo nam je bilo.
Seveda pa nobena država ni imuna na nasilje in kriminalna dejanja. Kar zadeva prišlekov iz drugih držav je najslabše kar narediš to da jim postaviš soseščino kjer je samo 10-40% "domorodcev". Na ta način se namreč ne morejo primerno asimilirat in vsaj malo našo kulturo prevzet. Ker se ne čutijo tako sprejeti se temu prilagodijo tako da se še bolj povežejo z ostalimi prišleki z "domorodci" in njihovemu razmšljanju/navadah pa res minimalno. Veliko bolj učinkovita je integracija če gre za soseščino kjer je veliko "domorodcev" pa zelo malo prišlekov od drugod. Imamo dovolj sosesk da če bi pravilno razporedil prebivalce bi bilo v vsaki soseski komaj da kakšen prišlek, obenem bi imel pa veliko bolj učinkovito raven integracije. To bi imelo pozitivne učinke kot prvo ekonomske ( ker prišleke rabimo zarad ekonomije ker se Slovenci premalo množimo ), kot drugo pa kot drugo integritetne ( seveda bi lahko izboljšali učenje slovenščine ipd ) nekoliko bi se morda izboljšal tudi varnostni učinek. Diskriminacija bi se z več interakcije lahko potencialno tudi zmanjšala, s čimer je upora za integracijo skozi generacijo ali dve nekoliko manj. Še posebej če si obkrožen z domačini in nimaš v svoji soseski toliko prišlekov da bi se primarno z njimi povezoval v vsakdanjem življenju in opravilih.
Marsikaj bi se dalo sistemsko izboljšat.
Seveda pa nobena država ni imuna na nasilje in kriminalna dejanja. Kar zadeva prišlekov iz drugih držav je najslabše kar narediš to da jim postaviš soseščino kjer je samo 10-40% "domorodcev". Na ta način se namreč ne morejo primerno asimilirat in vsaj malo našo kulturo prevzet. Ker se ne čutijo tako sprejeti se temu prilagodijo tako da se še bolj povežejo z ostalimi prišleki z "domorodci" in njihovemu razmšljanju/navadah pa res minimalno. Veliko bolj učinkovita je integracija če gre za soseščino kjer je veliko "domorodcev" pa zelo malo prišlekov od drugod. Imamo dovolj sosesk da če bi pravilno razporedil prebivalce bi bilo v vsaki soseski komaj da kakšen prišlek, obenem bi imel pa veliko bolj učinkovito raven integracije. To bi imelo pozitivne učinke kot prvo ekonomske ( ker prišleke rabimo zarad ekonomije ker se Slovenci premalo množimo ), kot drugo pa kot drugo integritetne ( seveda bi lahko izboljšali učenje slovenščine ipd ) nekoliko bi se morda izboljšal tudi varnostni učinek. Diskriminacija bi se z več interakcije lahko potencialno tudi zmanjšala, s čimer je upora za integracijo skozi generacijo ali dve nekoliko manj. Še posebej če si obkrožen z domačini in nimaš v svoji soseski toliko prišlekov da bi se primarno z njimi povezoval v vsakdanjem življenju in opravilih.
Marsikaj bi se dalo sistemsko izboljšat.

AndrejS ::
Cela zadeva je mutna. Zakaj ni ta "mamica" poklicala policije, če so delali sranje v lokalu - pač pa sinčeka s prijatelji, ki so se trije na enega spravli. Zadaj more biti nekaj več.
Neporavnan dolg, ali večja zamera.
Neporavnan dolg, ali večja zamera.

michael32 ::
Te, ki so vpleteni v ta incident, so druga generacija Srbov in Bosancev v Ljubljani. To je volilna baza ljubljanskega župana Jankovića.
Dokler se ti čapci med sabo tolčejo me ne moti. Probem pa nastane, ko s streljanjem na ulici ogrožajo tudi Slovence.
Dokler se ti čapci med sabo tolčejo me ne moti. Probem pa nastane, ko s streljanjem na ulici ogrožajo tudi Slovence.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: michael32 ()

kamiKaZaA ::

michael32 ::
Probem pa nastane, ko s streljanjem na ulici ogrožajo tudi Slovence.
V Ljubljani zelo težko ogrožaš Slovenca.![]()
Žalostno a resnično. Slovenci so v Ljubljani kot Indijanci v Ameriki. Vrsta, ki je skoraj izumrla.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: michael32 ()

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

pegasus ::

Probem pa nastane, ko s streljanjem na ulici ogrožajo tudi Slovence.
V Ljubljani zelo težko ogrožaš Slovenca.![]()
Žalostno a resnično. Slovenci so v Ljubljani kot Indijanci v Ameriki. Vrsta, ki je skoraj izumrla.
Krivda je predvsem v tem, da so Slovenci, ko so še bili v večini izvolili neslovenca za župana (ker jih so jih pred tem vsi Slovenvci/-ke na tem mestu razočarali) in od tu naprej se je spremenila priseljevalna politika in ostalo je zgodovina...

Scaramouche3 ::
Pred časom smo to imeli v Mariboru.
Ne to postati tukaj, ta je avtohton, to je tema o negativnem kontekstu exyu populacije...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()

Pred časom smo to imeli v Mariboru.
Slaba primerjava. Bolj primerna primerjava je bilo to streljanje v baru (priložen video) leta 2023:
Moški, ki je streljal v mariborskem baru Bella je v priporu. Znano je njegovo ime. (posnetek streljanja)
https://e-maribor.si/moski-ki-je-strelj...

