Forum » Loža » Revolut
Revolut
Temo vidijo: vsi
David Mayer ::
Očitno je, ker se je že zgodilo, mogoče ne enkrat, kontekst disposable kartice izdajatelju ni nepoznan.
vinkop ::
ne verjamem, da lahko kje vidiš potečene disposable kartice, edino Revolut jih ima v bazi.
delavec44 ::
Pod karticami klikneš Want to reactivate a terminared card. In potem Cards you cannot reactivate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
David Mayer ::
Izgleda, da res - nobene ni na voljo - sicer pa še dobro za temo, da se lahko zaklene vse aktivne in je ena skrb manj.
Pegart ::
Pri meni na temu seznamu ni preteklih disposable kartic. Nanizane so samo pretekle virtualne kartice.
energetik ::
Pri meni na temu seznamu ni preteklih disposable kartic. Nanizane so samo pretekle virtualne kartice.
Tudi pri meni so samo virtualne navadne na seznamu. Disposable kartic ni, pa sem jih skuril gotovo vsaj tam 30+.
vires in numeris
Bom testiral ponovno v kratkem. Mogoče so kaj spremenili pa mi stare kaže gor. Sigurno nisem toliko virtualnih zaprl.
GupeM ::
Tudi meni disposable kartic ne kaže. Kaže mi samo virtualne in eno fizično, ki mi je pred kratkim potekla.
B0rg ::
GupeM ::
Verjetno je opcija, ampak ni ful očitna. Pa ne zgleda najbolj klikabilna.
Tudi jaz sem spregledal, dokler delavec44 ni napisal točno kateri tekst je treba kliknit.
Lahko pa, da nimaš še nobene kartice terminirane, pa zato ni tega napisa.
Tudi jaz sem spregledal, dokler delavec44 ni napisal točno kateri tekst je treba kliknit.
Lahko pa, da nimaš še nobene kartice terminirane, pa zato ni tega napisa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
rs1975 ::
Eno vprašanje, glede teh disposable kartic. Ka jv primeru, ko z njo nekaj plačam, potem pa odpreš dispute in pride do vračila denarja. Običajno se vrne kar nazaj na kartico, s katero je bil opravljen nakup. Kaj v primeru, da ne moreš izbrati druge kartice za vračilo? Verjetno se disposable kartice, enkrat ko je bila že uporabljena ne da ponovno aktivirati?
bastadu ::
Refunds on inactive or disposable cards, or a closed account
The refund will be processed as normal, even if you used an inactive or disposable card. If the merchant requests a card, let them know that the card is no longer active and provide an active Revolut card.
Vir: https://help.revolut.com/en-SI/help/car...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()

stara mama ::
Kar je blo avtomatizma, je še vedno prišlo nazaj na račun kljub uporabi enkratne.
Ekologija™ in Trajnost™
Pa saj to je menda logično. Kartica je vezana na tvoj račun kljub temu, da je preklicana. In denar pride na TRR, ne na kartico. Pri vseh bankah je tako. Enkrat so me še klicali, ko sem dejanski račun zaprl, da je prišlo neko vračilo na kartico in mi je izplačala na blagajni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()