» »

Meta pred Trumpovim drugim mandatom odpravlja preverjanje dejstev na Facebooku in Instagramu prek zunanjih partnerjev

1 2
3
4

svecka ::

Miki N je izjavil:

Ej kako pa vi supermani komentirate novo medijsko zakonodajo - silvesterska izdaja.
https://www.gov.si/novice/2024-12-31-za...

A bo to v super zadeva ali zna biti kak problem? Ker v glavnem se vse vrti okrog novinarjev, ki se meni zdijo vedno bolj kot serviserji pisalnih strojev, anahronizem.

Ta vlada lahko tudi sprejeme vse kar hoče, tudi da moramo prebivalci vsak dan drek za kosilo jesti, ker itak ima večino in tudi ljudstvo jih ne more dol vrečt razen na silo preko državnega udara. Tudi razrešitev parlament lahko naredijo edini vladajoči na oblasti. Res lep prikaz demokracije.

111111111111 ::

nejclp je izjavil:

In točno vem, kaj je svoboda govora in kaj je sovražni govor.

Ha, ha, ha, ha... Kak dobra šala. Nisem vedel, da si za komedijo Nejči.

nejclp je izjavil:

Zdaj smo ga pa skrajni levaki najebali, ker smo proti rasizmu, fašizmu, seksizmu, šovinizmu etc., namesto da bi bili zmerno za vse našteto, tako kot ste zmerni levičarji.

Ne moreš bit proti fašizmu, ker si fašist.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Ta novica se skoraj bere kot da je imel Musk prav...

sbawe64 ::

Če je sedaj cenzure konec, potem je prej bila ?
Sprašujem za prjatla.
2020 is new 1984
Corona World order

nejclp ::

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

In točno vem, kaj je svoboda govora in kaj je sovražni govor.

Ha, ha, ha, ha... Kak dobra šala. Nisem vedel, da si za komedijo Nejči.

Seveda sem, krčevito, zato se mi pa ti zdiš izjemno neduhovit in dolgočasen.

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Zdaj smo ga pa skrajni levaki najebali, ker smo proti rasizmu, fašizmu, seksizmu, šovinizmu etc., namesto da bi bili zmerno za vse našteto, tako kot ste zmerni levičarji.

Ne moreš bit proti fašizmu, ker si fašist.

Škoda, da samo blebetaš na random in ne znaš pojasniti, zakaj naj bi bil jaz fašist, me ful zanima.

bm1973 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Saj skrajni levaki uproabljate iste metode, sam v lepši drek jih zapakirate...

Jasno, če si proti rasizmu je enako, kot če podpiraš rasizem. Treba je biti na sredini, in samo zmerno podpirati rasizem. Plus, naštej eno metodo, me ful zanima.

c3p0 je izjavil:

nejclp je izjavil:

To je vse lepo, problem so vaše definicije naštetega.

Za vse našteto obstajajo splošno sprejete definicije. Lahko pa ti podaš ustreznejše, me ful zanima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

Škoda, da samo blebetaš na random in ne znaš pojasniti, zakaj naj bi bil jaz fašist, me ful zanima.

Sam si napisal, da ste fašisti butasti. Takim pa se mi ne da razlagat.

nejclp je izjavil:

Za vse našteto obstajajo splošno sprejete definicije. Lahko pa ti podaš ustreznejše, me ful zanima.

In po splošno sprejetih definicijah si fašist.

Tule: Fa%C5%A1ist (%C5%BEaljivka) @ Wikipedia

Če seveda si sposoben brati tako dolgo besedilo. :D

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

A, maš pa dovolj časa, da oprezaš, kdaj sem bom oglasil tule, anede, užaljenček?

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Najbolj splošna je, da je fašist tisti, ki podpira fašistično ideologijo in fašistične politike. Jaz ne podpiram nič od tega, ti pa.

nejclp je izjavil:

A, maš pa dovolj časa, da oprezaš, kdaj sem bom oglasil tule, anede, užaljenček?

Najbolj splošna je, da je fašist tisti, ki podpira fašistično ideologijo in fašistične politike. Jaz ne podpiram nič od tega, ti pa.

