» »

Eu in okoljska brezogljična politika

Eu in okoljska brezogljična politika

xyd1 ::

Sem iskal po forumu, ampak nisem nikjer zasledil,...

kakšno je vaše mnenje o tem?
Posiljuje se z nekakšnimi euro 5/6 motorji- z majn emisij, oglašuje se električne avtomobile, zdaj mislijo prepovedati karbonska vlakna,..

Moje mnenje
Medtem ko Američani pošiljajo rakete v vesolje, mi ugotavlajo kako pritrditi zamašek na plastenko. Drevesa potrebujejo za dihanje co2, da proizvajajo kisik. Električni avtomobili? Koliko rude je potrebno izkopat za eno batarijo, kako jo bomo reciklirali pa se nihče ne vpraša. Če smo že toliko okoljevarstveniki pa ne smemo postaviti veterne elektrarne v Sloveniji, v Nemčiji pa lahko? Ker tam se ptica lahko zaleti, pri nas pač NE! Tovarne onesnažuejo okolje, bomo raje proizvodnjo prepustili Kitajcem? Ker zrak ne kroži?? in tam lahko onasnežujejo okolje? Mogoče Kitajci živijo na drugi strani PLOŠČADI?

Zaviramo sami sebe, lastno ekonomijo in razvoj, koneckoncev pa EU zavzema cirka 5-6% planeta, mi smo rešitelji sveta....

pegasus ::

Slabo si iskal, enkrat smo vas že razodeli:
Podnebni ekstremizem
Lahko nadaljuješ, pa vas bomo še enkrat.

Utk ::

Če nekdo nima pojma o nečemu ne pomeni, da se "nihče ne vpraša". Ampak samo da človek pač nima pojma.
Na še ostale bedarije pa itak škoda odgovarjat.

xyd1 ::

nisem videl, se opravičujem, lahko izbrišete :)

gen Maister ::

xyd1 je izjavil:

Sem iskal po forumu, ampak nisem nikjer zasledil,...

kakšno je vaše mnenje o tem?
Posiljuje se z nekakšnimi euro 5/6 motorji- z majn emisij, oglašuje se električne avtomobile, zdaj mislijo prepovedati karbonska vlakna,..

Moje mnenje
Medtem ko Američani pošiljajo rakete v vesolje, mi ugotavlajo kako pritrditi zamašek na plastenko. Drevesa potrebujejo za dihanje co2, da proizvajajo kisik. Električni avtomobili? Koliko rude je potrebno izkopat za eno batarijo, kako jo bomo reciklirali pa se nihče ne vpraša. Če smo že toliko okoljevarstveniki pa ne smemo postaviti veterne elektrarne v Sloveniji, v Nemčiji pa lahko? Ker tam se ptica lahko zaleti, pri nas pač NE! Tovarne onesnažuejo okolje, bomo raje proizvodnjo prepustili Kitajcem? Ker zrak ne kroži?? in tam lahko onasnežujejo okolje? Mogoče Kitajci živijo na drugi strani PLOŠČADI?

Zaviramo sami sebe, lastno ekonomijo in razvoj, koneckoncev pa EU zavzema cirka 5-6% planeta, mi smo rešitelji sveta....

:)):)):)):)):))

Za kitajce naj te neskrbi preveč, ker so Evropo (praktično) že povozili. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Boj za motorje z notranjim zgorevanjem ACEA proti prepovedi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16110216 (6075) SambaShare
»

WI-FI Grid doma za nek normalen denar?

Oddelek: Omrežja in internet
291293 (926) floyd1
»

Afera Dieselgate se razplamteva: neustreznih 11 milijonov vozil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Tožbe
19655915 (45944) SuperVeloce
»

Tesla odpira patentni portfelj (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
8431199 (27535) iosox
»

Toyota Prius - mnenja, ocene (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21729592 (22181) Stepni Volk

Več podobnih tem