Novice » NWO » Meta pred Trumpovim drugim mandatom odpravlja preverjanje dejstev na Facebooku in Instagramu prek zunanjih partnerjev
svecka ::
Ej kako pa vi supermani komentirate novo medijsko zakonodajo - silvesterska izdaja.
https://www.gov.si/novice/2024-12-31-za...
A bo to v super zadeva ali zna biti kak problem? Ker v glavnem se vse vrti okrog novinarjev, ki se meni zdijo vedno bolj kot serviserji pisalnih strojev, anahronizem.
Ta vlada lahko tudi sprejeme vse kar hoče, tudi da moramo prebivalci vsak dan drek za kosilo jesti, ker itak ima večino in tudi ljudstvo jih ne more dol vrečt razen na silo preko državnega udara. Tudi razrešitev parlament lahko naredijo edini vladajoči na oblasti. Res lep prikaz demokracije.
111111111111 ::
In točno vem, kaj je svoboda govora in kaj je sovražni govor.
Ha, ha, ha, ha... Kak dobra šala. Nisem vedel, da si za komedijo Nejči.
Zdaj smo ga pa skrajni levaki najebali, ker smo proti rasizmu, fašizmu, seksizmu, šovinizmu etc., namesto da bi bili zmerno za vse našteto, tako kot ste zmerni levičarji.
Ne moreš bit proti fašizmu, ker si fašist.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
sbawe64 ::
Če je sedaj cenzure konec, potem je prej bila ?
Sprašujem za prjatla.
Sprašujem za prjatla.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
nejclp ::
111111111111 je izjavil:
In točno vem, kaj je svoboda govora in kaj je sovražni govor.
Ha, ha, ha, ha... Kak dobra šala. Nisem vedel, da si za komedijo Nejči.
Seveda sem, krčevito, zato se mi pa ti zdiš izjemno neduhovit in dolgočasen.
111111111111 je izjavil:
Zdaj smo ga pa skrajni levaki najebali, ker smo proti rasizmu, fašizmu, seksizmu, šovinizmu etc., namesto da bi bili zmerno za vse našteto, tako kot ste zmerni levičarji.
Ne moreš bit proti fašizmu, ker si fašist.
Škoda, da samo blebetaš na random in ne znaš pojasniti, zakaj naj bi bil jaz fašist, me ful zanima.
Saj skrajni levaki uproabljate iste metode, sam v lepši drek jih zapakirate...
Jasno, če si proti rasizmu je enako, kot če podpiraš rasizem. Treba je biti na sredini, in samo zmerno podpirati rasizem. Plus, naštej eno metodo, me ful zanima.
To je vse lepo, problem so vaše definicije naštetega.
Za vse našteto obstajajo splošno sprejete definicije. Lahko pa ti podaš ustreznejše, me ful zanima.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Škoda, da samo blebetaš na random in ne znaš pojasniti, zakaj naj bi bil jaz fašist, me ful zanima.
Sam si napisal, da ste fašisti butasti. Takim pa se mi ne da razlagat.
Za vse našteto obstajajo splošno sprejete definicije. Lahko pa ti podaš ustreznejše, me ful zanima.
In po splošno sprejetih definicijah si fašist.
Tule: Fa%C5%A1ist (%C5%BEaljivka) @ Wikipedia
Če seveda si sposoben brati tako dolgo besedilo. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 je izjavil:
A, maš pa dovolj časa, da oprezaš, kdaj sem bom oglasil tule, anede, užaljenček?
111111111111 je izjavil:
Najbolj splošna je, da je fašist tisti, ki podpira fašistično ideologijo in fašistične politike. Jaz ne podpiram nič od tega, ti pa.
A, maš pa dovolj časa, da oprezaš, kdaj sem bom oglasil tule, anede, užaljenček?
Najbolj splošna je, da je fašist tisti, ki podpira fašistično ideologijo in fašistične politike. Jaz ne podpiram nič od tega, ti pa.