LeQuack ::
Smo vendar na planetu opic in taksno primitivno vedenje ni neobicajno:
Dva clovecnjaka - levo je homo sapiens (clovek), desno pan troglodytes (simpanz). Vec skupnega kot pa razlicnega, 98,8% enak DNK.
Kje vmes med tema so ti iz Šiške?
Quack !

harmonkar9 ::
Dovolj imamo vas multikulti flegmatikov, ki vas nič ne moti. S streljanjem s signalno v zrak objektivno res ni bil ogrožen nihče, celo Slovenec ne. Zato mene motijo tujci ali slovenski državljani tujega porekla tudi takrat, ko ne ogrožajo nikogar, ne samo takrat, ko ogrožajo.

fur80 ::
harmonkar9 je izjavil:
Dovolj imamo vas multikulti flegmatikov, ki vas nič ne moti. S streljanjem s signalno v zrak objektivno res ni bil ogrožen nihče, celo Slovenec ne. Zato mene motijo tujci ali slovenski državljani tujega porekla tudi takrat, ko ne ogrožajo nikogar, ne samo takrat, ko ogrožajo.
Se pravi tudi takrat, ko ti asfaltirajo cesto in zazidajo bolnišnico, ki je drugače ne bi bilo, ker ne bi bilo koga, ki bi to naredil? :D

Scaramouche3 ::
Se pravi tudi takrat, ko ti asfaltirajo cesto in zazidajo bolnišnico, ki je drugače ne bi bilo, ker ne bi bilo koga, ki bi to naredil? :D
Sej veš kaj je odgovor, veliko je Slovencev,ki bi pucali drek,delali v gradbeništvu,komunali, samo 3x več ga plačaj, seveda ne on in njegova družina, oni so nekaj posebnega...tako pa misli vsak drug Slovenec,ki hoče da vsak njegov otrok diplomira in ne dotakne stigmatiziranih del...

harmonkar9 je izjavil:
Jaz oziroma "mi" pa imamo dovolj nerazgledanih idiotov, ki mislijo da DNK določa osebnostne motnje, ter da je tisti DNK v katerega dajejo sebe (v tem primeru Slovenec) superioren nad drugimi.

harmonkar9 je izjavil:
Seveda me moti, da nam kradejo službe. Če lenih tujcev ne bi bilo tukaj, bi morali delodajalci nas Slovence plačati več in bi mi delali to. Namesto da bi imeli pravi zahodni prostotržni kapitalizem z visoko dodano vrednostjo, imamo balkanski dumping. Trpimo vsi razen levakarskih direktorjev, ki zaposlujejo tujce, oni si tlačijo dobičke v žepe na veliko in jim je fino.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()

Machete ::
Ja, ker desnakarski dirketorji pa talajo 6k neto čistilcem rib. Sveta preproščina. Bog vam pomagaj s tako logiko.
V naši občini najbolj desni kapitalist vozi v svoj obrat azijce, levi pa striktno domačine. Tako, da že tu tvoja logika odpove do konca, na realnem primeru, ampak, ker nisi blizu tem podatkom, si neko siko ustvariš v glavi sam in jo furaš, ker se sklada s tvojimi pprepričanji.
V naši občini najbolj desni kapitalist vozi v svoj obrat azijce, levi pa striktno domačine. Tako, da že tu tvoja logika odpove do konca, na realnem primeru, ampak, ker nisi blizu tem podatkom, si neko siko ustvariš v glavi sam in jo furaš, ker se sklada s tvojimi pprepričanji.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

harmonkar9 je izjavil:
Seveda me moti, da nam kradejo službe. Če lenih tujcev ne bi bilo tukaj, bi morali delodajalci nas Slovence plačati več in bi mi delali to. Namesto da bi imeli pravi zahodni prostotržni kapitalizem z visoko dodano vrednostjo, imamo balkanski dumping. Trpimo vsi razen levakarskih direktorjev, ki zaposlujejo tujce, oni si tlačijo dobičke v žepe na veliko in jim je fino.
nimaš najmanjšega pojma o kapitalizmu, verjetno si še na sociali

Trenutno sem taktično na sociali, da mi levaki ne bi kradli preko davkov. Po volitvah začnem mogoče spet delat.

Telbanc ::
Moja pričakovanja so, vodni top z solzilcem in batiniranje ko vola u kupusu vsakega ki strelja na javnem kraju. Probaj ti v Ameriki streljat po ulici z "strašilno" pištolo.
In potem nekaj letno delo v kolonijah aka "Goli otok".
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

Kayzon ::
Aha torej so tudi ZDA, Švedska, Francija, Nemčija itd. male Bosne? Ker last time I checked, je v vseh naštetih državah bistveno več primerov ekstremnega nasilja. In ne, niti približno niso za vse krivi priseljenci, kar bo najbrž naslednji argument.
Za vse ne ampak za vecino pa ja. V ameriki 13 procentov prebivalcev zagresi 60 procentov zlocinov,upas ugibat o kateri rasi je govora?
Isto velja za svedsko,francijo,nemscijo,anglijo itd.. Tocno ve se kdo zagresi najvec zlocinov,in ne,to niso nativni prebivalci teh drzav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Sredi BTC v LJ albanske zastave in pištole (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 3862 (2821) | paradajzos |
⊘ | Na Aljazeera pišejo o naši ograjiOddelek: Loža | 3950 (3310) | Semafor |
⊘ | IzbrisaniOddelek: Problemi človeštva | 5716 (5337) | zmaugy |
⊘ | Samoobramba - posledice (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 55649 (49049) | Mavrik |
⊘ | Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 96794 (87261) | Gandalfar |