Forum » Loža » Prejemanje plače na račun Neobanke (Revolut, N26...)
Prejemanje plače na račun Neobanke (Revolut, N26...)
shadowfax ::
Pozdravljeni,
V podjetju, kjer delam sem zaprosil za prejemanje plače na račun Revolut banke, posredoval vse podatke nakar mi odgovorijo, da potrebujejo še IBAN banke in ne samo mojega osebnega IBANA. Na Revolutu pravijo, da tega nimajo. Sedaj poskušam še z N26 a zaenkrat gre v isti smeri. Kako ste to rešili, je kdo uspel pridobit še IBAN banke? V kadrovski službi mi odgovarjajo, da njihov program za obračun samo z osebnim IBAN-om ne spusti skozi.
V podjetju, kjer delam sem zaprosil za prejemanje plače na račun Revolut banke, posredoval vse podatke nakar mi odgovorijo, da potrebujejo še IBAN banke in ne samo mojega osebnega IBANA. Na Revolutu pravijo, da tega nimajo. Sedaj poskušam še z N26 a zaenkrat gre v isti smeri. Kako ste to rešili, je kdo uspel pridobit še IBAN banke? V kadrovski službi mi odgovarjajo, da njihov program za obračun samo z osebnim IBAN-om ne spusti skozi.
delavec44 ::
Začneš tako, da najdeš ustrezno temo in objaviš tam. Ni daleč stran Revolut
Na kratko, so pa v tvojem podjetju idioti. Rabijo BIC banke kar si jim dal.
Na kratko, so pa v tvojem podjetju idioti. Rabijo BIC banke kar si jim dal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Pithlit ::
V resnici ne rabijo. So mogoče samo nesposobni. Še nikoli nisem imela problemov kot jih opisuješ. Tud BIC načeloma ne rabiš dajat.
Life is as complicated as we make it...
Kodrnusa ::
Najbrž je sistem narejen da lahko samo slovenske ibane notri tipkajo in da avtomatsko SI56...
V tem primeru bojo morali ročno nakazovati plače. Videno že v veliko podjetjih...
V tem primeru bojo morali ročno nakazovati plače. Videno že v veliko podjetjih...
delavec44 ::
V resnici ne rabijo. So mogoče samo nesposobni. Še nikoli nisem imela problemov kot jih opisuješ. Tud BIC načeloma ne rabiš dajat.
Bolje je da ga imajo. Ker online servisi za pridobivanje BIC iz IBAN niso 100% zanesljivi, še posebej kjer je več podružnic iste banke z različnimi BIC. Smo imeli že na firmi probleme.
Res pa da gre dandanes tudi nakazilo z BIC glavne banke skozi brez problemov. Znotraj sepa seveda.