Žal je treba poskrbeti, da danes fašiste ne jemljejo resno. Zato ti je treba povsod nasprotovati, da svoje zavržene ideologije ne vsiliš še komu drugemu.
Skratka vas fašiste, je treba držati na vajetih, da ne zbezljate, tako kot so jim dovolili v Nemčiji.
111111111111 je izjavil:
Žal je treba poskrbeti, da danes fašiste ne jemljejo resno. Zato ti je treba povsod nasprotovati, da svoje zavržene ideologije ne vsiliš še komu drugemu.
Skratka vas fašiste, je treba držati na vajetih, da ne zbezljate, tako kot so jim dovolili v Nemčiji.
Jah, lej, kaj drugega kot da mi krčevito nasprotuješ dejansko ne iztisneš iz sebe, videt je, da si totalno zmeden in potem, kot vedno, začneš blebetati nesmisle.
Mr.B ::
111111111111 je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Skratka z še več cenzure, boš preprečil vse "vpiši poljubno". Rezultat je pa povzet s spodnjo sliko. Izgovarjanje na sredino itd je tudi bolj ali manj bedasto
Samo kot kaže nekateri vedno bolj zaupajo korporacijam, pa je stanje kot je. Če misliš da je problem drugje, lahko začnem smetiti temo z facpalmi ameriškega kongresa.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
delavec44 ::
Torej, če nekoga trollaš, samo s svojo prisotnostjo na elektronskem mediju (jipe, Smrekar, inžinir, oni rusofilsko-levičarsko-privacy psihotik ki menja nick dvakrat tedensko?), bi te vNovem IslamabaduLondonu gladko zaprli.
No pa, da ne bomo pristranski ali minimalistični pri prispevanju plačanih SDS trolov, enako velja tudi za RedDrake, delavec44, Utk, mato989, gozdar1, Daniel, c3p0, paradajzos, kow, Pithlit, Hypathia, Gregor P, Malidelnicar, borut_p, ... kjer je lastnik računa isti, pa vedno znova nabija iz drugih accountov, da bi dal občutek, da je zmedenih mentalnih bolnikov več, kot jih dejansko je.
(če kdo ne verjame - pa ne, še eden od fake accountov - naj pogleda, kako se začne desničarska jata spravljati na enega, ko ostane brez argumentov, v isti minuti kar naenkrat bobna nanj nekaj accoutov starih po 10+ let... in nekateri idioti jim nasedejo)
A spet pokaš idiotizme? So tablete popustile? Ne skrbi, se bomo na volitvah prešteli.
ripmork ::
Ne, z izgubo so delale, zato pa niso hotele spustit iz rok dodatnega zavarovanja, anede, genijalc.Ne, genijalc, privat zavarovalnice so delale z izgubo. Je bilo več kot leto nazaj najavljeno, da bojo zvišale premije, anede? A nimaš ti tiste krilatice, da "nobeno kosilo ni zastonj"? Valjda mora od nekod pridet dnar, zarad mene lahko tudi v celoti iz proračuna saj ga itak jaz polnim, tako ali drugače.
Izgube? Čak mal; rečeno je bilo, da zavarovalnice delajo bajne dobičke, zakaj se je potem zavajalo ljudi? Zdej gre pa to vse direktno v ZZZS, plus nekaj, kar je bilo prej opcijsko je postalo obvezno, torej še več zavarovancev in več denarja. Ampak smo imeli pa eno leto cenejšo premijo, aleluja! Super. Sam naj nehajo zavajat, da so ukinili (ker niso) ter da se ne bo podražilo (ker se bo). In ja, ta monopolni neefektiven sistem ZZZS, ki dopušča sistemsko korupcijo - skrajno manipuliranje z nabavljanjem opreme - ter centralno-plansko ustvarja dolge čakalne vrste, prisilno financiramo vsi državljani, ki delamo v realnem sektorju.
Povej že zdej ti genijalc, a to izgubo misliš dobesedno al sarkastično? Ker opletaš enkrat v eno, drugič v drugo smer.