Žal je treba poskrbeti, da danes fašiste ne jemljejo resno. Zato ti je treba povsod nasprotovati, da svoje zavržene ideologije ne vsiliš še komu drugemu.

Skratka vas fašiste, je treba držati na vajetih, da ne zbezljate, tako kot so jim dovolili v Nemčiji.

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Žal je treba poskrbeti, da danes fašiste ne jemljejo resno. Zato ti je treba povsod nasprotovati, da svoje zavržene ideologije ne vsiliš še komu drugemu.

Skratka vas fašiste, je treba držati na vajetih, da ne zbezljate, tako kot so jim dovolili v Nemčiji.

Jah, lej, kaj drugega kot da mi krčevito nasprotuješ dejansko ne iztisneš iz sebe, videt je, da si totalno zmeden in potem, kot vedno, začneš blebetati nesmisle.

Mr.B ::

nejclp je izjavil:

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Skratka z še več cenzure, boš preprečil vse "vpiši poljubno". Rezultat je pa povzet s spodnjo sliko. Izgovarjanje na sredino itd je tudi bolj ali manj bedasto

Samo kot kaže nekateri vedno bolj zaupajo korporacijam, pa je stanje kot je. Če misliš da je problem drugje, lahko začnem smetiti temo z facpalmi ameriškega kongresa.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

delavec44 ::

jecok je izjavil:

RedDrake je izjavil:

Torej, če nekoga trollaš, samo s svojo prisotnostjo na elektronskem mediju (jipe, Smrekar, inžinir, oni rusofilsko-levičarsko-privacy psihotik ki menja nick dvakrat tedensko?), bi te v Novem IslamabaduLondonu gladko zaprli.

No pa, da ne bomo pristranski ali minimalistični pri prispevanju plačanih SDS trolov, enako velja tudi za RedDrake, delavec44, Utk, mato989, gozdar1, Daniel, c3p0, paradajzos, kow, Pithlit, Hypathia, Gregor P, Malidelnicar, borut_p, ... kjer je lastnik računa isti, pa vedno znova nabija iz drugih accountov, da bi dal občutek, da je zmedenih mentalnih bolnikov več, kot jih dejansko je.

(če kdo ne verjame - pa ne, še eden od fake accountov - naj pogleda, kako se začne desničarska jata spravljati na enega, ko ostane brez argumentov, v isti minuti kar naenkrat bobna nanj nekaj accoutov starih po 10+ let... in nekateri idioti jim nasedejo)

A spet pokaš idiotizme? So tablete popustile? Ne skrbi, se bomo na volitvah prešteli.

ripmork ::

nejclp je izjavil:

ripmork je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ne, genijalc, privat zavarovalnice so delale z izgubo. Je bilo več kot leto nazaj najavljeno, da bojo zvišale premije, anede? A nimaš ti tiste krilatice, da "nobeno kosilo ni zastonj"? Valjda mora od nekod pridet dnar, zarad mene lahko tudi v celoti iz proračuna saj ga itak jaz polnim, tako ali drugače.

Izgube? Čak mal; rečeno je bilo, da zavarovalnice delajo bajne dobičke, zakaj se je potem zavajalo ljudi? Zdej gre pa to vse direktno v ZZZS, plus nekaj, kar je bilo prej opcijsko je postalo obvezno, torej še več zavarovancev in več denarja. Ampak smo imeli pa eno leto cenejšo premijo, aleluja! Super. Sam naj nehajo zavajat, da so ukinili (ker niso) ter da se ne bo podražilo (ker se bo). In ja, ta monopolni neefektiven sistem ZZZS, ki dopušča sistemsko korupcijo - skrajno manipuliranje z nabavljanjem opreme - ter centralno-plansko ustvarja dolge čakalne vrste, prisilno financiramo vsi državljani, ki delamo v realnem sektorju.
Ne, z izgubo so delale, zato pa niso hotele spustit iz rok dodatnega zavarovanja, anede, genijalc.

Povej že zdej ti genijalc, a to izgubo misliš dobesedno al sarkastično? Ker opletaš enkrat v eno, drugič v drugo smer.

