Forum » Pomoč in nasveti » Kateri 4K 43" TV?
Kateri 4K 43" TV?

denisek123 ::
Pozdravljeni
Kupujem 4K TV z diagonalo zaslona 43 inčev (prostorska omejitev montaže). Izbire je sicer kar nekaj a me zanima katerega bi vi priporočali. Pogoj je CI vhod, 1x USB in 1x HDMI vhod (to verjetno imajo vsi) in pa zmožnost namestitve na stenski nosilec VESA (tudi to verjetno podpirajo praktično vsi). Operacijski sistem je vseeno kateri je, najbolj važna pa mi je kakovost slike, bogate/žive barve in sam kontrast ter osvetlitev. Kaj bi bilo najboljšega za izbrati pri tej dimenziji? Cene so nekako kar podobne, tako da ni nekega cenovnega ranga. Hvala.
Kupujem 4K TV z diagonalo zaslona 43 inčev (prostorska omejitev montaže). Izbire je sicer kar nekaj a me zanima katerega bi vi priporočali. Pogoj je CI vhod, 1x USB in 1x HDMI vhod (to verjetno imajo vsi) in pa zmožnost namestitve na stenski nosilec VESA (tudi to verjetno podpirajo praktično vsi). Operacijski sistem je vseeno kateri je, najbolj važna pa mi je kakovost slike, bogate/žive barve in sam kontrast ter osvetlitev. Kaj bi bilo najboljšega za izbrati pri tej dimenziji? Cene so nekako kar podobne, tako da ni nekega cenovnega ranga. Hvala.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10

socialec ::
Poglej na geizhals ali idealo ali kak drug trgovinski agregator. Ne moreš dobiti nasveta, ker je še več omejitev vključenih - od vgradnega prostora, oddaljenosti, budgeta, pametnosti, znamke, enostavnosti uporabe, drugih dodatnih lastnosti, partner/ke, itn. Ko najdeš, poglej za podobnim v soseščini in upoštevaj glede izdatkov. Pošteno rečeno, ni univerzalnega pravila - glede na podane lastnosti je (pre?)velika množica. V bistvu je skoraj vse ok, no.

predi ::
Sam sem par mesecev nazaj vzel LG OLED42C4 za 830€ in mi ni žal. Sicer malce manjši od zahtevanega, ampak, glede na recenzije takrat, boljšega majhnega nisi mogel dobiti. Eni to kupujejo namesto PC monitorjev, ker so pač čudni. Moj je kar lepo za main TV. Priznam, da ne razumem te norije z ogromnimi ekrani, ker je 42 povsem dovolj (*SUV flashbacki v ozadju*). Pri meni je sicer bila prostorska stiska pomembno vodilo pri izbiri. Prihranek, ki ga drugi vložijo v ekran velikosti kino- platna, sem raje preusmeril v zunanje ozvočenje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SkyShowtime (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 42892 (4202) | dragog |
» | Budget "audiophile" (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 181805 (16608) | Ales |
» | Kak Hi FI komponenta internetni radio in Dab + hkrati kupitiOddelek: Kaj kupiti | 7797 (4297) | mat xxl |
» | Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35178 (30776) | popster |
» | Branje z DV kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5567 (4972) | sokel |