Wrop ::
Ojoj. Ukinili bodo fatcheckerje Le zakaj. Oblast pokvarja. Tudi oblastniki nad resnico niso izvzeti.
Mark je že dokazal, da zna pobrati milo, sedaj ga bo še enkrat.
Mark je že dokazal, da zna pobrati milo, sedaj ga bo še enkrat.
Jah, lej, kaj drugega kot da mi krčevito nasprotuješ dejansko ne iztisneš iz sebe, videt je, da si totalno zmeden in potem, kot vedno, začneš blebetati nesmisle.
Moram se spustiti na tvoj nivo, ker z dejstvi ne pri tebi pridem daleč. :D
Mr.B ::
Že vidim čez dva tedna..., China China China Lab s strani že znanega oranžnega, oziroma slo-tech oranžnih akterjev... Me zanima koliko bi prispevali umsko okleščeni toda splošno infomriani akterji...
Fearing another pandemic, people are prepping for bird flu. Should you?
Reminded of the ways COVID disrupted normal life, some see bird flu as an imminent disaster
Fearing another pandemic, people are prepping for bird flu. Should you?
Reminded of the ways COVID disrupted normal life, some see bird flu as an imminent disaster
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Ne, z izgubo so delale, zato pa niso hotele spustit iz rok dodatnega zavarovanja, anede, genijalc.Ne, genijalc, privat zavarovalnice so delale z izgubo. Je bilo več kot leto nazaj najavljeno, da bojo zvišale premije, anede? A nimaš ti tiste krilatice, da "nobeno kosilo ni zastonj"? Valjda mora od nekod pridet dnar, zarad mene lahko tudi v celoti iz proračuna saj ga itak jaz polnim, tako ali drugače.
Izgube? Čak mal; rečeno je bilo, da zavarovalnice delajo bajne dobičke, zakaj se je potem zavajalo ljudi? Zdej gre pa to vse direktno v ZZZS, plus nekaj, kar je bilo prej opcijsko je postalo obvezno, torej še več zavarovancev in več denarja. Ampak smo imeli pa eno leto cenejšo premijo, aleluja! Super. Sam naj nehajo zavajat, da so ukinili (ker niso) ter da se ne bo podražilo (ker se bo). In ja, ta monopolni neefektiven sistem ZZZS, ki dopušča sistemsko korupcijo - skrajno manipuliranje z nabavljanjem opreme - ter centralno-plansko ustvarja dolge čakalne vrste, prisilno financiramo vsi državljani, ki delamo v realnem sektorju.
Povej že zdej ti genijalc, a to izgubo misliš dobesedno al sarkastično? Ker opletaš enkrat v eno, drugič v drugo smer.
Kaj misliš? Saj je splošno znano, da privat zavarovalnice ne delajo zaradi dobička ampak iz čistega altruizma in ljubezni do sočloveka.
111111111111 je izjavil:
Moram se spustiti na tvoj nivo, ker z dejstvi ne pri tebi pridem daleč. :D
Nivo si vzpostavil kar ti sam, ko se povsem benevolentno oglasim tukaj, se zaženeš kot ena histerična kura, skušaš na random žaliti izven konteksta in mi kradeš čas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Direktorji velikanov pred Kongresom brez konkretnih odgovorovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9323 (5419) | Master_Yoda |
» | Velika trojica na frenetičnem zagovoru pred ameriškim senatomOddelek: Novice / NWO | 8891 (6443) | OChack |
» | Družbena omrežja proti neresnicam: do kam smejo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 15675 (13452) | sgdjkdlsugi4 |
» | Zuckerberg s svojimi odgovori ni prepričal ameriških poslancevOddelek: Novice / Kriptovalute | 6959 (5460) | Uporabnik |
» | Pritiski za ukinitev celostnega šifriranja se stopnjujejoOddelek: Novice / Zasebnost | 4582 (3661) | poweroff |