Wrop ::

Ojoj. Ukinili bodo fatcheckerje :)) Le zakaj. Oblast pokvarja. Tudi oblastniki nad resnico niso izvzeti.

Mark je že dokazal, da zna pobrati milo, sedaj ga bo še enkrat.

nejclp je izjavil:

Jah, lej, kaj drugega kot da mi krčevito nasprotuješ dejansko ne iztisneš iz sebe, videt je, da si totalno zmeden in potem, kot vedno, začneš blebetati nesmisle.

Moram se spustiti na tvoj nivo, ker z dejstvi ne pri tebi pridem daleč. :D

Že vidim čez dva tedna..., China China China Lab s strani že znanega oranžnega, oziroma slo-tech oranžnih akterjev... Me zanima koliko bi prispevali umsko okleščeni toda splošno infomriani akterji...

Fearing another pandemic, people are prepping for bird flu. Should you?
Reminded of the ways COVID disrupted normal life, some see bird flu as an imminent disaster

tws_ifp ::

V svobodi moraš pazit, kaj rečeš.
V diktaturi vsaj veš, kaj lahko in kaj ne.

In spet smo v časih, ko je svoboda in moramo pazit kaj rečemo, ker točno vemo, kaj lahko in kaj ne.
Kakršenkoli premik v nasprotno smer je zlata vreden.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tws_ifp ()

link_up ::

Zelo nadlezno je to enacenje folka med sabo. Ne gre in nikoli ne bo slo....sicer pa, zakaj bi sploh kdo pri zdravi pameti kaj takega hotel? Ker, ce nekdo ni included, bos s tem, da bos ostale prisilil v inclusion, se bolj odincludal. Celo zagabil! To je pa menda ja jasno?!?

Fact checker? Bolj se je za vprasat, ce je folk sploh se priseben, da sploh verjame traparijam ala cepljenje ubija in zemlja je ravna?
In and Out

tws_ifp je izjavil:

ta video manjka

gruntfürmich ::

tws_ifp je izjavil:

V svobodi moraš pazit, kaj rečeš.
V diktaturi vsaj veš, kaj lahko in kaj ne.

In spet smo v časih, ko je svoboda in moramo pazit kaj rečemo, ker točno vemo, kaj lahko in kaj ne.
Kakršenkoli premik v nasprotno smer je zlata vreden.

najprej zapišeš da v svobodi ne vemo kaj reči, nato točno vemo.
daj se zjasni.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zuckerberg pri Roganu

1:40

Preverjanje dejstev ? Nikakor, čista cenzura vseh, ki se 100% ne strinjajo z uradno politiko, to so se šli.

Celoten video
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Še ena novost pri Meti
https://portal24.si/podjetje-meta-ukinj...

DEI gre v /dev/null .
2020 is new 1984
Corona World order

bm1973 ::

Samo v ZDA...

Drugje bo cenzura še vedno...

paradajzos ::

Sem videl njegovo (cukerhribovo) izjavo, tip je zgledu kot poparjen cucek.

Tole je čisto relevanten članek k tej temi:

Ameriški bogataš druge bogataše obtožuje, da so pokleknili pred Donaldom Trumpom

"Po letih pretvarjanja, da so demokrati, se bodo zdaj pretvarjali, da so republikanci," je direktorje ameriških tehnoloških velikanov, ki so se v zadnjih tednih poklonili novoizvoljenemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu in v svojih podjetjih napovedali spremembe, ki sovpadajo z vrednotami prihajajoče administracije, ostro kritiziral Tim Sweeney, eden najvplivnejših in tudi najbogatejših posameznikov v industriji videoiger.

https://siol.net/novice/digisvet/ameris...
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

daj se zjasni.

Diktatura ima svoja pravila, je rigidna in ne dopušča izjem. Kar lahko delaš in govoriš danes, to bo tudi jutri, meje so jasne in točno veš, kdaj jih prečkaš. Če kdo diktatorju ni povšeči, ga diktator pač odstrani, ne rabi skrbeti za videz pravičnosti. Ve se, kdo pije in kdo plača.

