» »

Ionski izmenjevalec za vodo

Ionski izmenjevalec za vodo

jecok ::

Najprej, da se izognem marketinga na slo-techu. Ne bom kupil ničesar, kar se dobi pri nas, ker me bodo probali odreti do gat (sem naredil domačo nalogo in popolnoma vsi ponudniki v Sloveniji imajo navite cene v nebo). Čisto preprosto, če se prodaja v Sloveniji me ne zanima.

Iščem ionski izmenjevalec za mehčanje vode, ki bi ga rad priklopil na dovodno cev v hiši.

Ker gre za relativno preprosto tehnologijo, ki je sicer vgrajena v vsak pomivalni stroj, pričakujem neko relativno nizko ceno, vzel pa bi zraven dvojno "pakiranje" "smole", da lahko eno obnavljam s soljo, tačas, ko druga dela.

Poznate morda kakšno neslovensko podjetje, ki ne jaha hype in jih izdeluje, po mentalno trezni ceni? Montiral si bom sam, tako, da je ta del nezanimiv.

Zanimale bi me sicer tudi specifike ionske smole (na kaj paziti, kje jo dobiti po industrijski ceni,...), ker obstaja možnost, da ga bom naredil sam, v kolikor ne bom našel nobenega normalnega ponudnika.

.
  • spremenilo: jecok ()

starfotr ::

jecok je izjavil:

sem naredil domačo nalogo

.

Nisi je naredil, če sprašuješ tu za informacije, ki so dostopne in bi jih cedel, če bi naredil domačo nalogo.

jecok ::

starfotr je izjavil:

jecok je izjavil:

sem naredil domačo nalogo

.

Nisi je naredil, če sprašuješ tu za informacije, ki so dostopne in bi jih cedel, če bi naredil domačo nalogo.

Sem preverjal samo, če ti veš in koliko informacij na karkoli dobiš, če nisi potencialen kupec. Zdaj vem koliko je za zaupati slo-techu.

Vprašal pa sem zato, ker je zadnje čase na internetu samo še preprodajalsko sranje in je zaupanja vredne informacije težko najti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jecok ()

Okapi ::

Se pravi, ugotovil si, da v Sloveniji vsi nategujejo, nisi pa uspel ugotoviti, kje je to mogoče kupiti ceneje. Kako potem veš, da je pri nas predrago?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Reševanje nalog podjetja na razgovorih? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programiranje
10617082 (11052) techfreak :)
»

Predplačniška kartica? Visa?

Oddelek: Loža
348513 (5370) Leko
»

Evropski ponudniki e-mail in "oblačnih" storitev (zasebnost itd.) (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
8636202 (34458) SeMiNeSanja
»

Ocenjevanje domačih nalog (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8318400 (16555) Invictus
»

Vpis ocene (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
18243199 (38588) gimnazija123

Več podobnih tem