"Svoboda" pa nima pravil, lahko rečeš in delaš vse, ima videz pravičnosti do vseh, kjub temu pa je nek način razmišljanja in delovanja kaznovan na bolj ali manj očiten način. Kar seveda implicira na to, da so tudi v "svobodi" neka pravila, le da so ta pravila veliko bolj nedorečena in spremenljiva, kar se ponavadi izkaže kot idealno orodje za obračunavanje s poličičnimi nasprotniki. Če ta neizgovorjena in spremenljiva pravila prekrižajo pot kakemu navadnemu človeku, pa je ta le kolateralna škoda. Če hočeš v svobodi plavati, moraš vsak dan menjati zastavo.

Npr. v Ameriki so podjetniki do nedavnega točno vedeli, da morajo furati LGBT agendo, če nočejo doživeti onemogočanja na vseh ravneh. Tipičen primer "svobode". In če se bo ta svoboda zamenjala za svojo zrcalno sliko, nismo niti malo na boljšem.

Mato989 ::

nejclp je izjavil:

ripmork je izjavil:

Svašta! Celo na slo-tech-u kup ultra desnilčarjev, ki enačijo laži, manupulacije, sovražni govor, kot "free speech". Za vsa socialna omrežja velja kot pribito dejstvo, da so najglasneše ravno zlonamerne laži in manupulacije.

Trenutno so Community notes-i (ki razkrivajo brezsramno laganje, sprenevedanje in fake news) samo na enem mediju - trikrat ugibajte, na katerem. Toliko o ekstremnih desničarjih, lažeh in sovražnem govoru ;)

Ta community note je zavajajoč pa tudi nelogičen in butast. A to si ti napisal?
Ker se premija za zavarovanje ni zvišala, je bilo potrebno pokriti primankljaj, ne vem, zakaj se je treba butastega delati. Za sproščanje frustracij, ker ni Jajo, maš drugo temo.

Ni zavajujoč... pove realno dejstvo... ni se ukinilo samo spremenilo se je plačevanje iz prostovoljnega v OBVEZNO trganje od plače, hkrati pa je ja, država torej mi vsi avtomatsko pokrili manjko ki je bil toliko in toliko.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

paradajzos ::

tws_ifp je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

daj se zjasni.

Diktatura ima svoja pravila, je rigidna in ne dopušča izjem. Kar lahko delaš in govoriš danes, to bo tudi jutri, meje so jasne in točno veš, kdaj jih prečkaš. Če kdo diktatorju ni povšeči, ga diktator pač odstrani, ne rabi skrbeti za videz pravičnosti. Ve se, kdo pije in kdo plača.

"Svoboda" pa nima pravil, lahko rečeš in delaš vse, ima videz pravičnosti do vseh, kjub temu pa je nek način razmišljanja in delovanja kaznovan na bolj ali manj očiten način. Kar seveda implicira na to, da so tudi v "svobodi" neka pravila, le da so ta pravila veliko bolj nedorečena in spremenljiva, kar se ponavadi izkaže kot idealno orodje za obračunavanje s poličičnimi nasprotniki. Če ta neizgovorjena in spremenljiva pravila prekrižajo pot kakemu navadnemu človeku, pa je ta le kolateralna škoda. Če hočeš v svobodi plavati, moraš vsak dan menjati zastavo.

Npr. v Ameriki so podjetniki do nedavnega točno vedeli, da morajo furati LGBT agendo, če nočejo doživeti onemogočanja na vseh ravneh. Tipičen primer "svobode". In če se bo ta svoboda zamenjala za svojo zrcalno sliko, nismo niti malo na boljšem.

Absolutno narobe. Dejansko so v demokraciji pravila jasna, kar je v sivi coni se pojasnjuje skozi sodno prakso, ki temelji na ustavi in zakonih.
V diktaturi so zakoni zgolj fakultativne narave, če oblastnikom nisi všeč, te “uzme magla” ne glede na to, če si živel po zapisanih zakonih ali ne. Po potrebi si v diktaturi oblastniki zelo na hitro zakone tudi spremenijo po svojih željaj in potrebah, kar je seveda v demokraciji veliko težje.
V demokraciji imaš relativno svobodne medije, ki objavljajo novice po svojih željah in preferencah, zaželjeno je, da to počnejo brez zavajanja in pristranskosti, če to prekršijo, jih blateni lahko tožijo. V diktaturi so mediji trobila oblasti, ki objavljajo oblastno propagando in služijo za obvladovanje ljudstva in javnega mnenja v korist oblastnikov.
In na zadnji instanci imaš v demokraciji neodvisno sodno vejo oblasti, v diktaturi pa je sodna veja oblasti podrejena izvršni oblasti in sodi po nareku izvršne oblasti, kadar koli se to le-tej zdi koristno.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

V kateri demokraciji, tako šablonski ? da ne mislim tu samo ameriko:)):)) sploh ko potegneš zaključek svobodnih medijov
V demokraciji imaš relativno svobodne medije, ki objavljajo novice po svojih željah in preferencah, zaželjeno je, da to počnejo brez zavajanja in pristranskosti, če to prekršijo, jih blateni lahko tožijo.

Za namig ti dam :

Ps : pustimoda tak klafe piše osebek ki se je na javnem forumo izjasnil za cenzuro in enoumje, pustimo da osebek podpira genocid dokler ga izvajajo naši.

Plus da oligarhija ni problem, ko vrže 1,8 miljarde dolarjev v demokratsko kampanjo. :D

111111111111 je izjavil:

Plus da oligarhija ni problem, ko vrže 1,8 miljarde dolarjev v demokratsko kampanjo. :D

Mislilš nakaj takega....
US Politics Has Become the Fiefdom of Billionaires
At its core, the promise of democracy is “one man one vote”; but the attraction of capitalism is “one man many votes,” meaning the rich guys get the best things and lots of them, while the poor guy loses out.

Pustimo da paradajzom skoraj da direktno v temi o kitajskem genocidu, ne napiše, da ker na kitajskem npoteh zahojenih anti demokratičnih režimi, no na osi zla, preprosto izgineš, zato genocid nad kitajskimi muslimani ni še in kot kaže še dolgo ne bo v Haagu.

MojsterX ::

Lahko vidite demokracijo in svobodo govora v primeru TikTok. Aplikacija bo banana v USA zaradi groženj na "svobodo misli" in USA folk se sedaj seli potem na REDNOTE. Ampak pazi to, tam na RED NOTE ni take svobode, kjer si takoj banana če promoviraš woke agendo.

Po drugi strani pa bo v UK cenzura govora v pubih. Če ti nekdo "prisluškuje" v pubu ko boš s frendi debatiral politiko, trans športnike, boš lahko užalil njegova čustva in greš v zapor.
https://freespeechunion.org/pubs-could-...

Vsak dan bližje totarialnem nadzoru vlade nad svobodo razmišljanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MojsterX ()

MA TikTok, Youtube shorts bi morali prepovedati po celem svetu. To samo poneumlja ljudi.

Poldi112 ::

Hočeš reči izpostavlja resnice, ki oblastnikom niso po godu?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Se ti zdi? Po moje več negativne kot pozitivne tematike. Otroci in odrasli ure in ure gledajo kratke posnetke.

Facebook, X, Youtube... Nimam nič proti. Te kratke minuto dve dolge filmčke... Otroci imajo že sedaj težave z branjem knjig, daljših člankov... Še men se ne da brat dolgih člankov v medijih.

Mislim, da je to ena instant svinjarija, ki prinese več slabega kot dobrega. Saj na X lahko napišeš karkoli. Na facebook po novem tudi...

Ne moreš. To, da je cenzure manj ne pomeni, da je ni več.

Ravno imajo američani zabavo, ko se jim populacija s TikTok zaradi groženj s cenzuro seli na original kitajski app.

gozdar1 ::

Spodbujanje delitev in sejanje nezaupanja v inštitucije, znanost, sistem,...počasn uničevanje temeljev družbe za lastne koristi.

gozdar1 je izjavil:

Spodbujanje delitev in sejanje nezaupanja v inštitucije, znanost, sistem,...počasn uničevanje temeljev družbe za lastne koristi.

o REALLY. Bolj se gre tukaj za nadzor na dinformacijami, ko navadni državljani pizdijo nad krivicami, ki sem jim godijo. Se vidi v veliki biraniji primer cenzure, ko so aretirali 15 letnico za prostitucijo, ko je prijavila da je bila posiljena in pazi to aretiral pa jo je policist, ki ji je "plačal" za sex. V bistvu jo je posilil, samo ko zatiraš informacije po komunistično aprtijsko se pa take zlorabe razširijo, da se v 20 letih bilo preprodanih, posiljenih več kot 10.000 deklic, ne mladoletnih s strani rape gang skupin, ki so načrtno lovili, omamljali, preprodajali in posiljevali dobesedno deklice, celo otroke. In seveda ne pozabimo da so zaradi predoziranja ubili tudi več kot ducat otrok. Seveda vlada to sedaj skozi cenzuro v medijih (če deliš vsebino si isto kriv kot avtor), zapori (posiljevalec se smeji zunaj, deklica pa je v zaporu ker je "prostitutka"),...teh primerov je nešteto. Celo tiste posiljene, ki so zbrale pogum da pričajo o svojih poslijevalcih, o pokvarjenih policistih, jim vlada grozi da morajo utihniti. Vsi MSM držijo palico vladi in skrivajo podatke. Točno tako kot je stalin delal v komunizmu.

Še ne zavedate se kako nam omejujejo pravico do kritiziranja. Komunistična partija bo ćez nekaj let pravi raj svobode govora proti temu EU govnu zatiranja drugače mislečih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svecka ()

In kako veš, kaj je res in kaj manipulacja, po tem da sodi v tvoj ideološki kontekst?

In kdo ima od tovrstnih dezinformacij morda korist? O poglej ravno politiki, ki jih podpira musk(recimo robinson).

gozdar1 je izjavil:

In kako veš, kaj je res in kaj manipulacja, po tem da sodi v tvoj ideološki kontekst?

In kdo ima od tovrstnih dezinformacij morda korist? O poglej ravno politiki, ki jih podpira musk(recimo robinson).

A ti sploh veš kaj pišeš al se sam neumnega delaš?

Najbolj smešno pa je da imamo v vladi največjega lažnivca in dezinformatiorja, ki laže nonstop, to pa ne vidiš kajne. MSM ga pa podpirajo, to pa tud ne vidiš. Kdo razkriva njegove laži? Nič ne razmišljaš s svojo prazno glavo in slepo verjameš komunističnim fašistom.

Tako kot tukaj tvoj prijatelj pedofil fotograf danes prihaja na dan njegove pedofilska nadlegovanja mladoletnih. Je hitro vse profilne strani zaprl.
https://pokukaj24.si/aleksandar-repic-n...

In Fotopub, vse lepo miruje in se je pometlo pod preprogo. Če ne bi MI LJUDSTVO razkrili da so v Benetkah hoteli celo mučitelju in posiljevalcu Smoletu podeliti nagrado, bi on sedajle lepo užival in se smejal njegovim žrtvam. MSM kaj dela na tem. NIČ, sodeluje v skrivanju informacij. Zato rabimo medij kot je TikTok in ostali, ki niso del MSM, kjer lahko delimo informacije, uporabnik pa nato sam izlošči resnico. In laži na takih TikTok medijih hitro pridejo na dan, so že dosti lažnivcev in prevarantov razkrinkali.

gozdar1 je izjavil:

In kako veš, kaj je res in kaj manipulacja,

Enako kot pri MSM - s čim boljšim poznavanjem zgodovine ter dobro mero zdrave kmečke pameti. Ter zavedanjem, da nikoli res ne veš, ampak gre vedno za verjetnosti. Je pa precej lažje ugotoviti, kaj ni res, kot kaj je. Saj veš, WMD v Iraku pa pijani rusi z lopatkami do Lizbone...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

AvtoR ::

Poldi112 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Enako kot pri MSM - s čim boljšim poznavanjem zgodovine ter dobro mero zdrave kmečke pameti. Ter zavedanjem, da nikoli res ne veš, ampak gre vedno za verjetnosti. Je pa precej lažje ugotoviti, kaj ni res, kot kaj je. Saj veš, WMD v Iraku pa pijani rusi z lopatkami do Lizbone...

Poldi112, ti kot samozvani poznavalec zgodovine, ali morda veš kakšna grozodejstva so rusi počeli v zgodovini? Kako jim je kot zmagovalcem nad nacizmom uspevalo prikrivati svoje zločine in jih naprtiti drugim? Ali morda veš koliko miljonov nedolžnih ljudi so pobili?

Poldi112 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Pijani rusi z lopatkami je ruska manipulacijana z iz konteksta vzeto izjavo. Sicer pa ogrožena ruska manjšina v "vtavi ustrezno državo".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

Kolegje, gre zgolj za demonstracijo, zakaj cenzura ni zdrava.

CNN je ravno popušil na sodišču in mora plačati 5 miljončkov vojaku, o katerem so naredili character assassination hit job.
Prejšnji mesec je ABC moral Trumpu plačati 15 miljončkov za neprestano zavestno laganje.

Kaj bi bilo, če ne bi imeli alternative? Še več gozdarjev, avtorjev, mtosevov, ...

Ampak hej, za otroke gre, anede?

Ko ni pametnega odgovora, preusmerjamo temo pogovora drugam, klasika!

Kolega, rusofobija je offtopic, govora je o medijih.

Če imate pa kaj pametnega povedati na temo ruske propagande, pa kar na dan z besedo.

OK, offtopic.
Glede ruske propagande, skozi zgodovino so očitno kar dobri, glede na to kakšne tukaj nekateri pokate.
Mene niso prepričali, so preveč prozorni in že sto let uporabljajo isto metodologijo in iste fore še iz časov CCCP.

V bistvu so bili skozi zgodovino precej slabi, saj so vsi vedeli, da jih farbajo.

Medtem ko je zahodna tako kvalitetna, da ji je precej ljudi verjelo, oziroma ji še kar verjame. Ti recimo si dober primer.

Dejansko uporabljajo podobno taktiko, kot že med hlano vojno. Recimo mirovna gibanja, ki so v 80ih protetsirala proti j. orožju in natu, med temko so sovjeti nameščali po evropi balistične rakete.
Podobno je danes, samo da gre za pomoč ukrajini in evropsko obrambo, med tem ko rusija napada sosedo in kuri pol proračuna za vojsko.

Poldi112 je izjavil:

V bistvu so bili skozi zgodovino precej slabi, saj so vsi vedeli, da jih farbajo.

Medtem ko je zahodna tako kvalitetna, da ji je precej ljudi verjelo, oziroma ji še kar verjame. Ti recimo si dober primer.

Potemtakem ti verjameš slabi propagandi, jaz pa zelo dobri propagandi. Če drugega ne to nekaj pove o najini inteligenci...

Jaz verjamem zdravi kmečki pameti, podprti z obilno mero zgodovine. To, da se strinjam z rusko propagando, ko izpostavlja laži zahodne propagande, pač ne pomeni, da ji kar absolutno verjamem.
Za razliko od vernikov v svobodni tisk, ki bi cenzurirali vse, ki deviirajo od uradne zahodne resnice, ki jo smatrate za sveto.
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Direktorji velikanov pred Kongresom brez konkretnih odgovorov

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
99363 (5459) Master_Yoda
»

Velika trojica na frenetičnem zagovoru pred ameriškim senatom

Oddelek: Novice / NWO
269000 (6552) OChack
»

Družbena omrežja proti neresnicam: do kam smejo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
9915873 (13650) sgdjkdlsugi4
»

Zuckerberg s svojimi odgovori ni prepričal ameriških poslancev

Oddelek: Novice / Kriptovalute
257019 (5520) Uporabnik
»

Pritiski za ukinitev celostnega šifriranja se stopnjujejo

Oddelek: Novice / Zasebnost
174612 (3691) poweroff

Več podobnih tem